2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rotanın nezaman kadar yapılması lazım canım en gec
Ben yusra da 1 haftayla kacirmistim yapmadılar
Eslemi de 2. Ay aşılariyla yapalim dedi ebemiz hemen kabul ettim. Çünkü verem asisida canlı aşı o yuzden aralarinda 4 hafta olmaliydi. Zamanını kacirabiliriz dedi o yuzden yaptırdık. Epeyde pahali 311 tl

Eklentiler

• Screenshot_20200504-130415.webp
    Screenshot_20200504-130415.webp
    38 KB · Görüntüleme: 25
Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Canım bak yapma böyle, inanır mısın ben alerjiyi duyduğumda güç aldım senden, yaparım dedim dediklerine uymaya çalıştım senin de fikirlerin benim için çok önemliydi hala da öyle. Ama sütünğn gideceğini ne olur düşünme bol bol su içeriz biz de onlr annelerinin kokusundan bile beslenir belki bir bakacağız 15 gün sonra yeniden diyet açacağız ve bazı şeylere tepki bile vermeyecekler☺️Olumlu düşünelim olur mu? Hem bak seninki emiyor, benimki meme reddi yüzünden nerdeyse takla attırıyor bana emzirirken ama Rabbim rızkını veriyor, bol bol emzirir akıllarını karıştırırız biz de memelerin, habire salgılarlar sütleri😂

Evet cnm malesef. Allah hic bi anneye bi korkuyu yasatmasin insallah
Eve salincak aldik dedim ya. Ben salincagin yaninda yere oturdum kaynanamda yusrayi salliyor. Kemeri tajmamislar ben farketmedim. Yusra one bir egildi kafa asagi ayaklar havada kaldi aninda cevirdim. Bacaklarin gectigi koruyucu tuttu. Yoksa kafa ustu cakilacakti hersey anlık hayatta

Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Canim ne olursun uzulme. Caniniz sagolsun saglik olsun yeterki. Beni ornek al lutfen rota oldu die uzuldum ictenn ice belkide bizimi buldu dedim nerden cikti dedim rabbim daha buuuk sinav verdi bebegim dustu ya bisey olsaydi Allahim dusinmek bile istemiyorum . Her serde bir hayir vardir lafini unutmustum hatirladim.. evet cok zor ama yeterki caniniz sagolsun

Eve salincak aldik dedim ya. Ben salincagin yaninda yere oturdum kaynanamda yusrayi salliyor. Kemeri tajmamislar ben farketmedim. Yusra one bir egildi kafa asagi ayaklar havada kaldi aninda cevirdim. Bacaklarin gectigi koruyucu tuttu. Yoksa kafa ustu cakilacakti hersey anlık hayatta
Offf Allahim gecmis olsun canim iyiki farketmissin

Kesinlikle cnm esimde diyoki hemen nie mutfaga kostun beni bekleseydin kendi o sirada keyif sigarasi tutturuyordu ama oyle bi ciglik attimki iceri nasil girdigini sasirdi . 2cocuk cok zor aradaki denge cok zor. Kizimda kucik ohlumdan once bebegim oydu benim cocuk itilip kakiliyo gibi oldu dun. Bir yandan icim ona cok kizgin bir yandan kendime kizginim.sukurler olsun birsey olmamasiyla yetindim
Bende kiziyorim bazen yusraya. Bi yandan icim aciyo o da kucuk ama bilerek yapiyor yapma diyosun inadina yapiyo. Ama psikolojisi hic iyi degil. Psikologada gidemiyoruz ne yapcaz bilmiyorum

Bende kiziyorim bazen yusraya. Bi yandan icim aciyo o da kucuk ama bilerek yapiyor yapma diyosun inadina yapiyo. Ama psikolojisi hic iyi degil. Psikologada gidemiyoruz ne yapcaz bilmiyorum
Benimkide oyle canim gozumuzun icine baka baka yapma dedihim seyi yapiyor. Cocukalrda psikoloji kalmadi yarin babanmesigile gondercem bahceli evelri hic degilse enerjisini atar 2gun kalsin

Back
X