2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah :) 10 parmağımda 10 marifet diyosun :KK66: Ben de o konuda senin gibiyim. Yani kendim bizzat çocuklarımla ilgilenmek istiyorum inşallah. Ama zaten sınav süresi 2 yıl, 1 yıl da yerleştirme süreci vs desek baya zaman geçmiş oluyor. Tabi bu benim düşündüğüm :) Tabiki Allah en hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında. İlla çalışacağım diye tutturmuyorum. Bir yandan evde oturmak rahat ama işte o kadar da okuyup emek verdik, bilmiyorum işte :) Bir tanıdığım ın 2 çocuğu var. İkisi de ilkokula başlayınca atandı ve çocuklarım hiç evde bensiz kalmıyorlar, iş çıkışı onları da alıp eve geçiyorum demişti. Müthiş dimi.. Maşallah
Masallah valla bazisi sansli iste. Evet cnm sinava varmis 2 sene hazirlansan 3sene var diyebiliriz .onemli olan vakit ayirabilecekmisin ? Biseylerden feragat etmen gerekcek mesela uykundan 😂🙈. Ama dusunsene sonu cok guzel olucak. Evet aynen bosunami okudik kafa patlattik . Bana cocuk gelisimimden cikio kimya okumak tipla esdegerdi cunku sifir mat. Sifir kimya bilgisiyle basladim ama cok calistim cok seviyordum labi diploma notum falan cok iyi gelmisti. Sonra ha bu herifle evlendim kaldi hersey 😂😂 .esinde destekse eger bence simdi basla derslere...

Masallah valla bazisi sansli iste. Evet cnm sinava varmis 2 sene hazirlansan 3sene var diyebiliriz .onemli olan vakit ayirabilecekmisin ? Biseylerden feragat etmen gerekcek mesela uykundan 😂🙈. Ama dusunsene sonu cok guzel olucak. Evet aynen bosunami okudik kafa patlattik . Bana cocuk gelisimimden cikio kimya okumak tipla esdegerdi cunku sifir mat. Sifir kimya bilgisiyle basladim ama cok calistim cok seviyordum labi diploma notum falan cok iyi gelmisti. Sonra ha bu herifle evlendim kaldi hersey 😂😂 .esinde destekse eger bence simdi basla derslere...
Dur bu soruyu ben sana soruyorum. Sence benim esim bana destek midir bu konuda 😂

Burda bebeği boğulan bi arkadaş vardı doktoru ciğerlerine bakalım demişti? Baktımı bişey çıktımı.
Bizimki boğuldu baya toparlayamadı nefes alamadı şu an iyi gibi ama hastaneye gidiyoruz ciğerlerine batırmaya
Canim boguluyor derken emerken genzine sut mu kaciyor? Veya kusuyor ve onu cikarmakta mi zorlaniyor?

Hahahah benimkode ramazandan beri tam 7.45te uyaniyor nie anam yemek yemesin 😂😂kac gundur bi dun denk getiremedi iftar saatini . Kizimda dolasarak yemek istiyor gecen gun biri mememde biri yanimda kasik tikiyorum agzina bi yandan kendim yemege calisiyorum 😂 .ama hepsi huzel seyler bence
Ben tek elle emziremiyorum yaaa o buyuk problem

oglum az once bi çiş yapmis bi çiş yapmis anlatamam millet popoyu silikonlatır şişirmek icin bunun pipilisi silikonlu gibiydi :) bu arada coraplarimiz pembis ablasininkiydi evde giyiyoruz da :)
Abooo bu ne :D eslemde birkac gundur bez boşken cis sizdiriyor ama 6 kg oldu ben hala 2 numarayı bitirmeye çalışıyorum ondan iyi sarmiyo galiba

Tüm yazılanları okuyamadım konusulduysa kusura bakmayın lütfen, diyet konuşulmuş bizim öncelikle ödemleri atmamiz lazım bence. Bunun için neler yapıyorsunuz

