Bizimde başladı yine durmuyor uyumuyorDamla da kullanıyoruz biz fayda etmiyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde başladı yine durmuyor uyumuyorDamla da kullanıyoruz biz fayda etmiyor galiba
Normal el emmeleri oral donem dedigimiz doneme giriyor bebislerYaa benim bebeğimde 3 gün sonra 2 aylık olacak ve 4-5 gündür emiyor elini arada parmağını sokabiliyo yoksa yumruk şeklinde emmeye çalışıyo.bu ayda el emmesi normal değil mi
Ne yapacağız biz böyleBizimde başladı yine durmuyor uyumuyor
Evet normalYaa benim bebeğimde 3 gün sonra 2 aylık olacak ve 4-5 gündür emiyor elini arada parmağını sokabiliyo yoksa yumruk şeklinde emmeye çalışıyo.bu ayda el emmesi normal değil mi
Allah seni64 yas hissetmeyinde sokaga cikmak yasak@ aijoo
Bilmiyorum ki ya bak bugün 40 banyosu yaptık güzel uyur dedim hiç uyumadı süreklide ağlıyor gazdanNe yapacağız biz böyle![]()
Ben canım yaklaşık 1 aydır diyetteyim, ara ara dokunan başka şeylerde oluyor döküntü oluyor yüzünde ama anlamak çok zorKızlar yaa cok kotuyum sanirim sut alerjisi var kizimin. Iki gundur kakada kan goruyorum mukuslu . cok uzuldum.doktruda izindeymis ama ulastim bi sekilde sut ve sut urunleri yumurta yeme 1 hafta dedi . bizim gibu bu durumu yasayan var mi aranizda .biseler diyin yaaa cok uzuldum
Kahve ve cay icince uykum varsa kacmiyor benim. Kahve icip uyuyan biriyim
Ben bebege zarari olur belki diye kofeinsiz iciyorum.
Ben kahve falan hiç içmiyorum içsem nolur kimbilir. Çikolata banada çok iyi geliyordu ama yememeye çalışcam artık. Eşime de dedim artık alma böyle şeyler diye. Alınca insanın yiyesi geliyor.
Bizde aynı durumdayız. Doğumdan sonra 17 günlükken kontrole gittiğimizde her şeyi tüketebilirsiniz bir ay sonra gelin dedi. Çocuk o süreçte emme ve uyuma dışında sürekli ağlıyordu. Yüzünde kızarıklık çıkmaya başladı resmini göndediğimizde geçer normal dedi. Kontrole gittiğimizde baktık ki bir ayda sadece 260 gr almış kakada mukus yada kan yoktu bizde. Doktor süt ürünleri içeren hiç bir şeyi tüketme dedi. Alerjik mama yazdı, yüzündekine egzama olmuş dedi onun için ilaç yazdı. Bir haftadır bu dediklerini yapıyoruz çok şükür yüzü düzeldi ağlamaları kesildi gaz sıkıntısı dışında bir hafta sonra kontrole gitcez bakalım ne dicek. Süt alerjisinde bebek anneden emdiği sütün içindeki laktozu sindiremediği için kilo alamıyor ayrıca gaz ve karın ağrısı oluyormuş bizde tecrübe ederek öğrendik.Kızlar yaa cok kotuyum sanirim sut alerjisi var kizimin. Iki gundur kakada kan goruyorum mukuslu . cok uzuldum.doktruda izindeymis ama ulastim bi sekilde sut ve sut urunleri yumurta yeme 1 hafta dedi . bizim gibu bu durumu yasayan var mi aranizda .biseler diyin yaaa cok uzuldum
Peki diyet olarak ne verrdi . degistimi diyet yapinca.kizimda dokuntu yok.Ben canım yaklaşık 1 aydır diyetteyim, ara ara dokunan başka şeylerde oluyor döküntü oluyor yüzünde ama anlamak çok zor
Canım bana sut ve yumurtayida kesti doktr. Kaka da kan gorunce cok korktum . insallah onemli bise cikmaz.bir hafta sonra randevu aldim gel dedi .Bizde aynı durumdayız. Doğumdan sonra 17 günlükken kontrole gittiğimizde her şeyi tüketebilirsiniz bir ay sonra gelin dedi. Çocuk o süreçte emme ve uyuma dışında sürekli ağlıyordu. Yüzünde kızarıklık çıkmaya başladı resmini göndediğimizde geçer normal dedi. Kontrole gittiğimizde baktık ki bir ayda sadece 260 gr almış kakada mukus yada kan yoktu bizde. Doktor süt ürünleri içeren hiç bir şeyi tüketme dedi. Alerjik mama yazdı, yüzündekine egzama olmuş dedi onun için ilaç yazdı. Bir haftadır bu dediklerini yapıyoruz çok şükür yüzü düzeldi ağlamaları kesildi gaz sıkıntısı dışında bir hafta sonra kontrole gitcez bakalım ne dicek. Süt alerjisinde bebek anneden emdiği sütün içindeki laktozu sindiremediği için kilo alamıyor ayrıca gaz ve karın ağrısı oluyormuş bizde tecrübe ederek öğrendik.
Evet benimki deeeBenim sipa 2 gundur elini emiyor cok tatli ya![]()
Bizimki de emiyor kuzum hatta ‘’ aç mı bıraktınız’’ lafını bile duydum elini emmesi sebebiyleYaa benim bebeğimde 3 gün sonra 2 aylık olacak ve 4-5 gündür emiyor elini arada parmağını sokabiliyo yoksa yumruk şeklinde emmeye çalışıyo.bu ayda el emmesi normal değil mi
Bilglendirme yapti mi doktorun bilemjyorum ama bi sye merak ediyroum. Mesela ek gidyaa gecince, sut allerjisi varsa, su ile mi hazirlmak gerekicek mamalarini, keci sutu olmaz mi ki ?Ben canım yaklaşık 1 aydır diyetteyim, ara ara dokunan başka şeylerde oluyor döküntü oluyor yüzünde ama anlamak çok zor
Oruca baslattik diyeydinBizimki de emiyor kuzum hatta ‘’ aç mı bıraktınız’’ lafını bile duydum elini emmesi sebebiyle![]()
Rezene kimyon çayından verdin mi ?Bilmiyorum ki ya bak bugün 40 banyosu yaptık güzel uyur dedim hiç uyumadı süreklide ağlıyor gazdan