- 20 Temmuz 2015
- 6.899
- 9.940
- 198
- 34
aynen cnm :) benim annem benden once ses atmış:)Cocuklar uyansinda ariycaz artık yapcak bisey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm :) benim annem benden once ses atmış:)Cocuklar uyansinda ariycaz artık yapcak bisey yok
Kızlar şu mesajıma bir bakım heleKızlar yaa sabahtandır giremedim demin asırı moralim bozuldu cocukta bugun bi haller var gün boyu az yedi yattı memede 2 emdi yattı süt sağdım verdim falan derken akşam oldu demin yine baya acıkmıs hatta kucakta tutarken memeye inme hareketi yapıyordu memeyi verince cığlık feryat figan eliyle itme kafa geriye atma agzına asla sokmama ayagı çekip bırakma dedm gazı var heralde babası aldı gezdirdi sustu oynamalara basladı benlede oynadı derken tekrar memeye aldım hemen dudak büktü yine çığlık çığlığa ağlıyor gaz oldugunu sanmıyorum meme reddi mi bu valla ağlicam nerdeyse yaa beni istemedi resmen çokmu biberon veriyorum acaba diye düşünmeye basladım sizce redmidir![]()
50 günü doldurunca da eli yaşamayı keşfedecek yumruk yapıp emecek cok cok cuk cuk oral dönemde artik :)Kizlar bir sorum daha olacak. Bizim bebiş üstümüzü yalamaya başladı . Karnı tok olsa dahi. Sizde de oluyor mu neden yapıyor olabilir
Arttırıyorum 205₺ bizeNe guzel yaa su kurutma mak.bende isterdimbize en son 180 geldi
![]()
Lansinoh hızlı akıtıyor avent alMerhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
yok bebekcik onlari yaşamasına rağmen akıllı yani :)
Biz ilk defa bu yil gidemedikte, hediye de alamadik. Sikintidayiz eşim alamam dedi bende ses etmedim
İlişki bile olamadı spekulum mu????Spekulum takip bakiyorlardi sankismear almislardi kizimda
Canım rota aşısından olmasınKızlar kızım 3 gündür sadece sıvı su gibi kaka yapıyor? Gün de bir ya da iki kez? Neden olur sizce ya?
Tesekkur ederim :)
Alıntıladığım ve alıntılayamadığom diğer arkadaşlar biriey sorucamHerkese merhaba
Anneler günümüz kutlu olsun. Evlatlarımızla birlikte sağlıklı ve mutlu nice güzel günlere..
Özellikle lcw de kaç beden giydiriyorsunuz?Arttırıyorum 205₺ bize
Lansinoh hızlı akıtıyor avent al
İlişki bile olamadı spekulum mu????
Canım rota aşısından olmasın
Alıntıladığım ve alıntılayamadığom diğer arkadaşlar biriey sorucam
Bebişlerinizin kilosu iyi diye biliyorum kaç beden giydiriyorsunuz?
benim kız kilolu değil ama boyundsn dolsyı 3-6 ay giyiyor tabi belden çok bol
Yazlık alışveriş yapıcam 6-9 çok mu büyük olur
Kısa kollu zıbınlar şort falan alayım diyorum anca gelir hazirana aldıklarım
3-6 al yine benceArttırıyorum 205₺ bize
olabilir ,kansızlıktan ve uykusuzluktan benim de oluyor onlar da olabilir bi kan sayımı da yaptır cnmKızlaaar yahu uzerımde ınanılmaz bır yorgunluk var oturduğum yerde sureklı uyumak istiyorum. Aksam 11 dedınmı baygın yatıyorum. Nıye boyle oluyor sizcetroıt ılac dozumu ayarlatmam lazım doktora gitmeliyim. Hamılelıkte her ay gittim dogumdan bır ay sonrada gel dedi dr.. lanet olası salgın dan dolayı gidemiyoruz.. Bundan mıkı acaba yaa ılac az yada cokmu gelıyorkı
![]()
kizim yapardı bunda yok hatta yolardı psikopat misin canin acımıyor mu derdim bazen eliyle sacini ceker gibi yapmadan iyumazdi benim kiz aglamadan yolardi ama deli maynak:)Aaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu .
Kızlar sizinkilerde saçını çekip ağlıyor mu?
yok o inatlasma meme ile red degil beni m oglumda yapiyor yatarak veriyorum once agzina sut sıkıyorum hemen ariyor memeyi tutuyor dene cnmKızlar şu mesajıma bir bakım hele
Bizim abladan kalanları giydigi icin etiket yok. Kollari bacakları kivirip giyiyoruz. Sanirim bizimde suan 3-6 6-9 beden olarak uyuyoArttırıyorum 205₺ bize
Ya dıyorum acaba gazdanmı yapıyor aksamları bu saatlerde hep memede çıldırıyor zaten ağlaya ağlaya yorgun düştü yattı çok üzülüyorum ozaman yaa bu bebeğe Enaz 6 ay bile sür veremicemmi diyorum Allah korusunyok o inatlasma meme ile red degil beni m oglumda yapiyor yatarak veriyorum once agzina sut sıkıyorum hemen ariyor memeyi tutuyor dene cnm
Benimki en son 6200dü boy da 57 cm. Yazlık 6-9 almıştım birkaç parça. Bir de hediye gelenler vardı. Geçen çıkardım da çok büyük duruyor üzerine koyunca. Hatta arkadaşa göndermek için foto bile çekmiştim. Ondan sonra ben de alışveriş yaptım be 3-6 aldım canım. Fikir olsun diye paylaşıyorum. Tulum Zara, diğeri Koton. Ama Lcwaikiki 6-9 ay tişört de vardı. O da böyle büyükArttırıyorum 205₺ bize
Zorlanıyorum canım. Yiyecek birşey yapma kısıtlı olduğu için can sıkıcı, yoksa oğluma ve eşime yaptıklarımı nefsim çekmiyor artık, alıştım. Düşünsene salça yok, yumurta yok, yoğurt yok. Hangi çorbayı yaparsın. Salça yok, hangi yemek olurDiyet nasıl gidiyor canim
Ya kıyamaaammm yaa minnoşaAllah im konuşmasın düzgünce emsin diye gözlerimi kaçırıyorum ,başımı ceviriyorum ben bakıp konuşana kadar sesleniyor:) ho ho,agu agu
Maşallah kgyu iyi toparladilar canimBenimki en son 6200dü boy da 57 cm. Yazlık 6-9 almıştım birkaç parça. Bir de hediye gelenler vardı. Geçen çıkardım da çok büyük duruyor üzerine koyunca. Hatta arkadaşa göndermek için foto bile çekmiştim. Ondan sonra ben de alışveriş yaptım be 3-6 aldım canım. Fikir olsun diye paylaşıyorum. Tulum Zara, diğeri Koton. Ama Lcwaikiki 6-9 ay tişört de vardı. O da böyle büyük
İnsallah tahlil ile netleşir de en azindan ondan uzak durursin sadece. Coklu besin epey zor olur Allah yardım etsinZorlanıyorum canım. Yiyecek birşey yapma kısıtlı olduğu için can sıkıcı, yoksa oğluma ve eşime yaptıklarımı nefsim çekmiyor artık, alıştım. Düşünsene salça yok, yumurta yok, yoğurt yok. Hangi çorbayı yaparsın. Salça yok, hangi yemek olurTahlilden sonra gerekirse açacağım diyeti
205miiiArttırıyorum 205₺ bize
Spekulum takip bakiyorlardi sankismear almislardi kizimda