2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyi akşamlar kızlar eşimle yazlik kışlık değiştirdik bebisr dolabimizda yer actik ama bittim yani 2 saattir yatmama ragmen hala belim.ağrıyor daha fazla agirlasmadan yapalım dedik böyle hazırlık yapmayı dusunen varsa bu haftalarda yapsın benden söylemesi ilerde daha cok yorar yavas yavaş kıyafetleri alip yıkar utuler koyarım artik zorunu bitirdik saglikla gelsin bebislerimiz inşallah

Kızlar ben park yatak aldım yatağımın yanına. Doğru mu yaptım yoksa beşik tarzı mı almalıydım eve gelince kurduk yani iyi gibi aslında. Sizler ne düşünüyorsunuz? Ne alcaksınız yanınıza
Ben aldım artık da almayanlara fikir vermiş oluruz en azından

Ablamlar da park yatak almıştı cokta memnunlardi canim ama benim yatagin yani çok geniş olmadığı icin anne yanı almayi düşünüyorum ben emzirirken falanda kolay olur diye düşünüyorum park yataklarin en avantajli yanı saklamasi cok kolay olması canım

Ben de anne yanı alacaktım hemen hemen aynı fiyat. Fakat doğum yapıp alan arkadaşlarım hiç önermedi. Anne yanının sallanma özelliği yok ve 6 aydan fazla kullanmazsın yeniden park yatak alman gerekir dediler. Senin de aklında olsun. 60 cm lik park yataklar var. Eğer sığarsa onu değerlendir bence iki masraf etme

Yok canım ben mobilyadan büyükler var ondan alacam kucuk almicam zaten bende sallanmasin diye almayi düşünüyorum sallanmayan çocuk candir 4 yeğenim var hicbirinide sallamadik ablamlar çok rahat etti o yüzden inşallah bende sallamicam

Bende diğer oğlumdan kalma park yatak var ama beşik alasım var. 6 aylık olanlardan düşünüyordum ama vazgeçtim 2 yaşına kadar kullanabileceğim bir yatak olsun istiyorum. Ama nasıl birşey almalıyım kararsızım. Daha hiç bakmadım

Anne yani besik dusunecekseniz sallanma ozelligi olanlar var ama 6 7 aydan sonra kullanilmiyor pek bilginiz olsun.Benim odama park yatak sigmazdi mecbur anne yani aldik bizde

Orası öyle canim da benim dediklerimde sabitleme özelliği var baktim sallanasi geliyo mecbur sallamaya devam

Anne yani besik dusunecekseniz sallanma ozelligi olanlar var ama 6 7 aydan sonra kullanilmiyor pek bilginiz olsun.Benim odama park yatak sigmazdi mecbur anne yani aldik bizde
Bahsettiğim bunun gibi bişey canim 60×120 boyutunda park besikler daha mi büyük ki sonuçta bunu da uzun sure kullanamam mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20191013-215520.webp
    21 KB · Görüntüleme: 32
Bahsettiğim bunun gibi bişey canim 60×120 boyutunda park besikler daha mi büyük ki sonuçta bunu da uzun sure kullanamam mi ?
Benim aldığım park yatak da 70-110.

Aynı sayılır sizinkiyle. Bana da 15 kg a kadar 3 yaşa kadar rahat kullanır dediler. Aslında benim park alma sebebim biz eşimle gezmeyi severiz. Amaç Bi yere gidersek park yatağımızı da götürmek. Çünkü anne yanı da alsam beşik de alsam biz her harükarda park yatak da alacaktık. Maddi olarak zorlamasın diye park yatak tercik ettim. Evdede kalmaya gittiğimiz yerde de kullanırız en azından

Bunlarin benzeri ponponlu battaniye annem kizima ormustu daha once, beyaz ustune sari yesil ponponlu. Simdi ogluma kullanicam ne de olsa unisex renkler
[/QUOTE]

Cok iyi olmus canim benimde oglumun var ama mavi ve su an esyalarini kesinlikle paylasmiyor bn bile ustume ortsem cekip aliyor ,bebisi hic riske atmiyim

çok mantıklı bizde ailelerimizden uzakta oturuyoruz memlekete gidince kuzenlerininkini kullanacak bebiş artık :)

Kendini iyice dinle o zman, kasilmanin olmasi bi mesele evet, ama kasilmayi hissedememek daha buyuk mesele. Cunku hissedemezsen, durumunu anlatip ,tedaviye gec kalman muhtemel olur. Ins faydasi olur magnezyumlarinin canim benim
Kasilma nasil oluyor. Benimde karnim semsert oluyor bazen sanki patlicak gibi geriliyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…