2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben su saat oldu hala açım 🤣🤣🤣
Burdaki kahvaltiyi da, ogle yemegini de hazirlayamam 3🙈🙈 esim yemeyi sever, aksam yemeklerini zor yetistiriyorum zati😁 camasir,bulasik, da var 🙈 siz bensiz devam edin bari😫
Esine yaptigin yemeklerden az yiyerek devam et bizimle. Porsiyonlari kücült. Yagli bir yemek yaptiysan, yagsiz susuz kismindan koy tabagina.

Biberonu bıraktığınız halde her aksam yapıyor memeyi almiyor agliyor yani
Bizde de aynı durum var sanırım akşam sütüm azalınca sinirleniyor. Mama da vermiyorum. Sağılmış sütüm de yok. Biraz hırpalıyor bizi sonra uyuyor. Uyanınca o bebek gitmişş yerine pamuk gibi bebek gelmiş oluyor 😅🥰
Bize doktor 4. Ay dedi ama ben birçok doktordan ilk dozun 14.haftaya kadar yapılması gerektiğini biliyorum canım
2-4 yada 3-5 aylarda yapılıyormuş iki doz şeklinde. Bizim dr 3-5 te yapacağını söyledi

Kızlar bişi sorcam. Bakliyat yiyor musunuz gaz yapar diye ben yemiyorum bu seferde yapacak yemek bulamıyorum. Yiyorsanız da nasıl tercih ediyorsunuz. Malum ramazan eşim oruç tutuyor. Ona ayrı bana ayrı pişirecek vaktim olmuyo o da sever bakliyatı 🙄 gaz yapmıyacak şekilde yaparım en azından

Bende oyle.. Evin ıcınde yuruyesım bile gelmiyor. Okadar zayıftım ki gebelık oncesı ciddi ciddi takmaya basladım. Allahtan esim rahatsız olmuyor hatta yedirir zorla. Ama olmazzz yasımız daha genc zayıflamamız lazım. Kendimize saygı saglıga saygı eşe saygı 🙄
Zayifken daha hareketliydim, birsey yapmaya üsenmezdim ama bu halimle kalkipta su icmeyi bile üseniyorum bazen. Zayifken daha enerjikim.

Kızlar bişi sorcam. Bakliyat yiyor musunuz gaz yapar diye ben yemiyorum bu seferde yapacak yemek bulamıyorum. Yiyorsanız da nasıl tercih ediyorsunuz. Malum ramazan eşim oruç tutuyor. Ona ayrı bana ayrı pişirecek vaktim olmuyo o da sever bakliyatı 🙄 gaz yapmıyacak şekilde yaparım en azından
Ben yiyorum bir sorunda olmadi cok sükür

Pisirirken 1yemek kasigi kimyon atiyorum canim .

Ben pek ayırt etmiyorum mercimek yemeği çorbası falan yiyorum . gaz yapıyor diye bir kaşık kimyon yiyorum ardından. Yediklerimden dolayı bebeğim de gaz olduğuna denk gelmedim henüz

Pek sevdi bizim cadı oyun halısını 🥰 şaşkın şaşkın sesleri dinledi oyuncaklara baktı bi yarım saat oyalandı ☺️ Banyo için aldım üstünden . Bugün pek kusması yok çok şükür

Eklentiler

• D4D68358-41AE-49CC-BA1D-58BC315B5ABA.webp
    D4D68358-41AE-49CC-BA1D-58BC315B5ABA.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 33
Back
X