Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kiyamam kuzum uzulmw herkes nasibini emer emebildigi kadar emcek sende stres yapma sakın.

Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki

depend denen zımbırtı kesin bana olmaz, ben külot şeklinde hasta bezi alıcam,öyle düşündüm.
Hayat beni neden yoruyorsunnnn

hayırdır cicim?

Basak burcu musun yoksaaaa ben 4Eylül dogumluyum

tabiki lanet bir başağım 15 eylül benimde

7 nisan salı gününe kavuşma planlandı

yaaaaa ne kadar güzel gözlerim doldu sen bunu yazınca allahım hepimize hayırlı kavuşmalar yazsın inşallahh [/QUOTE]

[/QUOTE]
Aminnn inşallah. İlk ben olacağım bu gruptan sanırım. Geri dönüp sizleri de daha da cesaretlendireceğim

Neresi canım?

[/QUOTE]

Canım ben 100kilo gittim doğuma dependin külot bezi bana oldu çok rahat. Ki hatırladığım kadarıyla en büyük bedeni de değildi. Dependin külot bezi harika. Bence ondan al.

[/QUOTE]
Azıcık asabiye bağlayayım dedim amA çocuklar izin vermedi

Internetten emzirme sutyeni alan varmi canlar

peynirci babanin sokağında temizlikçi dükkanı adı "çakmak" aklina gelebilecek ihtiyacın olan herseyi cok uyguna alabilirsin.sampuan, sebamed bebek urunleri falanda var,temizlik malz.,bebek bezi, sudocrem bile var

Mart anneleri de doğurmaya başladı bize az kaldı şaka Maka.

Ben de sırf izinlerim doğumdan sonraya kalsın diye 1 mayısta izne çıkar çıkmaz ertesi gün doğsun istiyorum bi yandan
Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki
Depend külot ped o kadar namını duydum ki kullananlar yle sevmiş ki aldım bir paket
Ben de bilmiyorum ama gümüş almayı düşünüyorum. Benim göğüs uçlarım çok büyük. Kesin yara olur.
Ben de gümüş alim diyorum sonra ne gerek var diyorum. Gerçi alıp ilk ayları atlatınca elden ele aktarırız yeni annelere çevremizdeki, sevap hem
7 nisan salı gününe kavuşma planlandı
Ay ben bi heyecanlandım
Internetten emzirme sutyeni alan varmi canlar
Benim en “büyük” eksiğim o alsam da rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…