2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yorgun savaşçı oldum ondandır😂😂 uyumadığı müddetçe ağlıyor beni alın diye hep kucakta yoksa durmuyor.
Ben meme +60ml veriyorum anca daha da durmazsa 30 daha veriyorum
5 kilo olmuş canım🧿🧿
Maşallah 🧿 ee napsın bebek o annesi seni ister kokunu oh mis ana kucağı gibisi var mı? Hala uzun mu saçların yolmuyo mu?

Geçer inşallah canım. Senin bebişi önceki sayfalarda görmüştüm. Kremin fotosunu ya da adını istemiştim.
Hipokort isimli bi krem kortizonlu bi kremmiş. İki günlük kullanımda kızarıklık geçti sadece isilik küçük küçük noktalar kaldı. sizin bebeğinizin yüzündekiler daha dağınık ve yaygın bizimkine göre. Çok geçmiş olsun.

Canım bu benim alerjik ikinci çocuğum. Büyüğünde çok sıkıntı yaşadık. Bağırsak, cilt, solunum tepkilerinin hepsi belli dönemler hayatımızda oldu. Büyüğünün cilt tepkisi farklıydı, bir de daha çok ek gıdadan sonraydı. Küçüğün yüzü birkaç gündür baya kötü oldu. Ablasının yüzü ya da cildi böyle olmamıştı. Ne surecegimi bilemedim. Doktorun senin bebişe yazdığı kremi merak ettim. Alerji konusunda tecrübem var yani.
Hipokort isimli bi krem kullandık.

Maşallah 🧿 ee napsın bebek o annesi seni ister kokunu oh mis ana kucağı gibisi var mı? Hala uzun mu saçların yolmuyo mu?
Hiç durmuyo gündüzleri de hiç uyumuyo artık akşamları d geç saatte uyuyor nedense anlayamadım çok değişti ya😣
İyi hoş da işler de beni bekliyo bi tuvalete bile zor gidiyorum vlla.
Uzun ama hep topuz şeklinde yolamaz bide eldivenlrini çıkarmadım ben daha zaten

Hipokort isimli bi krem kortizonlu bi kremmiş. İki günlük kullanımda kızarıklık geçti sadece isilik küçük küçük noktalar kaldı. sizin bebeğinizin yüzündekiler daha dağınık ve yaygın bizimkine göre. Çok geçmiş olsun.
O beNim büyük kızımdı. Küçüğünün böyle. Büyüğüne doktor başka yazmıştı ama kızım o zaman daha büyüktü. Aynısıysa küçüğüne kullanayım dedim de aynısı değilmiş. Doktora sormadan evdekini kullanmayayım o zaman.

Eklentiler

• 20200430_124754.webp
    20200430_124754.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
Her dogumda genclesen kimdi?? Ben sanki 5 yaş atiyorum her dogumda. 26 yaşındayım sanki 46 gibi hissediyorum
bende 29 yasindayim sanki 59 vucut desen karin falan yumusadi benden bagimsiz hareket ediyor,çatlaklarım desen isparta halisi gibi sekil sekil yapti karnimi :)

Bakalim ek gida döneminde ayni performansi bekliyoruz ailecek. Belki eslem yerse yusra da ondan gorerek yer :KK70:
bizim tosunu emziriyorum bi kez çekiyor bi 5-6 dk memeyi söndürüyor ama bi kez lıkır lıkır iciyor ,3 kez oyle emdi ama uykuya dalamadı sabah 5 de sevdiğim sutu tam agzina layık ısıttım içti 120 ml yi simdi güle güle uyuyor masallah , pelin akil de ikizlerine gecen havuç,brokoli,kabak haşlamış ne guzel yiyorlardı ha dedim benim kız hic oyle bsy yemedi hep corba şeklinde blender ile bunda blender kullanamiycam dr orada hata yapmışsın dedi çorbaları falan pütürlü ver dedi aha gerci simdi her turlu yiyor yine almıyor sebze yemeklerini falan da sever ama gunde 10 dk ancak oturuyordur hep ayakta

