2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm benimki 3haftada 800 gr almis simdi hasta belki vermistir bilmiyorum bu hafta 200 gr daha alda 1ayda 1kilo ediyo ayni yani canim 1kilo gayet guzel. Kac dk emiyor saat basi 5 dk keyfi varsa 10 dk emiyor teyzesi .
Benimki de tartıya göre 16 günde 1 kg almış gözüküyor.Sürekli emme halindeyiz gece hele sabaha kadar ara ara emiyor 14 mayıs aşı günü bakalım ne yapacak?

Amine Busra Amine Busra canim bi sey sorcaktim ya. Bebegime her iki kalcadan asilarini vurdular. Simdi dokuninca farkettim, vurulan yer sert yumru olmus. Normal mi degil mi bu durum ?
Yagizda da ates cikti asi sonrasi, en fazla 37.7 oldu. Calpolun tadi sekeriydi, ben de su verdim ardindan. Ama asi vurulan yer yumrulasmis sertti. Normal mi canim ?
İlk aşıda hemşire olabileceğini söylemişti ama bizde olmadı canım normal yani

ben gittim ama lendi dr uma degil eve yakin dev hast ne soyle bi ultrason ile rahim in tek bi yerine bakti spiral taktırdım ben ,sey duymuştum dogumdan sonra bazen rahim de yapisikliklar oluyormus o yuzden gidilsin diyorlar iste kist var mı bakıyorlar benim oyle bakmadı 1 ay sonra tekrar alet oturmuş mu diye bakacak iste
O zaman mutlaka gideyim bazen baskı ve ağrı giriyor anlamış değilim..

Doğsun doğsun derken böyle hayal etmemiştik😂😂
Bnada 2 hafta sonra gel demişti doktorum ben gitmedim bence gerek yok ya kendini iyi hissediyorsan
Ben gitmiştim doğumdan sonra iyi semişti bidaha gittiğimde açılma vaedı ama çok şükür açılma vs geçti gitti.. gitmek istiyorım şahsen.

Benimki de bugun huysuz yaa. Dokunsan bayilirim oyle halsiz ve yorgunum. Hala uyumuyor. Sutum de az kaldi. Mama da icmiyor. :/ Mama icse iyice doyup uyur bence ama kabul etmiyor biberonu minigim
9.20 geçe başardım ben çok şükür hala daha uyuyor😂 seninki kaçta uyudu cnım uyudumu daha doğrusu.
Mama veriyorum ben. Normlde mama verdiğimde kayar giderdi verdiğim halde böyleydi gün gün huyu ve düzenimiz değişiyor

İkiside uyanik 8den beri ayaktayim eslemde çıtkırıldım modunda sesi cikiyo bu gece :KK70:
benim koca dana ile kucuk buzağı da uyucak ins , oglus uyucak gibi banyo da yaptim kizim deli dana gibi tum gun kosuyor simdi dizim agriyor diyor ona krem surcem ama benim agriyan yerlerime kim be yapacak hamileyken ayagimi burkmustum ne olduysa agri oyle bi ilerledi ki simdi ta kalcama vuruyor dinlenip kalkinca uzerine basamiyorum ,kulunç larim agriyor falan baya perte ciktim ayrica zayiflamak da istiyorum diyete basliycam ins

Back
X