- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Ablamlar da park yatak almıştı cokta memnunlardi canim ama benim yatagin yani çok geniş olmadığı icin anne yanı almayi düşünüyorum ben emzirirken falanda kolay olur diye düşünüyorum park yataklarin en avantajli yanı saklamasi cok kolay olması canımKızlar ben park yatak aldım yatağımın yanına. Doğru mu yaptım yoksa beşik tarzı mı almalıydımeve gelince kurduk yani iyi gibi aslında. Sizler ne düşünüyorsunuz? Ne alcaksınız yanınıza ☺
Ben aldım artık da almayanlara fikir vermiş oluruz en azından
Ben de anne yanı alacaktım hemen hemen aynı fiyat. Fakat doğum yapıp alan arkadaşlarım hiç önermedi. Anne yanının sallanma özelliği yok ve 6 aydan fazla kullanmazsın yeniden park yatak alman gerekir dediler. Senin de aklında olsun. 60 cm lik park yataklar var. Eğer sığarsa onu değerlendir bence iki masraf etmeAblamlar da park yatak almıştı cokta memnunlardi canim ama benim yatagin yani çok geniş olmadığı icin anne yanı almayi düşünüyorum ben emzirirken falanda kolay olur diye düşünüyorum park yataklarin en avantajli yanı saklamasi cok kolay olması canım
Yok canım ben mobilyadan büyükler var ondan alacam kucuk almicam zaten bende sallanmasin diye almayi düşünüyorum sallanmayan çocuk candirBen de anne yanı alacaktım hemen hemen aynı fiyat. Fakat doğum yapıp alan arkadaşlarım hiç önermedi. Anne yanının sallanma özelliği yok ve 6 aydan fazla kullanmazsın yeniden park yatak alman gerekir dediler. Senin de aklında olsun. 60 cm lik park yataklar var. Eğer sığarsa onu değerlendir bence iki masraf etme
Kizimda hep yedim. Tahinle karisitirip yemeye calisiyorum 2 tk falan hergun. Kizimda kan hapimida duzenli ictim. Hic kansizlik yaşamadım. Doğumda cok kanamam oldu ustelik...Kızlar hamilelikte pekmez tüketimi konusunda neler biliyorsunuz. Faydaları zararları?
Evet rapor aldım 5 gün dinlenicem teşekkür ederimGecmis olsuncanim sen yinede istirahat et yer acarken pek sertlesme olmaz sanki ,karnini ceker gibi hissedersin ilaclar mutlaka iyi gelir
Bende diğer oğlumdan kalma park yatak var ama beşik alasım var. 6 aylık olanlardan düşünüyordum ama vazgeçtim 2 yaşına kadar kullanabileceğim bir yatak olsun istiyorum. Ama nasıl birşey almalıyım kararsızım. Daha hiç bakmadımKızlar ben park yatak aldım yatağımın yanına. Doğru mu yaptım yoksa beşik tarzı mı almalıydımeve gelince kurduk yani iyi gibi aslında. Sizler ne düşünüyorsunuz? Ne alcaksınız yanınıza ☺
Ben aldım artık da almayanlara fikir vermiş oluruz en azından
Orası öyle canim da benim dediklerimde sabitleme özelliği var baktim sallanasi geliyo mecbur sallamaya devamBende sallamak istemem bebeğimi elbette ama hayat bazen istediğimiz gibi olmuyor
Neyde büyük konuştuysam başıma geldi. Eskiden beri ben bebeğimi asla sallamam derdim, o yüzden sallanan park yatak aldım. Biliyorum başıma gelecekleri
Bahsettiğim bunun gibi bişey canim 60×120 boyutunda park besikler daha mi büyük ki sonuçta bunu da uzun sure kullanamam mi ?Anne yani besik dusunecekseniz sallanma ozelligi olanlar var ama 6 7 aydan sonra kullanilmiyor pek bilginiz olsun.Benim odama park yatak sigmazdi mecbur anne yani aldik bizde
Ben bu boyut aldım.3 yaşına kadar kullanabileceğini söyledilerBahsettiğim bunun gibi bişey canim 60×120 boyutunda park besikler daha mi büyük ki sonuçta bunu da uzun sure kullanamam mi ?
Iyi o zaman ben fikrimden dönmim tsk ederimBen bu boyut aldım.3 yaşına kadar kullanabileceğini söylediler
Benim aldığım park yatak da 70-110.Bahsettiğim bunun gibi bişey canim 60×120 boyutunda park besikler daha mi büyük ki sonuçta bunu da uzun sure kullanamam mi ?
Bunlarin benzeri ponponlu battaniye annem kizima ormustu daha once, beyaz ustune sari yesil ponponlu. Simdi ogluma kullanicam ne de olsa unisex renklerBattaniye cok guzel canim bunu izledim ama hirkayi goremedim eline saglik ,kizinkinide yaparsin insallah yavas yvas insanin cani acirken birsey yapasi gelmiyor dinlen bol bol gecince yaparsin.
Degismezse kiz canim ben sarili beyazli baslamistim burda ip bulmm sıkıntı biraz güzel bulursam pembe orucem
çok mantıklı bizde ailelerimizden uzakta oturuyoruz memlekete gidince kuzenlerininkini kullanacak bebiş artık :)Benim aldığım park yatak da 70-110.
Aynı sayılır sizinkiyle. Bana da 15 kg a kadar 3 yaşa kadar rahat kullanır dediler. Aslında benim park alma sebebim biz eşimle gezmeyi severiz. Amaç Bi yere gidersek park yatağımızı da götürmek. Çünkü anne yanı da alsam beşik de alsam biz her harükarda park yatak da alacaktık. Maddi olarak zorlamasın diye park yatak tercik ettim. Evdede kalmaya gittiğimiz yerde de kullanırız en azından
Ozamana 23 falan oluyorum ama.19.20.haftalarda vuruluyormuş diye biliyorum ben geç değildir
Kasilma nasil oluyor. Benimde karnim semsert oluyor bazen sanki patlicak gibi geriliyor gibi hissediyorumKendini iyice dinle o zman, kasilmanin olmasi bi mesele evet, ama kasilmayi hissedememek daha buyuk mesele. Cunku hissedemezsen, durumunu anlatip ,tedaviye gec kalman muhtemel olur. Ins faydasi olur magnezyumlarinin canim benim
sagol cnmNice guzel yaşları olsun
sagol cnmNice guzel yaşları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?