• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kiazz feyyaz ,icim sisti valla bu kadar takma hic biseyi ve hic kimseyi nolirsun beaa.ilerde sende kayinvalide olacaksin bak belki Allah birde erkek evlat verecek babannede olacaksin sen istermisin torunlarini gormemek veya kizlarini oglunu gormemek? Evlenince aileylede evleniyorsun iste iyi veya kotu idare ediyoruz etmeye calisiyoruz .kayinvakiden ultra gicik ve sacma davranmis gercekten gormedigin gunlere sukrettirmis ama sonucu degistirmez oda bir anne evladida onu silip atamaz. Sen surekli adamin basinin etini yemekle kendinden sogutursun, anladigim kadariyla esinle buyuk bir sorunun yokki sen kv gormemek icin bosanan hic duymadim sanada bunu yapmak yakismaz .zaten alanen ortada birbirinizi sevmediginiz anlasamadigiz esinde cokda zorlamiuor seni sana birakiyor gidip gelmeyi sende gordukce disini sık be arkadasim .kizlarida bu kdar dusunme hep korkulu seyler hep korkularin ön planda kendi enerjini kendin yiyorsun. Benim kv gorsen aaa ne iyi kadin dersin ama olmuyor degil sorunlar gicik kaptigim seyler ters gelen seyler ama napalim esimizin annesi idare edicez etmeye calisicaz . Sen biseye cok takili kaliyosun icinde kara kelebekler var gibi ,buna izin verme bak seni yoruyor .
Haklısınız kızlar valla şuan daha iyiyim eşimle de aramız düzeldi gibi hiç benden yana olmuyorsun onlara toz kondurmuyorsun dedim 1400 km yol geldik yol boyunca söylendin durdun 3 günlük dünya kimin ne kadar yaşayacağı bile belli değil takma kafana dedi en son

Neyse su konuya geleyim :)).kaynisin benim esyalarimi kiyafetlerimi kiskandigini farkettim :)). Gecen baharat seti almistim onunkide guzel degildi bitanede ona aldim sevindi baya ,kayinpeder farketmemis ilk bizdekini gordu ne guzelmis falan dedi kaynanamda bizdede gormedinmi dedi bilmem farketmedim zaten pinkde olup bizde olmasa sasardim dedi ben sasirdim bisey demedim kaynamamda pink bizede almis dedi konu kapandi ustune dusmedim hic, her gitmemde ustumu basimi şalimk suzer bunu zaten farkediyodumda tatilde birlikteydikya elbisen yenimi guzelmis bende alcaktimda cikamadim buyuk cicekli istemistimde bu denk geldi dedim bemde buyuk cicekli isriyodum diyo :)) basima bone taktim ayy sundan bende alayim tatilde iyi oldu pratik rahat diyo ,hasema bitanede taytli takim alcam dedim bemde taytli alcam dio :) kisa kolli tsort giydim kollarimada kolluk taktim aksam geziyoruz kolumu siyormis bakiyo birlesikmi diye :)) kollukmis bende kolluk alcam guzelmis dedi :))) ay sasiriyorumda biseyde diyemedim ne diyimki :))o hep tulbent veya esarp takiyo sal takamiyor ben kapanmaya şalla basladim kendine 2tane şal aldi hicte takmadi . Cok komik degil mi yaa :))

Haklısınız kızlar valla şuan daha iyiyim eşimle de aramız düzeldi gibi hiç benden yana olmuyorsun onlara toz kondurmuyorsun dedim 1400 km yol geldik yol boyunca söylendin durdun 3 günlük dünya kimin ne kadar yaşayacağı bile belli değil takma kafana dedi en son
Tatliya baglanmisnsende irdeleme artik canim bosver umursama zaten esin bal gibi biliyor en az seviyede iletisimde olmak istegini kimse seni zorlamiyoda kimse kimseye karisamaz cocukalrinada mudahale edemzler sen engel olamazsan simdiki cocuklar cok akilli onlar sana ne oluyo hayirdir die karsi cikar en az 10 sene sonrasi ici endise duymak yipratici

Neyse su konuya geleyim :)).kaynisin benim esyalarimi kiyafetlerimi kiskandigini farkettim :)). Gecen baharat seti almistim onunkide guzel degildi bitanede ona aldim sevindi baya ,kayinpeder farketmemis ilk bizdekini gordu ne guzelmis falan dedi kaynanamda bizdede gormedinmi dedi bilmem farketmedim zaten pinkde olup bizde olmasa sasardim dedi ben sasirdim bisey demedim kaynamamda pink bizede almis dedi konu kapandi ustune dusmedim hic, her gitmemde ustumu basimi şalimk suzer bunu zaten farkediyodumda tatilde birlikteydikya elbisen yenimi guzelmis bende alcaktimda cikamadim buyuk cicekli istemistimde bu denk geldi dedim bemde buyuk cicekli isriyodum diyo :)) basima bone taktim ayy sundan bende alayim tatilde iyi oldu pratik rahat diyo ,hasema bitanede taytli takim alcam dedim bemde taytli alcam dio :) kisa kolli tsort giydim kollarimada kolluk taktim aksam geziyoruz kolumu siyormis bakiyo birlesikmi diye :)) kollukmis bende kolluk alcam guzelmis dedi :))) ay sasiriyorumda biseyde diyemedim ne diyimki :))o hep tulbent veya esarp takiyo sal takamiyor ben kapanmaya şalla basladim kendine 2tane şal aldi hicte takmadi . Cok komik degil mi yaa :))
Benim görümce de vardır o şekil kıskançlık hiç güle güle kullan demez fiyatını sorar sadece

Komik bencede 🤣

Pinktoşş senin kayniş de az değil valla😂😂

Back
X