Evet bir hafta var aradaolabildiğince kısa bana göre 35 günde bir benimki...bir hafta var arada düşünsene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bir hafta var aradaolabildiğince kısa bana göre 35 günde bir benimki...bir hafta var arada düşünsene
Cumartesi ilk muayenem olacakhımm.. döngün çok kısa o halde senin 5400 çıktığına göre benim pazatesi günü 129 du..senin görüntülendimi 5400 de çıkar herşey aslında
yani seninki tuttunurken benimki yumurtaymıştır dahaEvet bir hafta var arada
İkinci beta hcg 5422 ondan bundan bir hafta önce öğrendiğimde 252 idihımm.. döngün çok kısa o halde senin 5400 çıktığına göre benim pazatesi günü 129 du..senin görüntülendimi 5400 de çıkar herşey aslında
direk kalbi bile duyarsın sanıyorumİkinci beta hcg 5422 ondan bundan bir hafta önce öğrendiğimde 252 idi
İnşallah cnmdirek kalbi bile duyarsın sanıyorum
En son sali gunu 500duKan degerlerin nasil?
vajinal muayene ile mi duydunuz yoksa karından mı baktılar çok özel değilse tabi sordum amaBende geldim kalp atışını duydum çok şükürtam 6 haftalık bugün darısı isteyen herkesin başına
Masalllah darisi basimizaBende geldim kalp atışını duydum çok şükürtam 6 haftalık bugün darısı isteyen herkesin başına
deger daha ancak yukselmistir. Duzensiz artis var miydi neye gore dis gebelikten suphelendiEn son sali gunu 500du
Bizim bebişlerin doğum tarihleri aynılütfen yaz deneyimini sonucunu bende salı gunu gidicem insallah![]()
aminn ben de cumartesi gidicem heyecanlıyım epeyceMasalllah darisi basimiza![]()
Carsamba 17 cuma 63 sali 500 cikti. Suphelenmedi ama ihtimal olarak soyledi sanirim.deger daha ancak yukselmistir. Duzensiz artis var miydi neye gore dis gebelikten suphelendi
bana da gostermisti dr merak etme cnm Allah bize bagislar ins bebeklerimizi elimizden geleni yapiyoruz ilac dinlenme falan gerisi Allah in takdiriBana moral oluyorsunuz çok teşekkür ederim. Hemen de bebeğümin tam altında kanama netedeyse bitişik gibi. O çok korkuttu beni. Vajinal kanamam yok ama ultrasyon görüntüsü aklımdan çıkmıyor. Buraya da yükleyemiyorum telden olmuyor galiba
Aynen canım inşallah kalır bizimlebana da gostermisti dr merak etme cnm Allah bize bagislar ins bebeklerimizi elimizden geleni yapiyoruz ilac dinlenme falan gerisi Allah in takdiri
Salı günü randevum.. ılk olucak insallahBizim bebişlerin doğum tarihleri aynıpeki sen gittin mi doktora
Bu arada benim 2 oğlum var bu 3. Hamileliğim peki ya senin![]()
Karindanmi?Bende geldim kalp atışını duydum çok şükürtam 6 haftalık bugün darısı isteyen herkesin başına