Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok normal,doğum sonrasıda yaşanabiliyor,Ama normal doğumda son haftalarda ilişki öneriyorlar,oluruna bıraksın kafasına takmasın geçici durum

İyi geceler kızlar dün kontrolüm vardı bebişim maşallah 1.5kilo ve 40cm olmuş. Plasentam yukarı çıkmış o beladan kurtulduk dedi doktorum.ayrıca 28nisan gibi bu çocuk pişer dedi alırız gün seçin dedi.3kayıp ve tüp bebekten sonra kıymetli bir bebek sezaryen planlıyorum sana dedi ayrıca hiçbir riskin şuan için yok ama tedbir almak istiyorum dedi ve 3 doz akciğer geliştirici iğneye başladık

Çok normal bende aynı oldum resmen sıfıra indim:) normal bir durum ama hormonlar psikoloji derken olabiliyor

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

bendede 0 cinsel istek.yok cnm dr alakasi yok hormonlarla alakali

Cok iyi haber masallah size

Günaydın kızlaar Bugün adet sancısı gibi bel ağrım var bilgisi olan var mı normal mi
Agri oluyor.bendede ara ara geciyor. cok uzun suruyorsa sık oluyorsa dr git. cnm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Bana bebise kilo aldıracak gıdalardan biraz bahsedebilir misiniz
işteyken dikkat ediyorum meyveme,bademe, yumurtama falan ama haftasonlari bazen aksama kadar kahvaltiyla duruyorum.
4 yasinda bir kızım var , bir saniyem dinlenerek gecmiyor bilen bilir
üstüne ufak tefek ev işleri de eklenince siz düşünün gerisini..
direk bebege yarayacak kilo yapacak ne yemek lazım ?

Benimde normal doğum olacak galiba ,çok korkuyorum devamlı onu düşünüyorum . Pskolojim bozuldu galiba

muz,ceviz,tahin pekmez,kabak cekirdegı ,yumurta ,hergun ye et, omega 3 lu vitamin.
Benimde normal doğum olacak galiba ,çok korkuyorum devamlı onu düşünüyorum . Pskolojim bozuldu galiba
korkma canim sen.rahat ol sen ne kadar rahat olursan dogum o kadar rahat gecer.ben 3.yapicam gene normal olsun istiyorum.kucagina alinca hersey geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…