2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar lohusalıktan sonra adet gören oldu mu? Ben lohusalıkta nerdeyse 30a gelmeden lekelenme bitmişti bugün 50.gün az önve lavaboya gittim leke gelmiş gibiydi. Bu kadar erken beklemiyordum eğer adet olduysam.. sütü etkileyen bişey mi bu adet olmak?

Kızlar lohusalıktan sonra adet gören oldu mu? Ben lohusalıkta nerdeyse 30a gelmeden lekelenme bitmişti bugün 50.gün az önve lavaboya gittim leke gelmiş gibiydi. Bu kadar erken beklemiyordum eğer adet olduysam.. sütü etkileyen bişey mi bu adet olmak?
Bende de bayadir leke seklinde geliyo ya delircem

Kızlar yaa sabahtandır giremedim demin asırı moralim bozuldu cocukta bugun bi haller var gün boyu az yedi yattı memede 2 emdi yattı süt sağdım verdim falan derken akşam oldu demin yine baya acıkmıs hatta kucakta tutarken memeye inme hareketi yapıyordu memeyi verince cığlık feryat figan eliyle itme kafa geriye atma agzına asla sokmama ayagı çekip bırakma dedm gazı var heralde babası aldı gezdirdi sustu oynamalara basladı benlede oynadı derken tekrar memeye aldım hemen dudak büktü yine çığlık çığlığa ağlıyor gaz oldugunu sanmıyorum meme reddi mi bu valla ağlicam nerdeyse yaa beni istemedi resmen çokmu biberon veriyorum acaba diye düşünmeye basladım sizce redmidir 😔😔

Ben lohusalık biter bitmez oldum, sütü etkilemiyor.

Back
X