2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar birşey sormak istiyorum. Gaz ilacını gazı olmasa da düzenli kullan diyor musunuz hergün ve aynı saatte mi kullanıyorsunuz. Birde d vitaminini de hergün aynı saatte mi veriyorsunuz.
Gaz ilacini birkac gun kulandim, acikcasi cok rahatsizlaninca verdim. Vucudu alismasin die ne biliym.
Ama d vitaminin her sabah ayni saatlerde veriyorum. Ya da kendim vitaminkeirmi de ayni saatlerde icmeye ozen gosteriyorum.

Gaz ilacini birkac gun kulandim, acikcasi cok rahatsizlaninca verdim. Vucudu alismasin die ne biliym.
Ama d vitaminin her sabah ayni saatlerde veriyorum. Ya da kendim vitaminkeirmi de ayni saatlerde icmeye ozen gosteriyorum.
Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz devit in gaz yaptığıyla ilgili bişeyler konuşulmuştu burda sanırım daha önce . Bende senin gibi gazı olduğunu anlayınca veriyordum gaz damlasını ama düzenli kullanılmazsa işe yaramaz dediler. Şimdi sabah 10 akşam 10 damla olmak üzere günde iki kere nurse harveys kullanıyoruz. Ben memnunum

Kızlar yaa cok kotuyum sanirim sut alerjisi var kizimin. Iki gundur kakada kan goruyorum mukuslu . cok uzuldum.doktruda izindeymis ama ulastim bi sekilde sut ve sut urunleri yumurta yeme 1 hafta dedi . bizim gibu bu durumu yasayan var mi aranizda .biseler diyin yaaa cok uzuldum
Cok gecmis olsunn canim . Bizim kakada oyleydi . Bizde rota virusu cikti ama bem diyetimi bozmadim emin olmak icinn

Zonklama değil dr yatakda sağ sol dönerken bacaklarımı çekerken zorlanıyorum çatı ağrısı gibi rahîm bölgesi açıyor ve yumurtalık ağrısı bilmiyorum oralar ağrıyor ne zor valla
Dr dikisin çok az estetik yapıyorum dedi 15 günlük muayene gittim bir şey demedi 40 çıkınca gitmemiştim 3aydan gidiyoruz şimdi tabi kanamam yok normalde 40 çıkınca 4 5 gün tekrar kırmızı kanama olmuştu adet olmaya başladım sandım ama devamı yok .
Doktora artık bayramdan sonra giderim
Bem sali gunu oglumu goturucem sira varsa muayene olayimm diyorum

Kızlar bu gaz damlası verdikten sonra kustu bir daha versem bir şey olur m

Pinkpinkblue Pinkpinkblue Paşa'nın iyi olmasina sevindim canim cabuk toparladi masallah. Bence hep anne sütü. Yusra bi hastalanirdi haftalar surerdi
Gercekten canim kac dr la gorustum hic biri onemsemedi durumu emzir tek dedikleri laf buydu . Sukurler olsun. Isali devam ediyo amanyinede gayet iyi durumda bin sukur canim

Back
X