Bizimde 65 günlük bugünBizimki 60 gun dolmadan bakmam demisti, 61inci gun baktirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde 65 günlük bugünBizimki 60 gun dolmadan bakmam demisti, 61inci gun baktirdim![]()
Bende oyle cnm 2 yi bitirmeye calisiyorum :)Abooo bu neeslemde birkac gundur bez boşken cis sizdiriyor ama 6 kg oldu ben hala 2 numarayı bitirmeye çalışıyorum ondan iyi sarmiyo galiba
Gecmis olsun cnm yeni okuyabildimFilm çekildi temizmiş çok şükür canım ama 2 gün içinde de inebilir dedi ateş öksürük hırıltı olursa getirin dedi
3 gun dus yok cnmKızlar 2.ay asısından sonra dus aldıramıyorux degılmı
Kalca ult goturdum cnm 3 ay dolmadan yaptirman gerekiyor.kizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .
Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda
Sabahtan beri durmadı benimki hep kucakta uyumadı da on dakika uyudu kalktı hep şimdi metsil verdim durmaya başladı bize sab simplexden daha iyi geldi.Metsil hiç denemedik sab simplex üst gaza iyiymiş biogia alt gaza oyuzden aldık valla nebilim 2. Yi aldık hatta hemen bitio
Kucakta gezdirme anakucagina koyup konusuyoruzYa kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
Ilk cocuktayken hic birini bilmiyordum. Nasil olcak, ögreneyim hamileyken diyordum ama aklimda kalmiyordu bir türlü. Simdi cocuk sarkilari ve cizgi filim disinda hic birsey bilmiyorum :)Hepsi de ezberimde![]()
Yok ben 3 dıyorum 3 Iyı size bence ay nebılım Cok mudahıl oldum resmen içişina karısıyor um suan sankı oyle hissettim kendimi kotu hısseetttim betttoooEvet de bez büyük ama yaa daha 45 günlük hem 4 numara kullananlar 70 günlük falandır gerçi kiloya bakıyo ama bez büyük yani bence![]()
Bizim odalar soğuk ki gezdiremiyorum yaza artıkKonusuyorum bol bol, evi gezdiriyorum oda oda geziyoruz. Siyah beyaz zeka kartlarini gösteriyorum. Yoruluyor hemen zaten, güzel güzel uyuyor sonra.
Bohazima sut kacmadiysa normal seyler canim .her bebek yapiyor oyle yazik insan uzuluyor demi oyle garip hallerineYa bir de çok hızlı nefes alıp veriyor şu an
Ayy bugün açayım dedim 2 dkka bakıyor sonra başlıyor ağlamaya pek dikkatini çekmiyor ya küçük seninkine görecnm mesela karanlık olunca telefonun flash ini ac tavana tut sağ elimde 5 parmak sol elimde beş parmak şarkısını soyle nette var ellerinle hayvan şekli yap masallastir gülerek simdi oglu mu yicem falan de benim oğlanın cok hoşuna gidiyor ,ceviz adam şarkısı var , biraz şarkı öğrenmek gerek bi de anneni seviyorsan alkışla diye var cok hoşlarına gidiyor
Yok yok onlardan da anlamıyorşarki acın seviyorlar cocuk şarkılarını bi de rahatlatıcı müzik acın , tablo resim gireceği bi yere koyun bakın nasil izliyor duruyor :)
Bana ebe 2 gün dedi bizim daha var gerçi 2 haziranda korkuyorum şimdiden.3 gün dediler bana ama ? Bizde yaptırdık tüm kontrolleri ve aşıları çok şükür iyiyiz şimdilik. Atak haftası tüm hızıyla devam ediyorbir gaz çıkarıyor arkasından 10 dk ağlıyor
![]()
Bende o günlerde geçerim sanırım 3eEvde 6 kg civari geliyor canim 81 günlük
Ayy inşallah bugün şarkı açtım 2dakka bakıo anlamıoBuyudukce annesi acele etme. Isiyo zaten en az 2kere suluyo
![]()
Bana göreKime gore neye gore![]()
Valla oyle genel olarak tüm bebek ürünleri pahalı bi biogia damla içinde minnacık bi şişe 78 lira en basit
[/QUOTE
Ay evet yaahemende bitiyor namussuz
2aylik bebegim 2 sise bitirdik
![]()
Çookkk aaağzını büze büze agu diyor yiyivercemmmNe tatli demigecen ilk defa aglamadann uyandi agii agio die konistu birileriyle sonra cani sikildi tabi
![]()