Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hay ağzınız bal yesin
Bir hafta sonra 18 kg gitti nedir broken nasıl mümkün ki
Ay tutmayın beni bişeyler yicem.

Cok sinirliyimm yaa valla dunden beri hirsimi alamiyorum millet iliskiye kac ay girmiyor ben bi dun yok kendimi kotu hissediyorum dedim diye dun aksamdan beri trip yiyorum hic uyumadan ise gitti veee bi kere bile aramadi
Ayni benimkinin kafasi.benimde istemeyince küsüyor.birde.hic.istek yok bu ara bende onada bozuluyor.

Bugun emzirme sutyeni ve emzirme örtusu siparis ettim .bebek nevresim takimi aldinizmi aldiysaniz paylasirsaniz sevirim bende alayim artik 30 lu haftaya az kaldi

Şu görseldekini aldım taa 2 aylıkken
English home’da 80 tl ama bu arkadaşınız ikinci el sitesinden sıfır halde açılmamış paket 25 liraya aldı

Bugun emzirme sutyeni ve emzirme örtusu siparis ettim .bebek nevresim takimi aldinizmi aldiysaniz paylasirsaniz sevirim bende alayim artik 30 lu haftaya az kaldi
özel dikim icin sordum 60tl dediler.
Nete bakicam bende daha uygun var mi acaba

Bugun hastane icin 3 tane camasir, kız icin sari örtü, havlu aldim bir de.

Ayy cok heycanlaniyorum bazen
Bir daha ki ay cantayi hazirlicam.
Koyacaklarimi suan hurcun icine ayiriyorum yikayip utulemek uzere.

34-35. haftalar (sezeryan olcam) boyle ayni bedende son haftalar falan özleriz beğ.

Sanırım doğumdan sonra helvaya reçele abanmazsak gidiyor
Kesinlikle emzirirkende abartanlar var
Serbet icen var ya yukluyorlar sekeri sonra yağ olarak donuyo vucuda.
Bol su icicez hosaf iceriz yazin serin serin mis.
Bebisleri kucagimiza alir dans ederiz

Cok sinirliyimm yaa valla dunden beri hirsimi alamiyorum millet iliskiye kac ay girmiyor ben bi dun yok kendimi kotu hissediyorum dedim diye dun aksamdan beri trip yiyorum hic uyumadan ise gitti veee bi kere bile aramadi
Bebek kocaman oldu, sen istesen bile yaklasmamasi lazim bence, biz unuttuk valla,karnim kocaman. Allah sana sabır ve kolaylik versin...

Ben de mart sonu hazırlarım. 33’üncü hafta ediyor artık valla böyle düşününce heyecanlanıyor insan

Biz 12. Haftada kanama yaşayınca bıraktık öncesinde de hamileliği bilmeden ilişki yaşamıştık. İkimiz de korkuyoruz. Ben eşime doktora soralım istersen bile dedim doktor erkek o sorar belki diye. Gerek yok. Doktor izin verse de korkarım dedi.

Biz kizin yuzunu hic goremedik
herkesin renkli var galiba elinde ultrason kagidi.
Bize asla gostermiyor.
Merak ediyorum ya
Bu kontrolde doktor durttu falan elleriyle yuzunu kapadi.
Durttukce sirtini dondu bize.
Kadinda diyor ki sen doğ bizde senin resmini cekmicez kucukhanim diyo

Ayni benimkinin kafasi.benimde istemeyince küsüyor.birde.hic.istek yok bu ara bende onada bozuluyor.

Ya bebek büyüdü artik rahat hareket edemiyorum her gun zaten bi yerim agriyor bu zamanlar da insan anlayış bekliyor

Bebek kocaman oldu, sen istesen bile yaklasmamasi lazim bence, biz unuttuk valla,karnim kocaman. Allah sana sabır ve kolaylik versin...

Simdiden benle lohusalik icin anlaşıyor ya sabir Yarabbimmm

Kizz acayipp morall olduuu hee su an adam gelse bogcamm

Ben lcw'den aldım 2 tane canım, bir tane de annem almıştı taa yıllar önce. Beşik için yeterli olur diye düşünüyorum bir kaç yıllık kullanım için. Aldıklarımdan biri şu, diğeri kalmamış bunun filli olanı o da 39 liraydı.

Be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…