D Vitaminini ayni saatte vermeye calisiyorumKızlar birşey sormak istiyorum. Gaz ilacını gazı olmasa da düzenli kullan diyor musunuz hergün ve aynı saatte mi kullanıyorsunuz. Birde d vitaminini de hergün aynı saatte mi veriyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D Vitaminini ayni saatte vermeye calisiyorumKızlar birşey sormak istiyorum. Gaz ilacını gazı olmasa da düzenli kullan diyor musunuz hergün ve aynı saatte mi kullanıyorsunuz. Birde d vitaminini de hergün aynı saatte mi veriyorsunuz.
Bebişe de ver istersen kuzum bende huysuz olduğu günler rezene çayımdan veriyorum bir kaç çay kaşığı faydası oluyorBugün vermedim dün akşam vermiştim ama kendimde içmiştim
Ver bari canimBugün çıktı 40ımız
2 damla falan bari versem
Dr una mesaj atabiliyorsan ona sor bence. Burda kimse bilemezki tamamını kustu mu fazla alırsa yan etkisi olur mu? En iyi doktorun bilirBugün çıktı 40ımız
2 damla falan bari versem
Deme ya Korktum bak şimdi ..Hic bilmiuorum cnm ameliyat olanlar var![]()
Ayrica ayda 700 grmBizde aynı durumdayız. Doğumdan sonra 17 günlükken kontrole gittiğimizde her şeyi tüketebilirsiniz bir ay sonra gelin dedi. Çocuk o süreçte emme ve uyuma dışında sürekli ağlıyordu. Yüzünde kızarıklık çıkmaya başladı resmini göndediğimizde geçer normal dedi. Kontrole gittiğimizde baktık ki bir ayda sadece 260 gr almış kakada mukus yada kan yoktu bizde. Doktor süt ürünleri içeren hiç bir şeyi tüketme dedi. Alerjik mama yazdı, yüzündekine egzama olmuş dedi onun için ilaç yazdı. Bir haftadır bu dediklerini yapıyoruz çok şükür yüzü düzeldi ağlamaları kesildi gaz sıkıntısı dışında bir hafta sonra kontrole gitcez bakalım ne dicek. Süt alerjisinde bebek anneden emdiği sütün içindeki laktozu sindiremediği için kilo alamıyor ayrıca gaz ve karın ağrısı oluyormuş bizde tecrübe ederek öğrendik.
Canim peki hemen fark ettimi .bunlari yemegi kesince durdumu kakadaki kan.Süt ve süt ürünleri yumurta kuruyemiş dana ve tavuk eti tahin susam yemiyorum ama bence sen tek tek deneyerek kes, böyle çok zor oluyor
Neler yemiyorsun cnm . birde rlta asisi yaptirdim acaba o yapar mi . of cok canim sıkıldı bugun.Cok gecmis olsunn canim . Bizim kakada oyleydi . Bizde rota virusu cikti ama bem diyetimi bozmadim emin olmak icinn
BEnde duydum malesef canım ve etkilendim deBizimki de emiyor kuzum hatta ‘’ aç mı bıraktınız’’ lafını bile duydum elini emmesi sebebiyle![]()
Çok tşk ederim cevabın içinAtak donemi özelliği olabilir moralini bozma dr bana kimi zaman 3 dk 5 dk 15 dk emer dedi .
Memeyle savaş edebilir meme reddi gibi gözükür ama bu istemiyor anlamına gelmez dedi
Veren oldu mu diye merak ettim canımDr una mesaj atabiliyorsan ona sor bence. Burda kimse bilemezki tamamını kustu mu fazla alırsa yan etkisi olur mu? En iyi doktorun bilir
Malesef ben asiri pinpirikli oldugumdan herşeyi araştırıyorumYaAmine Busra ve sen bu kadar çok şeyi nerden biliyorsunuz
ayakta alkışlıyorum sizi
![]()
Çoğu şeyi sizden öğreniyorum![]()
Ne kadar erken dogdu ve kg alimi nasil. Kg alımı sinirdaysa yada az ise uyandır. Ama kg alimi iyiyse uyandırma. Bende sarilik bitene kadar uyandırdım. Sonra baktim alarm dan once uyanıyor alarm kurmaz oldum. Max 3.5 saate uyaniyo zatenKızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Ben cocuk kusunca tekrar ilac vermem aslaVeren oldu mu diye merak ettim canım
Uyuyomu o kdrKızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Aaa canim o zaman asidandir kan uzilme sen . Cunku asidada rota virisu var bir miktar . Takip et tabi yine. Sut ve aut urunleri hazir paket gidalar kuruyemis susam tuketmiyorumNeler yemiyorsun cnm . birde rlta asisi yaptirdim acaba o yapar mi . of cok canim sıkıldı bugun.
Canim 2 aylik ta olsa suan cok kucukler ya gece en fazla 3 saatte bi uyanirlar zaten. Acikirlar cunku. Sen nasil besliyorsun onun da etkisi var. Mama ile daha uzun sure uyuyorlar ama anne sutu ile 2 saat ortalama. Sonra acikip uyaniyorlar. Soyle yapabilirsin, gece uykusuna yatirdiktan sonra 3 saat sonrasina alarm kur. (Bu maximum sure olsun senin icin) o arada uyanirsa zaten beslersin. Eger bu surede uyanmadiysa sen uyandir.Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere. Dr um normalde 1 ay geçince gece uyandırmayı bıraktırırım ama seninki erken doğdu iki ay geçince gece uyandırmayacaksın. Kendi uyanınca emzireceksin. Geceyi gündüzü öğrenmesi kazım dedi. İki güne iki ayımız doluyor ama gece uyandırmayınca sorun olmaz değil mi. Tabi beş saati geçirmicem o ayrı da insan korkuyor. Bi arkadaşım inat edip gece uyandırmıştı Kızı şimdi 6 yaşında her gece uyanıyor hala. Hep der hata etmişim diye ama bilemedim ya. Siz napıyorsunuz kızlar
Masallah canim. Bence bunu esine de soyle mutlu olur boyle dusunmene ☺Yemin ediyorum kesintisiz 3 saat uyusam bayram ediyorum. Ama yok eslem uyysada yusra uyumuyor. Birde simdi sahurda geceyi bölüyor. Allahtan esim evde sabah yusrayla o kalkiyo doyuruyo falan. Bu kadar yardim etcegini beklemezdim. Korona bu yonden isime yaradi. Allah razi olsun eşim den
Ben yusrayi 17 gunden sonra hic uyandirmadim ama hâlâ uyaniyo ne yapayımUyuyomu o kdr. Benimki uyaniyor. Uyanmasada ben emziririm. Emsirmek icin uyandirmania gerek yokki usulca memeye yaklastirip deneyin . Benim bebegim 3 saat uyudu simdiye kdar en uzun ondada ac kalmisri bezinde kan vardi idrar bolgesinde. Ben kemdi adima riske atmam gece beslenmesin kesmek icin falza kucukler bence. 1 yasina kdar gece beslenmesini kesmem ben. Arkadasinizin durumuda bence baglantisiz
![]()