2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gidince bilgi alacagim inşallah
Şuan 2.ayındayız 450 TL den 1aylik muayene daha önce riskli bir doğum geçirdiğim için eğer Dr iyi ve memnun olursak değer diye düşündük.
Eğer doğum paketleri varsa onuda soracağım inşallah
Kızımı devlet hastanesinde 3gun sancı alarak dogurttular resmen süreç çok yıpratıcı idi o yüzden bunda biraz daha güven veren iyi bi Dr olursa erken doğum bile gerekse en iyi şekilde olur diye umuyorum.

Bu arada ilk doğumunda etlik lokman hekimde elif hanıma gidiyordum her şey normal iken 36 haftada değerlerim kötüye gidince
Beni zekai Tahir e yönlendirdi biz seni dogurtamayiz dedi.
Eğer değerlerin normale dönerse gel dedi .
Yani riski almadı kısacası.
Zaten gidince yatisim oldu ve zor süreç başladı ilk gebelik Di sudan çıkmış balık gibiydik.
Hemşirelerin doktorların olumsuz tavırları hiç anlatmıyorum.
Kötü bir tecrübe oldu bize.
Çok şükür şuan kızım iyi
Çok gelmiş olsun .Daha dikkatli davranmakta çok haklısın inş bu süreç istediğin gibi ,kolaylıkla geçer .Ben de araştırdığım kadarıyla Şükran çakmaktan tüm hastaları çok memnun internette olumsuz bir yorum görmedim.

moralini hemen bozma gec dollenmedir belki bekle cnm benimde 4 haftalikken duzrnsiz dedi uzdu ama en son gittigimde buyudu duzgunlesti bi dur bekle bklm cnm
Teşekkür ederim güzel destekleriniz için.Birazda olsa içime su serpildi sizin sayenizde.

Kızlar hangi belirtileri ( bulantı vs. )yaşıyorsunuz paylaşırmısınız
Benim tup bebek canim. Transfer oldugum gunden bel agrisi ve kasik agrisi baslamisti 2 gun oncesine kadar kasik agrisi gecti ama bel agrilarim muthis derecede devam. Birde 4-5 gundur bas donmeleri yasiyorum
Cok ciddi olarak birkere oldu digerleri hafif derecede elhamdulillah .

Selam kızlar nasılsınız? Rubella testi yaptıran var mı hamile kızamığıymış 0.24 çıkmış kaç olması gerekiyor acaba kafama takıldı

Kızlar hangi belirtileri ( bulantı vs. )yaşıyorsunuz paylaşırmısınız
Hiç bulantım olmadı daha..göğüs ağrısı biraz geçti geçen haftaya göre..kaşık Bolgem gergin..anı hareketlerde bi kasılma oluo sanki..çabuk yorulma..iştah var..akıntı var sık idrar da var

Son düzenleme:
ben meraklı melehat olarak rekor kırmış olabilirim adete 4 gün kala kan testi yaptırıp öğrendim ve doktora gitmeden 2 günde bir test yaptırıp gittim beta hcgbyi düzenli kontrol edebilmek için doktora gittiğimde baya dersine çalışmışsın dedi:KK71:
Ben daha meraklıyım 😂 adete 2 hafta varken kan testi yaptırdım hemen ilk gününde öğrendim 😂

Döngün kac gundu ki? Yumurtlar yumurtlamaz mi ogrendin ne yaptin :KK70:
Hafif kasık ağrısı hissettim,planlı gebelik olduğu için de acaba olabilir mi diyip koştum hastaneye betahcg 8 çıktı 😂 doktor da kızdı acelen ne diye 8i gebelik kabul etmeyiz 2 gün sonra tekrar kan ver dedi bu sefer 90 çıktı. Rahatladım. 15 gün sonrasında da keseyi gördük. Şimdi de 7 hafta bitmek üzere.

Bende bugun tekrardan kan testi verdim 165 den 148 e dusmus degerim sanirim kimyasal gebelik yarin kontrol icin doktordan randevu aldik bakalim hayirlisi olur insallah

Back
X