2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pinkpinkblue Pinkpinkblue
Oyun halisi gelince beğenip begenmediginizi buraya yorum yazar mısınız, kararsız kaldım ben de almayı düşünüyorum bu mu markadan
Oyun halimiz bugün geldi. Alt kismi biraz ince ama yorumlarda gormustum bilerek aldim. Gayet güzel biz beğendik

90 epey fazla. Benim iki memeden 30 40 kaliyodu. Sen onu icirmen lazim bence canım. Ya da bir meme tamamen bitmeden digerini verme
Öyle yapiyim o zaman canım. Birde benimki nefes nefese kalıyor içerken ya sonra yoruluyot zaten heralde içemiyor o yüzden. Uzun zamandır biberon vermiyordum bugün biberonla 50 ml süt vrrdim kakasını yapamıyordu sabahtan beri kakasını yaptı sonra uyudu. 1 saattir uyuyor banyo yaptırıcam uyanmasını bekliyorum bakalım. Kaç gündür yaptıramıyorum. Ya ramazanda öğlenleri yıkayım en iyisi akşamları sofrayı topla vs geç oluyor yoruluyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kizlar Eslem bugun emerken ben konusurken dinledi beni yüzüme bakti ve memeyi birakip gülümsedi nasil heycanlandim. Sanki ilk bebegim, yine de her şey cok özel ikinci bebek olsa da. Hem birazda rahatladim. Bence eslem fazla yalniz kaldi. Yusra kiskanmasin diye bastan sevemedik bebegi, sonrada coronadan aileler falan kimse gelip gidemedi bir aydir. Dun kv ye gittik onlarada bakip agu demis
Çok sevindim canım rahatlamışsındır. Benimki henüz sessiz harfleri kullanamıyor ya. Çok güzel karşılıklı konuşuyoruz gülüşüyoruz ama auu auu diyor. Kendini zorluyor başka şeyler çıkarmak için ama bu seferde tükürüğünü yutuyor öksürüyor akıllım 😂

Benim esim bu siralar evde o bakiyor bende oyle cok rahatim cok sukur her seyimi yetistiriyorum
Ya bugün öğlen 1den beri uyumadı ayakta sallarken uyuyor bırakınca uyanıyor 1 saat bile uyumadı toplamda bide bağırsakları gurul gurul ötüyor gaz olabilirmi acaba hala uyumadı gözler fıldır fıldır

Ya ben de bunu çok düşünüyorum ama ilk ay kilo alımı çok iyiydi doktor hiç gerek yok mamaya demişti. sonradan değişir mi bu sütün durumu.
İki haftada 350-450 gram almış benim hesabıma göre. Yeterli mi bilmiyorum 🙄
Bence değişmez ama yediklerinle de akalı tabi bu durum başlarda yediğin içtiğin şeylerimi bıraktın acaba

Bizimde kusmamiz azaldi. Bence de on sutu fazla alinca kusuyor olabilirler. Benimkide yine sık emiyor saate hic bakmiyorum. Ama onceden daha memeden ayrilinca basliyodu mik mik yapmaya ve hep oyle devam ediyodu gun boyu dogru duzgun uyumuyodu
Aynen bende yapmaya baslayınca daha rahat uykuya geçmeye başladı ve memeden ayrılınxa ağlamıyor. Önsütün bu kadar etkili olsugunu dusunmemistim. Yine de hepsini çekmiyorım sonuçta o da onun suyu sayılır

Ya cok gerildigim zaman istemsizce bebeğe derdin ne neden uyymuyosun diyorum sonra vicdan azabı cekıyorum el kadar bebe ne anlasın diye 😔
Bende öyle oluyorum çok gerginsem özellikle daha napmamı istiyosun kızım diyorum... Sonra diyorım kızım bebek ne anlıcak tek bildiği ağlamak süt içmek uyunak altına yapmak.
Ben bi memede yarım saat kesin tutuyorum hiç yutkunma sesi yoksada tutuyorum yazık sesi de cıkmıyo sonra diğer memeye geçiriyorum o da bakıo ooo dolu bi meme heyecanla emiyo 😂😂
Ay valla ben tutsam da almıuor ağzını sıkıca kapatıyor. Bende uğraşmıyorum acıkınca içecek diyorum .

Bebekler sevmiyor canım yüzüstü durmayı kafalarını dik tuttukları için xanları acıyor heralde. Benimkide 1 dakika falan duruyor kafası dik bir şekilde sonra yoruluyor artık ağlamaya başlıyor. Ben biraz daha bekletiyorum zorlasın kendini dşye sonra alıyorum kucağıma.
Ben de artık her gün biraz biraz yaptırcam canım öyle

Ya bugün öğlen 1den beri uyumadı ayakta sallarken uyuyor bırakınca uyanıyor 1 saat bile uyumadı toplamda bide bağırsakları gurul gurul ötüyor gaz olabilirmi acaba hala uyumadı gözler fıldır fıldır
Gaz iste canim. Yokmu damlan ?seninki bide mamada iciyor mutlaka kullan damla yazik .havlu isitip ayaklarina krnina koy gobek delihininnaltina saat yinunde masaj yap yuzustu yatir biraz cabalasin canim rahatlarb

Kucagindayken basini tutabiliyomu?
Eslemde ilk yuzustu koyduğunda basini hic kaldirmadi kollarina yatti. Ama her gun gibi bir kez 2 3 dk tutuyorum öyle simdi daha iyi uzun sure tutuyor
Aynen canım kısa kısa kaldırıyo kafasını özellikle omuzdayken, ben de her gün yaptırcam arttırarak

Gaz iste canim. Yokmu damlan ?seninki bide mamada iciyor mutlaka kullan damla yazik .havlu isitip ayaklarina krnina koy gobek delihininnaltina saat yinunde masaj yap yuzustu yatir biraz cabalasin canim rahatlarb
2 gündür böyle canım hiç böyle olmuyordu yaa
Yok bizde damla yaa off

Aslinda her bebege bakilmaliymis hatta kbbye goturmeliymişiz. Bizde 1 ay kontrolunden sonra doktora gitmedik. Coronadan hastanede yattigimizda muayene bile etmediler
Biz 1.ay kontrolunede gidemedik cnm ayin 21 ine randevu alicaz artik 1 hafta sonrada rota asisina gidicez artik gitmemiz gerekiyor.ertele ertele nereye kadar dedik.

Uykusundan uyanir uyanmaz huzursuzsa gazdandir cnm.bagirsaklarida s inyal veriyor zaten.

Benimkinin de bundan kötüydü ama şimdi bi tık iyi. Çekirdek yemiştim, emin olmamakla birlikte şüphelendim ve ayçiçek yağını da kestim. Yüzüne hindistan cevizi yağı sürüyorum. Bakalım takip edeceğim. Bu sefer de konak oluşmaya başladı. Bebek büyütmek çok zor.
Haklısın, çok büyük sabır işi sevgisi olmasa insan kafayı yer kesin. Belki daha küçük yaşta anne olmak daha iyi diyorum bazen belli bi yaltan sonra sabır azaliyor sanırım. Bende tahin pekmez yiyordum bıraktım, hazır gıda tükettmiyorum, pide, simit yani susamlı şeyleri yemiyorum, birde domatesi yemiyorum doktor bişi demedi ama ben sanki bunlarda tetikledi diye düşünüyorum.

Back
X