Malesef bende cok bagiriyorum. Eslem dogduktan sonra biraz torpulemeye calistim kendimi. Ama oyleki gözümü acip naptin sen desem bile o bana daha cok sinirlenip biseyler firlatiyo vuruyo ağlıyor. Evde cok yiprandik
Canim sakin ozellikle onun cigirindan ciktigi an bagirma. Tam o an tut kendini. Birak vursun sana bagirsin. Cocuk psikolojisinde cogu pedagogun hemfikir oldugu konu su ki, cocugun annenin sevgi ve yakinligina en cok ihtiyac duydugu anlar en hircin oldugu anlardir. Sadece hircinlasinca bebegi yusranin gozunden uzak tut. Allah korusun vurabilir veya birsey firlatabilir. Bir de sert veya sivri oyuncaklari varsa bence 2-3 yas doneminde hepsini kaldir. Ben oyle yaptim. Sadece pelus oyuncaklari biraktim.

bizim tosunu emziriyorum bi kez çekiyor bi 5-6 dk memeyi söndürüyor ama bi kez lıkır lıkır iciyor ,3 kez oyle emdi ama uykuya dalamadı sabah 5 de sevdiğim sutu tam agzina layık ısıttım içti 120 ml yi simdi güle güle uyuyor masallah , pelin akil de ikizlerine gecen havuç,brokoli,kabak haşlamış ne guzel yiyorlardı ha dedim benim kız hic oyle bsy yemedi hep corba şeklinde blender ile bunda blender kullanamiycam dr orada hata yapmışsın dedi çorbaları falan pütürlü ver dedi aha gerci simdi her turlu yiyor yine almıyor sebze yemeklerini falan da sever ama gunde 10 dk ancak oturuyordur hep ayakta
Ben de sana katiliyorum canim ben de hep blender yaptim. Ama kizim oguruyordu ek gida doneminde. Ben de cok korkuyordum mecburen blender dan geciriyordum.

Kızlar kızım sürekli ağlıyor sanki etini koparmış gibi nedendir ya çok yoruldum bunaldım inanın

O beNim büyük kızımdı. Küçüğünün böyle. Büyüğüne doktor başka yazmıştı ama kızım o zaman daha büyüktü. Aynısıysa küçüğüne kullanayım dedim de aynısı değilmiş. Doktora sormadan evdekini kullanmayayım o zaman.
Bizim yüzümüzde aynı böyleydi. Zamanla kırmızıkların rengi arttı.

Malesef bende cok bagiriyorum. Eslem dogduktan sonra biraz torpulemeye calistim kendimi. Ama oyleki gözümü acip naptin sen desem bile o bana daha cok sinirlenip biseyler firlatiyo vuruyo ağlıyor. Evde cok yiprandik

Bizimkide ayni ya artik cok uzuluyorum ama bizey dmedikce daha cok yapiyor seslenince hırçınlaşıyor anlatmaya calisiyorum ,konusuyorum bazen takmıyor bazen dinliyor gecn gun oyun diye babsinin burnuna vurdu 2gun burnu kanadi 😓😓 siz psikolog görüyordunuz hatirladigim kadriyla ne diyor? Bizim doktr bebegi kiskaniyor dedi ama Mira dan cok once baslamisti

Canim sakin ozellikle onun cigirindan ciktigi an bagirma. Tam o an tut kendini. Birak vursun sana bagirsin. Cocuk psikolojisinde cogu pedagogun hemfikir oldugu konu su ki, cocugun annenin sevgi ve yakinligina en cok ihtiyac duydugu anlar en hircin oldugu anlardir. Sadece hircinlasinca bebegi yusranin gozunden uzak tut. Allah korusun vurabilir veya birsey firlatabilir. Bir de sert veya sivri oyuncaklari varsa bence 2-3 yas doneminde hepsini kaldir. Ben oyle yaptim. Sadece pelus oyuncaklari biraktim.

Bizimkilerin cogu oyuncagi araba metalleri hep kaldirdik yinede plastikleri bile oynarken atiyor 2ayi gecsin karantibada iyice sıkıldı

Bizim yüzümüzde aynı böyleydi. Zamanla kırmızıkların rengi arttı.
Benimkinin de bundan kötüydü ama şimdi bi tık iyi. Çekirdek yemiştim, emin olmamakla birlikte şüphelendim ve ayçiçek yağını da kestim. Yüzüne hindistan cevizi yağı sürüyorum. Bakalım takip edeceğim. Bu sefer de konak oluşmaya başladı. Bebek büyütmek çok zor.

Kızlar merhabalar, benim kızımı yüz üstü yatırmaya çalıştığımda hep ağlıyor zar zor tutmaya çalışıyorum ama kafayı değil de poposunu kaldırmaya ayaklarından destek almaya çalışıyor, 66 günlük normal mi sizce😔
Benimkide sevmiyor o pozisyonu agliyor

Back
X