- 19 Şubat 2017
- 3
- 5
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gelmiş olsun .Daha dikkatli davranmakta çok haklısın inş bu süreç istediğin gibi ,kolaylıkla geçer .Ben de araştırdığım kadarıyla Şükran çakmaktan tüm hastaları çok memnun internette olumsuz bir yorum görmedim.Gidince bilgi alacagim inşallah
Şuan 2.ayındayız 450 TL den 1aylik muayene daha önce riskli bir doğum geçirdiğim için eğer Dr iyi ve memnun olursak değer diye düşündük.
Eğer doğum paketleri varsa onuda soracağım inşallah
Kızımı devlet hastanesinde 3gun sancı alarak dogurttular resmen süreç çok yıpratıcı idi o yüzden bunda biraz daha güven veren iyi bi Dr olursa erken doğum bile gerekse en iyi şekilde olur diye umuyorum.
Bu arada ilk doğumunda etlik lokman hekimde elif hanıma gidiyordum her şey normal iken 36 haftada değerlerim kötüye gidince
Beni zekai Tahir e yönlendirdi biz seni dogurtamayiz dedi.
Eğer değerlerin normale dönerse gel dedi .
Yani riski almadı kısacası.
Zaten gidince yatisim oldu ve zor süreç başladı ilk gebelik Di sudan çıkmış balık gibiydik.
Hemşirelerin doktorların olumsuz tavırları hiç anlatmıyorum.
Kötü bir tecrübe oldu bize.
Çok şükür şuan kızım iyi
Teşekkür ederim güzel destekleriniz için.Birazda olsa içime su serpildi sizin sayenizde.moralini hemen bozma gec dollenmedir belki bekle cnm benimde 4 haftalikken duzrnsiz dedi uzdu ama en son gittigimde buyudu duzgunlesti bi dur bekle bklm cnm
Benim tup bebek canim. Transfer oldugum gunden bel agrisi ve kasik agrisi baslamisti 2 gun oncesine kadar kasik agrisi gecti ama bel agrilarim muthis derecede devam. Birde 4-5 gundur bas donmeleri yasiyorumKızlar hangi belirtileri ( bulantı vs. )yaşıyorsunuz paylaşırmısınız
Karından gördü. Erken öğrenmek zormuş. Gec2 öğrenince hepsini birden yaşıyorsunMaşallah canım erkenden görmüşsün ben dün gittim ne kese var ne noktanur topu gibi iki kistimi gördüm geldim
vajinal mı bakmıştı üstten mi
Benim iki gündür bulantım başladı kızlar. Baya ilerledi . insallah çok kötü olmam bu hamileligimde.
Merhaba kızlar, ben de yeni öğrendim, çok mutluyum. İnşallah sağ salim alırız bebişleri kucağımızaSon adet tarihim 7 mayıs ama geç döllenme olmuş dedi doktorum, endişe etmesin testte çıkmayanlar.
Referans degerine bak canim. Neden yaptirdin bunu acaba .Selam kızlar nasılsınız? Rubella testi yaptıran var mı hamile kızamığıymış 0.24 çıkmış kaç olması gerekiyor acaba kafama takıldı
Doktor istedi biraz araştırdım da 0.25 e kadar daha önceden kızamık geçirince çıkıyormuş.Referans degerine bak canim. Neden yaptirdin bunu acaba .
Hiç bulantım olmadı daha..göğüs ağrısı biraz geçti geçen haftaya göre..kaşık Bolgem gergin..anı hareketlerde bi kasılma oluo sanki..çabuk yorulma..iştah var..akıntı var sık idrar da varKızlar hangi belirtileri ( bulantı vs. )yaşıyorsunuz paylaşırmısınız
Kesinlikle normalkızlar gebeliğin ilk haftalarında akıntı normal mi
Ben daha meraklıyımben meraklı melehat olarak rekor kırmış olabilirim adete 4 gün kala kan testi yaptırıp öğrendim ve doktora gitmeden 2 günde bir test yaptırıp gittim beta hcgbyi düzenli kontrol edebilmek için doktora gittiğimde baya dersine çalışmışsın dedi![]()
Bugun benimde agrim ve yogun beyaz akintim varkızlar gebeliğin ilk haftalarında akıntı normal mi
Döngün kac gundu ki? Yumurtlar yumurtlamaz mi ogrendin ne yaptinBen daha meraklıyımadete 2 hafta varken kan testi yaptırdım hemen ilk gününde öğrendim
![]()
Çukurambarda özel bir kliniğe gidiyorum. Doç dr cemil kaya memnumum. Doğumları tobbda yapıyorİyi akşamlar ,
Ankara’da olanlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ? Memnun musunuz ?
Hafif kasık ağrısı hissettim,planlı gebelik olduğu için de acaba olabilir mi diyip koştum hastaneye betahcg 8 çıktıDöngün kac gundu ki? Yumurtlar yumurtlamaz mi ogrendin ne yaptin![]()