ben premium care 1 beden, 92 adet 65 TL 'ye buldum.. Aranızda Pendik'te oturan ya da yakın olan varsa yonlendirebilirim..kizimda da bütün bezleri islak mendilleri alt açmaları ordan alırdım..internette en düşük fiyattan bile daha uygun her zaman..
bu arada bende dun bebise emzik aldım,bide kendime emzirmek icin göğüs ucu..
meme uçsuz hayat cok zor kızlar, öncekinde çok çektim
Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki
ben premium care 1 beden, 92 adet 65 TL 'ye buldum.. Aranızda Pendik'te oturan ya da yakın olan varsa yonlendirebilirim..kizimda da bütün bezleri islak mendilleri alt açmaları ordan alırdım..internette en düşük fiyattan bile daha uygun her zaman..
bu arada bende dun bebise emzik aldım,bide kendime emzirmek icin göğüs ucu..
meme uçsuz hayat cok zor kızlar, öncekinde çok çektim
Canım ben 100kilo gittim doğuma dependin külot bezi bana oldu çok rahat. Ki hatırladığım kadarıyla en büyük bedeni de değildi. Dependin külot bezi harika. Bence ondan al.
peynirci babanin sokağında temizlikçi dükkanı adı "çakmak" aklina gelebilecek ihtiyacın olan herseyi cok uyguna alabilirsin.sampuan, sebamed bebek urunleri falanda var,temizlik malz.,bebek bezi, sudocrem bile var
Kizlar bi el atin.
depend konusunda yardim istiyorum.
Külot seklindemi almaliyiz, ped seklindemi(ped yeterli gelir mi?dar kisa gibi seyler okudum) direk hasta bezi seklinde mi olmali?
Bir de bedenleri nasildir ki