2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence zaman olarak fena degil. Ama benim sezeryan olcagi icin subat sonu yada 1 mart :)
ben de kızımı erken doğurmuştum sanmıyorum bunun da beklediğini ama nasip normal Doğum sonuçta 😊

bende dün idrar tahlili yaptım daha doktora gitmedim ikinci gebeliğim biraz geç mi gitsem diye düşündüm
ben de beklemek isterdim ama bundan önceki gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonlandı onda geç gitmiştim direkt kalp atışı duyayım diye sanırım o biraz etkiledi beni bu defa erken gitmek istedim 😌 bu arada 6 yaşında bir de kızım var 😁

2287956

Kanama alanım. İşaretlenmiş bebeğin tam altındaki koyu alan. Bu şekilde olup sağlıkla ilerleyyen veya kaybeden var mı. Tüp bebekle olmuştu çok acı çok üzüntü çektim inşallah sağlıklıdır. Allahım hepimize yardım etsin. 6 haftalık daha

2287957

Kanama alanım. İşaretlenmiş bebeğin tam altındaki koyu alan. Bu şekilde olup sağlıkla ilerleyyen veya kaybeden var mı. Tüp bebekle olmuştu çok acı çok üzüntü çektim inşallah sağlıklıdır. Allahım hepimize yardım etsin. 6 haftalık daha

Eki Görüntüle 2287956
benim bi ark a iki embriyo yerlestirmislerdi ne olur ne olmaz diye ikizi dustu digeri kaldi düşün buyudu simdi 5-6 yaslarinda o yuzden takma cnm sen Allah yiyecek ekmek verdiyse yasar benimde her hamileligim oyle 2 dusugum bi kizim var bi de bu bunda da kanama var sen hic takma kafana elinden geleni yap

vallaha benimde kizim 3.5 yasinda ogrendim ogreneli karnim agriyor hastayim ya diyorum her seyi kendi gapmaya basladi klozete tab7resi var onunla cikiyor yaninda okuyorum tabureyle lavobo basina geciyor ellerini yuzunu yikiyor bende riskliyim mecbur kendi yapiyor ben yaninda oluyorum ama surekli onun da cok hosuna gidiyor ben buyudum ben yapiyorum diye kresten de ogrendi zaten
Ne guzel benimki daha bezleniyor. Bugun 2 yas bitti

benim bi ark a iki embriyo yerlestirmislerdi ne olur ne olmaz diye ikizi dustu digeri kaldi düşün buyudu simdi 5-6 yaslarinda o yuzden takma cnm sen Allah yiyecek ekmek verdiyse yasar benimde her hamileligim oyle 2 dusugum bi kizim var bi de bu bunda da kanama var sen hic takma kafana elinden geleni yap
Daha bugün öğrendim ya endişeliyim o yüzden duam tüm zorluk çekenlerle. İnşallah yüzümüz gülecek

Eki Görüntüle 2287957
Benim ilk gebeligimde ikinci bir kese gibi birşey vardi. Kanamamda oluyodu. Doktor ya kan pihtisi ya da kese dedi. Sonraki kontrolde yok olmuştu. 9 ay aralıklı kanamalar yasadim. Kızım saglikla dogdu. Kendini uzup stres yapma. Bol bol dinlen, ilaclarini duzenli kullan

Benim ilk gebeligimde ikinci bir kese gibi birşey vardi. Kanamamda oluyodu. Doktor ya kan pihtisi ya da kese dedi. Sonraki kontrolde yok olmuştu. 9 ay aralıklı kanamalar yasadim. Kızım saglikla dogdu. Kendini uzup stres yapma. Bol bol dinlen, ilaclarini duzenli kullan
Sağol canım 🙏🙏 dinleniyorum geçer inşallah

ben de kızımı erken doğurmuştum sanmıyorum bunun da beklediğini ama nasip normal Doğum sonuçta 😊

ben de beklemek isterdim ama bundan önceki gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonlandı onda geç gitmiştim direkt kalp atışı duyayım diye sanırım o biraz etkiledi beni bu defa erken gitmek istedim 😌 bu arada 6 yaşında bir de kızım var 😁
tesadüfün böylesi benim de 2012 doğumlu bi oğlum var allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Eki Görüntüle 2287957
Uzulme canim benim de ilk gebeligimde 3 ay kanamam olmustu igne yaptirdim o sekilde atlattim 3.aydan sonra cok rahat gecti

ya masallah ne kadar erken farketmissiniz hamileliklerinizi. benim adetlerimin arasi uzun oldugu (35-40-45 gune kadar degisken) icin aldiris etmemistim nasil olsa bikac gune regl olurum diye.sonra bi test yapayim dedim 40 gunu gectigi icin.iki cizgiyi gorunce doktora gittim ve kalp atisini duydum 7-8 haftalikti yani.su an 9 aylik bir bebegim var.
senin yerinde olmayı çok isterdim döngüm 39 40 benımde ama 3 haftalıkken farkettim ben 1 hafta keseyi bekledim şimdi de 2 hafta kalp atışını beklicem :KK64:

Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Bende mart annesi olucam nasip olursa. 3 ay önce düşük yapmıştım. Şimdi istemedende olsa tekrar hamileyim. İçimde hep bir korku var. 26 haziranda adet olmam gerekiyordu. Son adet tarihimde 26 mayıstı. Adetim geçtikten bir hafta sonra test yaptım. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim. Ultrasonda kese görünmedi. Tahlil istedi doktorum 663 çıktı değer. Daha 2-3 haftalıksın dedi. Son adetime göre şuanda 7 haftalık olmam gerekiyor. Benim gibi bir olay yaşayan varmı. Tekrar düşük yapıcam diye çok korkuyorum.

Back
X