2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yaa sabahtandır giremedim demin asırı moralim bozuldu cocukta bugun bi haller var gün boyu az yedi yattı memede 2 emdi yattı süt sağdım verdim falan derken akşam oldu demin yine baya acıkmıs hatta kucakta tutarken memeye inme hareketi yapıyordu memeyi verince cığlık feryat figan eliyle itme kafa geriye atma agzına asla sokmama ayagı çekip bırakma dedm gazı var heralde babası aldı gezdirdi sustu oynamalara basladı benlede oynadı derken tekrar memeye aldım hemen dudak büktü yine çığlık çığlığa ağlıyor gaz oldugunu sanmıyorum meme reddi mi bu valla ağlicam nerdeyse yaa beni istemedi resmen çokmu biberon veriyorum acaba diye düşünmeye basladım sizce redmidir 😔😔
Kızlar şu mesajıma bir bakım hele

Allah im konuşmasın düzgünce emsin diye gözlerimi kaçırıyorum ,başımı ceviriyorum ben bakıp konuşana kadar sesleniyor:) ho ho,agu agu

Ne guzel yaa su kurutma mak.bende isterdim 😂 bize en son 180 geldi 🙈
Arttırıyorum 205₺ bize
Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Lansinoh hızlı akıtıyor avent al
yok bebekcik onlari yaşamasına rağmen akıllı yani :)
Biz ilk defa bu yil gidemedikte, hediye de alamadik. Sikintidayiz eşim alamam dedi bende ses etmedim
Spekulum takip bakiyorlardi sanki 😏smear almislardi kizimda
İlişki bile olamadı spekulum mu????
Kızlar kızım 3 gündür sadece sıvı su gibi kaka yapıyor? Gün de bir ya da iki kez? Neden olur sizce ya?
Canım rota aşısından olmasın
Tesekkur ederim :)
Herkese merhaba
Anneler günümüz kutlu olsun. Evlatlarımızla birlikte sağlıklı ve mutlu nice güzel günlere..
Alıntıladığım ve alıntılayamadığom diğer arkadaşlar biriey sorucam
Bebişlerinizin kilosu iyi diye biliyorum kaç beden giydiriyorsunuz?
benim kız kilolu değil ama boyundsn dolsyı 3-6 ay giyiyor tabi belden çok bol
Yazlık alışveriş yapıcam 6-9 çok mu büyük olur
Kısa kollu zıbınlar şort falan alayım diyorum anca gelir hazirana aldıklarım

Arttırıyorum 205₺ bize

Özellikle lcw de kaç beden giydiriyorsunuz?

Arttırıyorum 205₺ bize

3-6 al yine bence

Kızlaaar yahu uzerımde ınanılmaz bır yorgunluk var oturduğum yerde sureklı uyumak istiyorum. Aksam 11 dedınmı baygın yatıyorum. Nıye boyle oluyor sizce 🙄troıt ılac dozumu ayarlatmam lazım doktora gitmeliyim. Hamılelıkte her ay gittim dogumdan bır ay sonrada gel dedi dr.. lanet olası salgın dan dolayı gidemiyoruz.. Bundan mıkı acaba yaa ılac az yada cokmu gelıyorkı 😥
olabilir ,kansızlıktan ve uykusuzluktan benim de oluyor onlar da olabilir bi kan sayımı da yaptır cnm

Aaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu .

Kızlar sizinkilerde saçını çekip ağlıyor mu?
kizim yapardı bunda yok hatta yolardı psikopat misin canin acımıyor mu derdim bazen eliyle sacini ceker gibi yapmadan iyumazdi benim kiz aglamadan yolardi ama deli maynak:)

Arttırıyorum 205₺ bize

Bizim abladan kalanları giydigi icin etiket yok. Kollari bacakları kivirip giyiyoruz. Sanirim bizimde suan 3-6 6-9 beden olarak uyuyo

yok o inatlasma meme ile red degil beni m oglumda yapiyor yatarak veriyorum once agzina sut sıkıyorum hemen ariyor memeyi tutuyor dene cnm
Ya dıyorum acaba gazdanmı yapıyor aksamları bu saatlerde hep memede çıldırıyor zaten ağlaya ağlaya yorgun düştü yattı çok üzülüyorum ozaman yaa bu bebeğe Enaz 6 ay bile sür veremicemmi diyorum Allah korusun

Arttırıyorum 205₺ bize

Benimki en son 6200dü boy da 57 cm. Yazlık 6-9 almıştım birkaç parça. Bir de hediye gelenler vardı. Geçen çıkardım da çok büyük duruyor üzerine koyunca. Hatta arkadaşa göndermek için foto bile çekmiştim. Ondan sonra ben de alışveriş yaptım be 3-6 aldım canım. Fikir olsun diye paylaşıyorum. Tulum Zara, diğeri Koton. Ama Lcwaikiki 6-9 ay tişört de vardı. O da böyle büyük

Eklentiler

• inCollage_20200510_235932738.webp
    inCollage_20200510_235932738.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 53
  • inCollage_20200510_235847482.webp
    inCollage_20200510_235847482.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 68
Diyet nasıl gidiyor canim
Zorlanıyorum canım. Yiyecek birşey yapma kısıtlı olduğu için can sıkıcı, yoksa oğluma ve eşime yaptıklarımı nefsim çekmiyor artık, alıştım. Düşünsene salça yok, yumurta yok, yoğurt yok. Hangi çorbayı yaparsın. Salça yok, hangi yemek olur 😔 Tahlilden sonra gerekirse açacağım diyeti

Benimki en son 6200dü boy da 57 cm. Yazlık 6-9 almıştım birkaç parça. Bir de hediye gelenler vardı. Geçen çıkardım da çok büyük duruyor üzerine koyunca. Hatta arkadaşa göndermek için foto bile çekmiştim. Ondan sonra ben de alışveriş yaptım be 3-6 aldım canım. Fikir olsun diye paylaşıyorum. Tulum Zara, diğeri Koton. Ama Lcwaikiki 6-9 ay tişört de vardı. O da böyle büyük
Maşallah kgyu iyi toparladilar canim
Eslemde evde bir 5.800 geliyo bir 6.100 anlayamadım. 10 gundur kisa emmeye basladi. Cuma günü aylik kontrole goturcem.
Birde annem sagolsun kisakollular almis ama 1 yaş :/ buyuk falan giydiririm artik ne yapayım hic yok ablasindan neredeyse

Zorlanıyorum canım. Yiyecek birşey yapma kısıtlı olduğu için can sıkıcı, yoksa oğluma ve eşime yaptıklarımı nefsim çekmiyor artık, alıştım. Düşünsene salça yok, yumurta yok, yoğurt yok. Hangi çorbayı yaparsın. Salça yok, hangi yemek olur 😔 Tahlilden sonra gerekirse açacağım diyeti
İnsallah tahlil ile netleşir de en azindan ondan uzak durursin sadece. Coklu besin epey zor olur Allah yardım etsin

Arttırıyorum 205₺ bize

205miii🙈🤪. Evet eger smear alak olurlarsa mecburenn spekulum 😖😖😖. 6-9buyuk olmaz cnm anca . Bn bi kac 9-12 aldim lcw den . Bebek magazasinin urunleri kucuk kalip oluyor burda yskinimda poky die bi magaza var aldigim herseyi buyuk ay aliyorum ordan alisveris yaptigimda .

Back
X