- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Icinde sunger yok canim ama gogus kalkani veya pedi kullancagim icin sikinti olcagini düşünmüyorumİçinde sünger var mıbenim göğüs ucum baya kocaman kocaman. Süngersiz giyemem
Doktora sertlesiyo karnim dedim üşütüyodundur dediDün karnım mermer gibiydi sert gergin ne fenaydı ya. Bugün yumuşak oh her gün böyle olsa keşke
Haha bugün gittiğim bir yerde çorapla taş zeminde durdum uzun süre boyunca. Üşütsem bugün üşütürdüm bakıncaDoktora sertlesiyo karnim dedim üşütüyodundur dedicevabi cok icime sinmedi sordunmu sen kuzum doktora
Canim benimde oyle oluyordu. Hastaneye yattigimda kasilma ilaci veriyolardi yumusacik bildir bildirdi karnim. Kasilmadan olabiliyor ya da benim sag taraf sıklıkla oluyor sağda kiz var oda hep popo dönük duruyor ben arkaya donmelerine yoruyorum. Ya daaaa osurunca geciyorDoktora sertlesiyo karnim dedim üşütüyodundur dedicevabi cok icime sinmedi sordunmu sen kuzum doktora
Haha bugün gittiğim bir yerde çorapla taş zeminde durdum uzun süre boyunca. Üşütsem bugün üşütürdüm bakıncaDoktora sormadım ama not alayım sorarım zor bişey ya tüm akşam gergin karınla geçti.
Canim benimde oyle oluyordu. Hastaneye yattigimda kasilma ilaci veriyolardi yumusacik bildir bildirdi karnim. Kasilmadan olabiliyor ya da benim sag taraf sıklıkla oluyor sağda kiz var oda hep popo dönük duruyor ben arkaya donmelerine yoruyorum. Ya daaaa osurunca geciyor
Dün karnım mermer gibiydi sert gergin ne fenaydı ya. Bugün yumuşak oh her gün böyle olsa keşke
Bana bi köşesi değil de tamamı sertleşiyorsa gazdır dediDoktora sertlesiyo karnim dedim üşütüyodundur dedicevabi cok icime sinmedi sordunmu sen kuzum doktora
Ben kullanmam o zamanIcinde sunger yok canim ama gogus kalkani veya pedi kullancagim icin sikinti olcagini düşünmüyorum
Ooo ben de ilk çocukta yoktu zaten emzirememistim ama simdi biraz varBen kullanmam o zamansüngerli bulmam gerek. Benim 1 cmden fazla göğüs ucum vardır. Üşüyünce falan süngerden bile gözüküyor
üsutmekle alakasi olabilir bencede annemde oyle diyor.Haha bugün gittiğim bir yerde çorapla taş zeminde durdum uzun süre boyunca. Üşütsem bugün üşütürdüm bakıncaDoktora sormadım ama not alayım sorarım zor bişey ya tüm akşam gergin karınla geçti.
Allah korusun iyi arastirmak lazim.Vicks Bebeği Öldürdü!
İngiltere’de yaşayan bir anne 2 aylık bebeğine nefes almakta zorluk çektiği için Vicks merhemle tedavi etmeye çalıştı. Bebeğin sırtına ve göğsüne merhemden sürüp sıcak havluyla sararak yatağına yatırdı ve uyumasını sağladı.
1 saat sonra bebeğinin yatağına baktığında onun nefes almadığını fark etti. Hemen hastaneye gitse de bebeği kurtarmak mümkün olmadı.
Vicks merhemlerinin içinde kafur denen bir madde olduğu için çok etkili bir mentol içeriyor ve bebeklerde kullanılması çok sakıncalı.
Özellikle ilk 6 ayda bebekler yalnızca burunlarından nefes alırlar ve burunları tıkalı olunca da hiç nefes alamazlar. Hele de mentollü merhemlerle buruna işlem yapıldığında boğaz da tıkanır ve ölümle sonuçlanabilir. Siz siz olun doktorunuza danışmadan şüpheli işlemleri uygulamayın.
Kaynak: kadinbakisi.com
Mecbur bazen yüzyüze geliyorsun aynı ortamda maalesef akraba=akrepBen bazen cok kinciyim.
Yani farkindayim.
Yillar gecsin agziyla kus tutsun o yaptigi asla aklimdan gitmiyor.
Bir de sevdigime asiri nerhametliyim kiyamam.
Ama kizarsamda gozum gormez.
Esimler surekli kardesleri vs kusup baristiklari icin alisiklar.
Tukurup tukurup yaliyorlar.
Birbirlerine cenazeme gelme benim icin öldu vs vs diyip sonra konusuyorlar.
Birbirlerinin cocuklarinin dugunlerine gitmiyorlar sonra bisi olsun yine konusurlar.
Ben asla unutmam bana edilen lafida hareketide kinlenirim.
Fitratimda yuzsuzluk yok napin.
Ben bazen cok kinciyim.
Yani farkindayim.
Birbirlerinin cocuklarinin dugunlerine gitmiyorlar sonra bisi olsun yine konusurlar.
Malesef bende hazmedemiyorum,stres yapmaktan başka bir şeye yaramıyor ölümlü dünya kimsenin yaptığı kimsenin yanına asla kalmıyor,Allah affediyor kulunu biz kullarda uzak durup kinlenmememiz lazımBen bazen cok kinciyim.
Yani farkindayim.
Bwnde oyleyim kuzum esim ve abisi küs.3 yil.olacak esim ameliyat oldu aramadilar,oglum ameliyat oldu aramdilar,bana ve ogluma yuruken servis carpti aramdilar.simdi doguma hic gelmesinler istiyorum.esim diyor eve gelirse affederim kusura bakma dedim gelselerde mesafe olacak.yabanci gibi. Benim umursamayani ben hic umursamam.Ben bazen cok kinciyim.
Yani farkindayim.
Bende çok kinciyim ...ne iyiliği ne kötülüğü unuturum zamanı gelince illa alırım....Ben bazen cok kinciyim.
Yani farkindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?