Kese göründü canım işte karışıklık ordaKese görününce belli olur canım![]()
GS 7.5 mm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese göründü canım işte karışıklık ordaKese görününce belli olur canım![]()
Aklım karıştı inan ki benım de 6.4 mmKese göründü canım işte karışıklık orda
GS 7.5 mm
canım ben de de durumlar aynı koku hassaasiyeti açısından özellikle de... zencefil limon çayı içiyorum mide bulantıma iyi geliyor kendini aç bırakma az az sık sık ye ki halsizlik olmasın ben yapıyorum faydasını da görüyorum. ceviz fındık vs yiyorum ara öğünlerde 1 adet yeşil elma yersen o da mideni rahatlatacak ve vitamin açısından oldukça zengin tavsiye ederim.Kizlar nasil geciyor hamilelikler ben nasipse 31 temmuz da kalp sesini dhyacagim rabbm herkese nasip etsin midem de degisik bir bulanti herseyden tiksinme var siz de durumlar nasil anlatin bakalim tavsiyeleriniz olur mu acep nasilll gecicek bu gunler
Işte o yüzden benim de kafam çok karışık bir an önce tekrar gitmek istiyorum ama başka doktora haftasını bile bilmiyorum sata göre hesaplasam olmazzAklım karıştı inan ki benım de 6.4 mm![]()
Bska doktora git bnceIşte o yüzden benim de kafam çok karışık bir an önce tekrar gitmek istiyorum ama başka doktora haftasını bile bilmiyorum sata göre hesaplasam olmazz![]()
31 temmuzda gideceğim inşallah nasıl duracağım bilmiyorum amaBska doktora git bnce![]()
Ultrasonda kaç haftalik gözüküyor canım bide kese kaç mm senin?
Yok canım 4 yıllık evliym ben 2016 yılında bi kaybım var karnımda öldü yani sükür olmama gibi durumum yok ama benım tek hayalım anne olmak o yuzden ole yazdım31 temmuzda gideceğim inşallah nasıl duracağım bilmiyorum ama
Canim senin ilk mi tek isteğim anne olmak demissin olmuyormuydu
Bende 5 yıllık evliyim benimde 1 kaybım varYok canım 4 yıllık evliym ben 2016 yılında bi kaybım var karnımda öldü yani sükür olmama gibi durumum yok ama benım tek hayalım anne olmak o yuzden ole yazdım
Geçmiş olsun gözün aydın cnm. Peki progestanı fitil olarak mı kullancan yoksa içecekmisinne zaman 10 gun ust uste ne kirmizi ne kahve leke gelmezse dusuk tehditin o zaman bitmistir diyebiliriz dedi dinlen dedi progestana devam dedi 100 mg dan 200 e cikardi 7+2 idi sat a gore simdi ultrasona gore 6+6 cikti rahmini dogum tarihi 10 mart dedi
ins cnminşallah gelmezlerde bundan sonra biraz rahat ederiz bizde:)
ins cnmDarısı bizlere inş. Bizlerde görürüz
iccem cnmGeçmiş olsun gözün aydın cnm. Peki progestanı fitil olarak mı kullancan yoksa içecekmisin
ins cnm hrpimiz gorelim bebisleriDarısı bizlere inş. Bizlerde görürüz
Sükür ki suan hamileyizBende 5 yıllık evliyim benimde 1 kaybım var
Benimde tek tesellim bu❤ rabbime binlerce kez sukurler olsunSükür ki suan hamileyiz![]()
Canim 2 günde bir yap sen yine de o zaman daha net anlaşılır iki gunde iki katina çıkarsa sorun yokturYok 2 gün önce silik çizgi çıkmıştı evdeki idrar testinde. Dün de ilk kez kan verdim. Sat 18 haziran. Bugün tekrar kan versem yükselme var mı yok mu diye? Devlet hastanesi acil yapar mı acaba?
Cok sükür canımBenimde tek tesellim bu❤ rabbime binlerce kez sukurler olsun
Ben sata göre 5+5im ama hesaplarıma göre 3+3 bakalım sağlıklı sıhhatli olsun daCok sükür canım![]()
İnsAllah canım Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinBen sata göre 5+5im ama hesaplarıma göre 3+3 bakalım sağlıklı sıhhatli olsun da