- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Köpüklü kaka gazdan olur diye biliyorum canımBenimkide bugün köpüklü kaka yaptı nedendirki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köpüklü kaka gazdan olur diye biliyorum canımBenimkide bugün köpüklü kaka yaptı nedendirki
Tesekkur ederim :)Ben farkindayim yoksunhayirli olsun camim gule gule oturun
![]()
Annem doğumuma gelmişti, sonra uçuşlar falan durdurulunca kaldı yoksa nisanda gidecekti. Hediye de kolye almıştım gelmedi.Biz ilk defa bu yil gidemedikte, hediye de alamadik. Sikintidayiz eşim alamam dedi bende ses etmedim
Onu ben de bilmiyorum benimki de bazen yapıyor köpüklüBenimkide bugün köpüklü kaka yaptı nedendirki
Saol cnm Allah isteyen herkese nasip eder insallah
Canım günü gününe uymuyor dün ve önceki ağladı bugğn iyiydiBebeğin hala çok ağlıyor mu canım
Bu iki haftadır var anlayamıyorum artiikYeşil kaka çok beslenmekten, mukuslu kaka önsütü fazla almaktan diye biliyorum. Benimki de arada yeşil kaka yapıyor bazen mukus da oluyor
Diyet nasıl gidiyor canimHerkese merhaba
Anneler günümüz kutlu olsun. Evlatlarımızla birlikte sağlıklı ve mutlu nice güzel günlere..
Aaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu .Yeşil kaka çok beslenmekten, mukuslu kaka önsütü fazla almaktan diye biliyorum. Benimki de arada yeşil kaka yapıyor bazen mukus da oluyor
Bende de bayadir leke seklinde geliyo ya delircemKızlar lohusalıktan sonra adet gören oldu mu? Ben lohusalıkta nerdeyse 30a gelmeden lekelenme bitmişti bugün 50.gün az önve lavaboya gittim leke gelmiş gibiydi. Bu kadar erken beklemiyordum eğer adet olduysam.. sütü etkileyen bişey mi bu adet olmak?
Evet benim kızım ama döküldü yaa sağ sol tepe baya açıldı alttan yeniler çıkıyorProfildeki bebeğiniz mimaşallah saçları ne kadar çok
![]()
Gazdan olurmuşOnu ben de bilmiyorum benimki de bazen yapıyor köpüklü
Ah benimki de aynı. Bugün iyiydi, yarından sonra da atak haftamız başlıyor korkuyorumCanım günü gününe uymuyor dün ve önceki ağladı bugğn iyiydi
Alerji cildinde dolayı mı şüphelendiniz canım nasıl oluyor tam olarakBen gaz damlası kullanmıyorum da canım, alerji içşn diyetteydim ben doktor yoğurdu açalım dedi 4 gün yoğurt yedim bugün yemedim belki ondandır düzelir diye düzelmemiş![]()
Tşkler canım2 doz olanindan aldik. 2. Ay asilariyla yaptırdık biraz halsizlik oldu ama rotadan degildir muhtemelen. 311 tl idi
Ben lohusalık biter bitmez oldum, sütü etkilemiyor.Kızlar lohusalıktan sonra adet gören oldu mu? Ben lohusalıkta nerdeyse 30a gelmeden lekelenme bitmişti bugün 50.gün az önve lavaboya gittim leke gelmiş gibiydi. Bu kadar erken beklemiyordum eğer adet olduysam.. sütü etkileyen bişey mi bu adet olmak?
olsun onları yapması da yeter :)Buyuk bir masallah o zmaannbenimki istese onuda yaparrda bi o kaldi yapmadigim diyor
![]()