- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Çook sevindim canımm gözün aydinn darısı başımızagozumuz aydin bende zor olsa da dinledim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook sevindim canımm gözün aydinn darısı başımızagozumuz aydin bende zor olsa da dinledim :)
ins cnm darisi tum risklilere hepimize ins.Hayırlı olsun canim yüreğini ferah tutBenim kuzenimin tüp bebek olmasina rağmen hemen hemen 9 ay boyunca kanamasi oldu canim şimdi çok şükür 2 aylik kızı sağ saglim alacaksin kucağına merak etme sende
![]()
3 agustos canım senın ki ne zmnInsallah canimm senin randevun ne zaman?
31 temmuz dayanabilirsem3 agustos canım senın ki ne zmn
canım benim ya... üzülme sen hiç . o devletteki doktora da gitme bir daha . Özele gidemiyorsan da devlette başka doktora git. Nasıl insanı alt üst ediyorlarSabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan baktiesimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Doktor oluyorlar ama insan olamıyorlar![]()
20 temmuz da gördm canımKeseni ne zamn görmüştün canim
7. Haftada beta mi takip ediliyormuş ?? Bu ne bicim doktor! canim benim çok şükür bebegin cok iyi korkmussun ama daha çok ağlama bebeğin etkilenirSabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan baktiesimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Az klmıs sana31 temmuz dayanabilirsem![]()
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Allah in izni ile birşey olmaz inşallah. Bundan önce 4 düşük olunca insan hep diken üstünde oluyor...Rahim kasılmıştır canm merak etme hiçbirşey olmaz , sadece bundan sonra yatarken hapşurma cenin pozisyonnund hapşurman hamileyken daha sağlıklı. Aynısınnı bende yaşadım çok canm yanmıştı çokta korkmuştum.
ay o bende hep olurdu kızlar. Gebe kalmadan önce de yani. Hala oluyor bazen boşluğuma geliyor. Rabbim korusun minik fasülyelerimiziRahim kasılmıştır canm merak etme hiçbirşey olmaz , sadece bundan sonra yatarken hapşurma cenin pozisyonnund hapşurman hamileyken daha sağlıklı. Aynısınnı bende yaşadım çok canm yanmıştı çokta korkmuştum.
Sanki özelde daha önce de görebilirsin ama sen bilirsin yine de bekleyebilirim dersen bekle tabi daha kesin olur20 temmuz da gördm canım
Inşallah kuzum Allah koruyo onları siz korkmayinins cnm darisi tum risklilere hepimize ins.
Devlettekilerin cogu oyle maalesef canim. Benim tsh degerim 3.75 ben gostermesem fark etmiyorSabahtan beri aglamaktan gozlerim şişti. Devletteki gerizekali doktor kalp atisi yok diyerek kan tahlili istedim 2 gunde bir bhcg bakcakmis! Gerizekali bebek olusmus, kese var. Karindan bakti. Lekelenmem oldu makattan mi vajinadan mi anlamadim dedim. Gozle asagidan baktiesimi aradim ozel hastaneye gidecegimi soyledim. Param yoktu mahalleye geldim kayınpederimden para aldim. Tekrar ozel hastaneye gittim. Sanki zaman gecmek bilmedi. Doktora hic bisey soylemedim normal muayeneymiş gibi. Kendisi direkt vajinal hazirlan dedi, kalp atiyor deyince aglamaya basladim. Sabahki doktor kalp atmiyor, kucuk dedi dedim. Kadinda şok oldu. Agladigimi gorunce kalbini dinletti gayet hizli bir sekilde atiyordu bebegimin kalbi.
Az mıAz klmıs sana![]()
Tam kac haftaliksin sen canim ?Az mıyarın doğum günüm keşke duyabileceğimi bilsem özellere atıvercem kendimi
![]()
Rabbim korur canım inşallah dediğim gibi dikkat et , yatarken hapşurmamaya özen göster.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Allah in izni ile birşey olmaz inşallah. Bundan önce 4 düşük olunca insan hep diken üstünde oluyor...
BEnde de oluyo malesef. Aminnnay o bende hep olurdu kızlar. Gebe kalmadan önce de yani. Hala oluyor bazen boşluğuma geliyor. Rabbim korusun minik fasülyelerimizi![]()
Tam 6 haftalik oldum bugun canimTam kac haftaliksin sen canim ?
inşallah gelmezlerde bundan sonra biraz rahat ederiz bizde:)ne zaman 10 gun ust uste ne kirmizi ne kahve leke gelmezse dusuk tehditin o zaman bitmistir diyebiliriz dedi dinlen dedi progestana devam dedi 100 mg dan 200 e cikardi 7+2 idi sat a gore simdi ultrasona gore 6+6 cikti rahmini dogum tarihi 10 mart dedi