Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yatış verdi doktor aktif sıvı akışı yok ama tarifime göre suyun gelmiş dedi ultrasonla baktı şuanda şu gelmiyor dedi ciğer geliştirici vurdular antibiyotik verdiler damardan bakalım yarın ne olacak
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah devamı gelmez
En azından gözetim altındasin

Yatış verdi doktor aktif sıvı akışı yok ama tarifime göre suyun gelmiş dedi ultrasonla baktı şuanda şu gelmiyor dedi ciğer geliştirici vurdular antibiyotik verdiler damardan bakalım yarın ne olacak
Allahim yar yardimcin olsun. Dua edicez hepimiz senn ve bebegin icin. Korkma sakin. İyi dusun iyi olsun. Ama bize sık sık yaz.

Çok geçmiş olsun. Amnisure test önerdi mi emin olmak için.

Suda azalma falan olmamismi ultrasondan belli olmuyomu

Günaydın, kızlar doğum çantanıza pişik kremi koyacakmisiniz ? Hangi marka düşünüyorsunuz?
Hangi bebek bezi alacaksınız kaç tane koymak gerek çantaya

Günaydın, kızlar doğum çantanıza pişik kremi koyacakmisiniz ? Hangi marka düşünüyorsunuz?
Ben baslangic olarak prima aldim 1.
Sonra bakicam duruma gore aklimda molfix var.
Sudocrem aldim cevremde hep o önerildi.
Yanima alicam ne olur ne olmaz.
Bebek bezi 10 tane olmali bence.
Dursun yanimizda.

Prima çare 1 beden 30 tane koyarım,2 gün kalsam en fazla günlük 12 desek yeterli,pamuk bezden almıştım yanıma,tester gibi bende de sudacrem var minik koyarım,ilk zamanlar zeytinyağ kullanırım ben

Çok geçmiş olsun inşallah hersey yolunda gider

P
Pişik kremi gereksiz bence
Yani daha dofrusu ilk doğumda bana lazım olmadı hiç
Bez premium care kullandim ilk zamanlar
Sonra normal primaya geçtim
Hatta sonrasında molfix ve minnies de kullandım

Enteresandir.pisik kremi.ben niveaninkini seviyorum cinko orani da yukse sebamed de aldim sudocrem de var ama hastanede lazim olmuyor.bezde 20 den asagi olmaz iki gun kalinirsa yetmez.bende.prima premium kullanacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…