Döte göre değişirHadi yaa ne baglicaz yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döte göre değişirHadi yaa ne baglicaz yaa![]()
verdim yine kremler sürdüm iki üç gündür boyle cnmAsidamdir simdiki cnm calpol verdinmi
Aynen bendeBen yusrada cok cesit denedim. İlla bi sorun cikiyo
aynen ekranda bile kazık gibi duruyorIslak memdil sleepy kullaniyorum .aylik paket almistik cnm epey var daha . Goon demedinmi sen
. Bemde su onlem markayi merak ediuorum 20 tlesimde dandiktir dio .bemde tanitim fiyatidir diyorum .henuz ikna calismalarim devam ediyor
![]()
Ben otururken dizime yatırıyorum, ellerini tutup kocaman kocaman gülümsüyorum, farklı mimikler yapıyorum incelesin diye.Ya kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
Baby me dedim ben ıslak mendiliyle bezi.Islak memdil sleepy kullaniyorum .aylik paket almistik cnm epey var daha . Goon demedinmi sen
. Bemde su onlem markayi merak ediuorum 20 tlesimde dandiktir dio .bemde tanitim fiyatidir diyorum .henuz ikna calismalarim devam ediyor
![]()
Ya kaliteli olsunda tabi o prima pure kadarda parada vermem yaniBaby me dedim ben ıslak mendiliyle bezi.
Ben temizleme pamukları kullanıyorum şimdilik ıslak mendil deydirmedim hiç.
Bencede dandiktironun yerine baby me al daha iyi onlarda uygun
Ims rahat uyur canimverdim yine kremler sürdüm iki üç gündür boyle cnm
Bende o gülerken çoook hoşuma gidiyor gülüşünü kazıdım beynime kalbimeBen otururken dizime yatırıyorum, ellerini tutup kocaman kocaman gülümsüyorum, farklı mimikler yapıyorum incelesin diye.
Yavaş şarkılar söylüyorum.
Sonra sıkılıyorum![]()
Öyle döte böyle çük tilililili
Verilmez değmez canım bi poh içinYa kaliteli olsunda tabi o prima pure kadarda parada vermem yani.
Aslında ilk 2 3 ay önemli sonra ucuz takılsada olur benceYa kaliteli olsunda tabi o prima pure kadarda parada vermem yani.
ablası bi rahat dursa ya valla biktim artık su odalar bi ısınsa yatsa ya tek başına uffIms rahat uyur canim
Sizinde mi odalar soğuk bi odaya tıkıldık kaldıkablası bi rahat dursa ya valla biktim artık su odalar bi ısınsa yatsa ya tek başına uff
Sorma erkek olmak varmış geçen akşam eşim kahve sigara keyfi yaptı duşa girdi çıktı biz hala bıraktığı yerde bıraktığı şekildeydik koltuk çöktü benim şimdidenben burada iki cocukla çilekeş,bitap,sefil esim çıtır çatır çekirdek yiye yiye film izliyor telden bi de elektirikler yok : ( oh keyfe
bi kızımın odası , bi de salon ama salon etkilemiyor bizi oturma odası yatak odası iyiSizinde mi odalar soğuk bi odaya tıkıldık kaldık
Mutfak kağıt havlusuna karabiber dök bol üstüne limon kolanyası peceteyi 1 kat katla bi tülbentle pecete kafana degecek sekilde sar baya yakıyor ama tüm agrıyo alıyor parol bi halta yaramazAtak zamanina baktinmi yada gaz vardir belki masaj denedinmi. Bizde kvden eve geldik. Yusrayi uyuttum sanirim suan. Eslem arkadan mıklıyo az emzirip uyumayı planlıyorum.
Migrenim tuttu akşam üzeri 5 ten beri kivraniyorum. İki parol yuttum bana misin demedi. Hatta az bişey uyudum kv bakti çocuklara ama yok geçmedi
Bizim kombi hiç sönmediki bebek var diye sadece sıcak günlerde en kısığa getiriyorumSizinde mi odalar soğuk bi odaya tıkıldık kaldık