2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Islak memdil sleepy kullaniyorum . 😂😂 aylik paket almistik cnm epey var daha . Goon demedinmi sen
. Bemde su onlem markayi merak ediuorum 20 tl😂😂😂😂esimde dandiktir dio .bemde tanitim fiyatidir diyorum .henuz ikna calismalarim devam ediyor 😂😂😂
aynen ekranda bile kazık gibi duruyor

Ya kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
Ben otururken dizime yatırıyorum, ellerini tutup kocaman kocaman gülümsüyorum, farklı mimikler yapıyorum incelesin diye.
Yavaş şarkılar söylüyorum.
Sonra sıkılıyorum 😅

Islak memdil sleepy kullaniyorum . 😂😂 aylik paket almistik cnm epey var daha . Goon demedinmi sen
. Bemde su onlem markayi merak ediuorum 20 tl😂😂😂😂esimde dandiktir dio .bemde tanitim fiyatidir diyorum .henuz ikna calismalarim devam ediyor 😂😂😂
Baby me dedim ben ıslak mendiliyle bezi.
Ben temizleme pamukları kullanıyorum şimdilik ıslak mendil deydirmedim hiç.
Bencede dandiktir😂 onun yerine baby me al daha iyi onlarda uygun

Ben otururken dizime yatırıyorum, ellerini tutup kocaman kocaman gülümsüyorum, farklı mimikler yapıyorum incelesin diye.
Yavaş şarkılar söylüyorum.
Sonra sıkılıyorum 😅
Bende o gülerken çoook hoşuma gidiyor gülüşünü kazıdım beynime kalbime❤️
O sıkılınca bende sıkılıyorum 😂

ben burada iki cocukla çilekeş,bitap,sefil esim çıtır çatır çekirdek yiye yiye film izliyor telden bi de elektirikler yok : ( oh keyfe
Sorma erkek olmak varmış geçen akşam eşim kahve sigara keyfi yaptı duşa girdi çıktı biz hala bıraktığı yerde bıraktığı şekildeydik koltuk çöktü benim şimdiden😂

Atak zamanina baktinmi yada gaz vardir belki masaj denedinmi. Bizde kvden eve geldik. Yusrayi uyuttum sanirim suan. Eslem arkadan mıklıyo az emzirip uyumayı planlıyorum.
Migrenim tuttu akşam üzeri 5 ten beri kivraniyorum. İki parol yuttum bana misin demedi. Hatta az bişey uyudum kv bakti çocuklara ama yok geçmedi
Mutfak kağıt havlusuna karabiber dök bol üstüne limon kolanyası peceteyi 1 kat katla bi tülbentle pecete kafana degecek sekilde sar baya yakıyor ama tüm agrıyo alıyor parol bi halta yaramaz

Back
X