2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende böyle yapayım o zaman. Doymuyor bencede saatte bir emmek mi olur tüm uykusu gidiyor zaten. Ben bide simdi önsütü alıyorum hangisini vereceksem. Hem kusması da azaldı gibi. Deneyin kızlar sizde. İşe yarıyor yani..
Bizimde kusmamiz azaldi. Bence de on sutu fazla alinca kusuyor olabilirler. Benimkide yine sık emiyor saate hic bakmiyorum. Ama onceden daha memeden ayrilinca basliyodu mik mik yapmaya ve hep oyle devam ediyodu gun boyu dogru duzgun uyumuyodu

Çok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.
Hepimiz benzer durumdayiz canim inan. Gercekten cok zor. Hele eve hapis kaldik. Ne annem yardima gelebiliyor. Hoş eşim evde ama adamda bıktı artik

Valla geceden beri yataga yat kalk yapmaktan mahvoldum. 12.30 gibi yattim sahurdan sonra 6ya kadar eslemle ugrastim. Tam uyumusum yusra geldi hadi onunla gittik odasina biraz orda uyumuşum 8e dogru eslem tekrar kalkti yine gazdan uyuyamadi 9dan sonra artik sızmışız babasi yusrayla ilgilendi de uyumusum 12ye kadar
Senin 2 cocuk ve diğeri de büyük sayılmaz ilgi bekliyor durumun kat kat daha da zor

O zaman benim kızın icine erkeke bebek kacmis :KK70:
Ya benim kızım 46 günlük bazı öğünlerde bi meme yiyip yatıyo bazı öğünlerde misal süt sağmışımdır 90 cc tamamını içiyor hani memeden kaç cc içtigini bilemiyorum tabi o ayrı da sonucta bazı öğün fazla bazı öğün az içio senınkındemi oyle yoksa hep cok mu içiyor

Bende böyle yapayım o zaman. Doymuyor bencede saatte bir emmek mi olur tüm uykusu gidiyor zaten. Ben bide simdi önsütü alıyorum hangisini vereceksem. Hem kusması da azaldı gibi. Deneyin kızlar sizde. İşe yarıyor yani..
Ben bi memede yarım saat kesin tutuyorum hiç yutkunma sesi yoksada tutuyorum yazık sesi de cıkmıyo sonra diğer memeye geçiriyorum o da bakıo ooo dolu bi meme heyecanla emiyo 😂😂

Canım bitiremiyor diye birşey yok diyorlar emerken de süt salınımı olduğu için
Eğer çok şiş diyorsan sütün azalmaması için sağıp buzluğa atabilirsin 2 ay sonra akşamları içirirsin mesela bir de sağdın mı ne kadar kalmış memede diye

Allah allah canım demekki iştahlı oluyor erkekler
Benim kız memeye bakıyo etrafa bakıyo vermese süt istemez yani ilginç bi çocuk bir de ben sağıncaçok aşırı çıkmıyo siz meme+ 90 diyorsunuz ya benim mesela sağınca 60 falan çıkıyor ve kızım onu bile bitiremiyor tek emmede yani sizinkiler 120-150 ml içerken benimki nasıl 50-60 la doyuyor ona şaşıyorum kuzum
Beto bi de eskiden 24 saat yazardın şimdi çok boşluyosun 🤣🤣🤣
Senin oğlan kaç kilo olmuş? Şimdiden maşallah 🧿
Yok canım bayadır sağmıyorum üşendiğimden. Ama en son sağdıklarımda 90 cc falan kalıyordu iki memeden.

Ya cok gerildigim zaman istemsizce bebeğe derdin ne neden uyymuyosun diyorum sonra vicdan azabı cekıyorum el kadar bebe ne anlasın diye 😔
Benim kizim 6 aylik civari beni cildirtmisti bigun. Artik dayanamayip bagirmistim neden uyumuyorsun diye. Korkup uyumustu ama kizim uyanana kadar ben nasil vicdan azabi cektim anlatamam. Gunlerce aklima geldikce aglamistim. Sonralarda daha cok mizmizlik yaptikca gecmisti vicdan azabim 😂 Hepimiz insaniz canim boyle dusunup kendini uzme. Zamanla ofke kontrolunu sagliyorsun. Gecen gun elime tukurdu. Anneee ben sana tukurdum diyo. Bende aferin sana kizim cok iyi yaptin diyorum 😂 Zamanla seni pamuk gibi yapiyolar yani

Ya benim kızım 46 günlük bazı öğünlerde bi meme yiyip yatıyo bazı öğünlerde misal süt sağmışımdır 90 cc tamamını içiyor hani memeden kaç cc içtigini bilemiyorum tabi o ayrı da sonucta bazı öğün fazla bazı öğün az içio senınkındemi oyle yoksa hep cok mu içiyor
Benimkide bazen tek meme icip uyuyo. Bu aralar gece az icmeye basladi uyukluyo. Ondan sonrada tamamen uyaniyo tabi gazida var biraz o da etken

Benim kizim 6 aylik civari beni cildirtmisti bigun. Artik dayanamayip bagirmistim neden uyumuyorsun diye. Korkup uyumustu ama kizim uyanana kadar ben nasil vicdan azabi cektim anlatamam. Gunlerce aklima geldikce aglamistim. Sonralarda daha cok mizmizlik yaptikca gecmisti vicdan azabim 😂 Hepimiz insaniz canim boyle dusunup kendini uzme. Zamanla ofke kontrolunu sagliyorsun. Gecen gun elime tukurdu. Anneee ben sana tukurdum diyo. Bende aferin sana kizim cok iyi yaptin diyorum 😂 Zamanla seni pamuk gibi yapiyolar yani
Malesef bende cok bagiriyorum. Eslem dogduktan sonra biraz torpulemeye calistim kendimi. Ama oyleki gözümü acip naptin sen desem bile o bana daha cok sinirlenip biseyler firlatiyo vuruyo ağlıyor. Evde cok yiprandik

Çok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.
benimde mor halkalarım var artik yaşlandım,yıprandım resmen

Back
X