Biraktimi canim seni tamamen? 😖😭. Hahahha ilkbcocuklar oyle sese karsi hassas. Ruzgar esse uyanirlar. Bizimkininn ablasi sagolsun bide ben oturma odasinda yatiriyorum gunduz sese alissinn diye bir yanimda uzuluyo seste uyuyo diye 😂😂. Esinn cokmu gec geliyo canim ? Ben olsam beklerdim ayri yemek zorunda kalinca benn sanki hic tat alamiyorum.bide ben ailede masada birlikte olmaya cok onem veririm . Yemek yerken kizim burnumdann getirir oglum muhakkak uyanik be bagriyor olur ama tum cabamizla 4kisi oturuyoruz 😂esim onumenl ekmek parcaliyo kolay yiyim diye 🤪😂
Yani 1 kez ya da 2 kez emio. Sutum de azaldi, bebegin artik ihtiyaci artti. Yetmio acik ve net.
Bende onem veririm birlikte yemeye fln. Aile olmanin, paylasimin tum manasidir. Cok anlam yuklerim hatta. Ama esimle hala küsüz. Simdiye kadar hic hakaret etmemisti bana. Sadece ilk evlendogimiz zamnki kavgamizda bi kufru olmustu, affetmistim sinirle soledi die. Ama bu sefer cok farkli. Yedigim hakaretten ziyade, bi sonraki kavgamiz daha beter olcak demek ki die dusunuyroum. Gun icinde mesaj atmio da hic. Az once kendim goruntulu aradim, cocugu gorsun die. Aksam eve gelince, 5 cumlemiz yok birbirimiza Allah seni inandirsin. Hep annesinin, bebegin fotosunu face koymasi yuzjnden ne hallere dustuk. Bi tane tabagini catalini kaldirmio adam.

cnm pelin akılın ikizleri var ya onlarda anmıyormuş ama sık sağmış yetmiş sutu vazgeçme olsun biberon olsun ne olacak sanki sabir ve azimle 6 ay i tamamla cnm o kaynanan olmayaydı olmayacaktı ama iste napacaksın ben sevinmiştim sirf biberonla sagarak iki bebeğine yettigine
Ya burda bi suru eczane gezdim, ne galactagi ne de bestlak bulamadim. Baska marka, ilac varmi dedim. O bile yoktu. Her ne hikmetse. Holle anne cayi aldim bi tek.
Ikizlere iyi yetmis hakikaten. Aynen artik yapcak bi sey yok. Biberonla da olsa beslenio sukur ne diyim. Cok saol canim. 🤗

Ayy resmen 3 gunluk uyku 😂😂. Benimki sahurda uyandinzor uyuttum . Esim mamazi kildi geldi odanin camininacti cami kapatti vizz vizzz ses kara sinektir dedik tek fenerini yaktim kocaman ari 😂😂😂basladi benimki ari kovaliyo beni gulme tuttu cocuk ayagimda ben kikirdiyorum ariyi kaybettik gece yarisi dolabi cektik fenerle bakiyoruz arkayami dustu die cunku olmemisti daha 😂🙈. Neyse dedim kalsin .tabi sese oglum uyandi yanima aldim meme acik emziriiyorum oyle uyuya kalmisiz bi uyandim 7.30 memem usumus buz gibi 😂😂ari aklimiza geldi esim kalkti camin onumde baygindi aldi atti 😂. Bunu nie anlattim bilmiyorum hala uykum var ondan sacmaliyorum😂
Cok guldum yaaaa 😁😁😁 neyseki ari bulunmus memeler ususe de 🙈

oglum az once bi çiş yapmis bi çiş yapmis anlatamam millet popoyu silikonlatır şişirmek icin bunun pipilisi silikonlu gibiydi :) bu arada coraplarimiz pembis ablasininkiydi evde giyiyoruz da :)
Bu fotoyu sil telefonundan 😂😂 ilerde soylencek, bana neden pembe corap giydirdiniz die 🙈🙈.masallah yerim o bacaklari bennn 😍😍 kivrimli yerlerine pisik onleyici suruyorum ben. Kizariveriyo hemncecik 🤩🤩

Benim kız 2 gündür felakettttt. 8. Hafta atağı bu sanırım. Kucakta bile ağlıyor . Yarın da aşıları var yandık ki ne yandık 😣

Back
X