2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .

Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda
Kalca ult goturdum cnm 3 ay dolmadan yaptirman gerekiyor.

Metsil hiç denemedik sab simplex üst gaza iyiymiş biogia alt gaza oyuzden aldık valla nebilim 2. Yi aldık hatta hemen bitio
Sabahtan beri durmadı benimki hep kucakta uyumadı da on dakika uyudu kalktı hep şimdi metsil verdim durmaya başladı bize sab simplexden daha iyi geldi.

Evet de bez büyük ama yaa daha 45 günlük hem 4 numara kullananlar 70 günlük falandır gerçi kiloya bakıyo ama bez büyük yani bence 😂
Yok ben 3 dıyorum 3 Iyı size bence ay nebılım Cok mudahıl oldum resmen içişina karısıyor um suan sankı oyle hissettim kendimi kotu hısseetttim betttooo🤣🤣

Konusuyorum bol bol, evi gezdiriyorum oda oda geziyoruz. Siyah beyaz zeka kartlarini gösteriyorum. Yoruluyor hemen zaten, güzel güzel uyuyor sonra.
Bizim odalar soğuk ki gezdiremiyorum yaza artık
Konuşmamızdan da sıkılıyor ağlıyor hemen

cnm mesela karanlık olunca telefonun flash ini ac tavana tut sağ elimde 5 parmak sol elimde beş parmak şarkısını soyle nette var ellerinle hayvan şekli yap masallastir gülerek simdi oglu mu yicem falan de benim oğlanın cok hoşuna gidiyor ,ceviz adam şarkısı var , biraz şarkı öğrenmek gerek bi de anneni seviyorsan alkışla diye var cok hoşlarına gidiyor
Ayy bugün açayım dedim 2 dkka bakıyor sonra başlıyor ağlamaya pek dikkatini çekmiyor ya küçük seninkine göre

3 gün dediler bana ama ? Bizde yaptırdık tüm kontrolleri ve aşıları çok şükür iyiyiz şimdilik. Atak haftası tüm hızıyla devam ediyor 😅 bir gaz çıkarıyor arkasından 10 dk ağlıyor 😌
Bana ebe 2 gün dedi bizim daha var gerçi 2 haziranda korkuyorum şimdiden.
Biz atağı atlattık sanırım ama uykularımız azaldı

Back
X