Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın, kızlar doğum çantanıza pişik kremi koyacakmisiniz ? Hangi marka düşünüyorsunuz?
Hangi bebek bezi alacaksınız kaç tane koymak gerek çantaya
Ben baslangic olarak prima aldim 1.
Sonra bakicam duruma gore aklimda molfix var.
Sudocrem aldim cevremde hep o önerildi.
Yanima alicam ne olur ne olmaz.
Bebek bezi 10 tane olmali bence.
Dursun yanimizda.
10 t
10 tane az canım en az 20 tane koymalisin
Katılıyorum
10 az bence de ben bir 20 /30 tane koymuştum ilkinde

Günaydın, kızlar doğum çantanıza pişik kremi koyacakmisiniz ? Hangi marka düşünüyorsunuz?
Ben prima premium care aldim15 tane koyarım pisik kremi bepanten koyacam birde 4 tane de alt değiştirme bezi koyaxam evde dalının alt değiştirmesi var bunları küçük bir hurca koycam bebis kıyafetlerini hemsireye vereceklerimi bir hurca 1 adetYedekleri de ayrı hurca kendime de doğum çıkışı giyeceklerimi 1 hurca koyacam birde depend hasta bezi ayriyetten hastane daha önce büyük baglanmalı hasta bezi istemisti ondan alacsm biberon zaten kendilerinin ki dışında kullandirmiyorlar hastanede

Pişik.kremi.olarak desitin alacam mavi renk günluk olarak kullaniliyor .Mor rengi ise cok pişiklerde kullaniliyor oğlumda bu pişik kremini kullandim cok memnun kalmistim

gribe yakalanmadim hiç derken ,onada tutulduk.. boğaz yarası var sprey kullansammi acaba yutkunamıyorum da

aynen cnm.mecburen kalkiyorum cocuklar olmasa hep yatarim valla
Bende öyleyim canım ve sanki bu haftalarda zaman hiç geçmiyo gibi geliyor bana
gribe yakalanmadim hiç derken ,onada tutulduk.. boğaz yarası var sprey kullansammi acaba yutkunamıyorum da
gecmis olsun acil sifalar.ben kullaniyorum bogaz spreyi hasta oldugumda vermisti dr

gecmis olsun acil sifalar.ben kullaniyorum bogaz spreyi hasta oldugumda vermisti dr
Geçmiş olsun, Ben de çok kötüyüm. Boğaz enfeksiyonum varmış. Ateşim var sürekli. Dün acildeki doktorum boğaz gargarası kullanabilirsin dedi. Ben günde bir kere de boğaz pastili alıyorum rahat uyuyabilmek için. (Hiç uyuyamadım o ayrı) antibiyotik de alıyorum. Kaç günden sonra etki etmeye başlar fikri olan var mı?

Genelde 3.gun duzenli kullaninca etkisini gostwrmeye basliyor.sanada acil sifalar cnm

Genelde 3.gun duzenli kullaninca etkisini gostwrmeye basliyor.sanada acil sifalar cnm
Aman dikkat et kendine. Ben ikinciye antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum. İçim içimi yiyor bebeğe zarar gelicek diye. Yarım saatte bir ateşime bakıyorum falan. Son zamanlar insan daha da evhamlı oluyormuş. Allah hem bebeklere hem annelere sağlık versin.

Sezeryan olacağım 15 bez yeter gibi geliyor pişik kremi mustela aldım bez ise pampers pure temiz içerikli diye

Gercektenmi dayanamayıp sıkmıştım bende bir rahatlama gelince de kendimi kötü hissettim acaba zararlimidir diye

Merhabalar herkese. Bu akşam Netflix de "bebekler" diye bir belgesel serisi buldum ve ilk bölümünü izledim. Bebeklerin beyin gelişimi, anneyle etkileşimleri ile ilgili çok güzel bilgiler var. Tavsiye ederim.
Hasta olanlara da acil şifalar. Bir soğuk bir sıcak tam hastalık havası. Benim de burnum tıkalı bu gece buhar makinesi çalıştıracağım faydası olursa haber veririm

Herkese hayırlı akşamalar güzel anneler

Size bir sorum var arkadaşım için soruyorum
Gebeliğinin 30.haftasında ve 5.aydan bu yana afedersiniz cinsel isteksizlik hasıl olmuş bu durum normal mi ?
Aranızda yaşayan varmı ?
Bunun için doktora gitmesi gerekir mi ?
Acaba vajinismus mu oldum diye korkmuş

Şimdiden teşekkür ederim
Allah sağ salim evlatalrınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar tamamen normal bu durum. Her gebede farklı seyredebilir tamamen hornonlara bağlı yani kafasına takmasın hiç hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…