Size bir sorum var arkadaşım için soruyorum
Gebeliğinin 30.haftasında ve 5.aydan bu yana afedersiniz cinsel isteksizlik hasıl olmuş bu durum normal mi ?
Aranızda yaşayan varmı ?
Bunun için doktora gitmesi gerekir mi ?
Acaba vajinismus mu oldum diye korkmuş
Şimdiden teşekkür ederim
Allah sağ salim evlatalrınızı kucağınıza almayı nasip etsin
İyi geceler kızlar dün kontrolüm vardı bebişim maşallah 1.5kilo ve 40cm olmuş. Plasentam yukarı çıkmış o beladan kurtulduk dedi doktorum.ayrıca 28nisan gibi bu çocuk pişer dedi alırız gün seçin dedi.3kayıp ve tüp bebekten sonra kıymetli bir bebek sezaryen planlıyorum sana dedi ayrıca hiçbir riskin şuan için yok ama tedbir almak istiyorum dedi ve 3 doz akciğer geliştirici iğneye başladık
Gebeliğinin 30.haftasında ve 5.aydan bu yana afedersiniz cinsel isteksizlik hasıl olmuş bu durum normal mi ?
Aranızda yaşayan varmı ?
Şimdiden teşekkür ederim
İyi geceler kızlar dün kontrolüm vardı bebişim maşallah 1.5kilo ve 40cm olmuş. Plasentam yukarı çıkmış o beladan kurtulduk dedi doktorum.ayrıca 28nisan gibi bu çocuk pişer dedi alırız gün seçin dedi.3kayıp ve tüp bebekten sonra kıymetli bir bebek sezaryen planlıyorum sana dedi ayrıca hiçbir riskin şuan için yok ama tedbir almak istiyorum dedi ve 3 doz akciğer geliştirici iğneye başladık
Aranızda yaşayan varmı ?
Şimdiden teşekkür ederim
Günaydın kızlar
Bana bebise kilo aldıracak gıdalardan biraz bahsedebilir misiniz
işteyken dikkat ediyorum meyveme,bademe, yumurtama falan ama haftasonlari bazen aksama kadar kahvaltiyla duruyorum.
4 yasinda bir kızım var , bir saniyem dinlenerek gecmiyor bilen bilir
üstüne ufak tefek ev işleri de eklenince siz düşünün gerisini..
direk bebege yarayacak kilo yapacak ne yemek lazım ?
Günaydın kızlar
Bana bebise kilo aldıracak gıdalardan biraz bahsedebilir misiniz
işteyken dikkat ediyorum meyveme,bademe, yumurtama falan ama haftasonlari bazen aksama kadar kahvaltiyla duruyorum.
4 yasinda bir kızım var , bir saniyem dinlenerek gecmiyor bilen bilir
üstüne ufak tefek ev işleri de eklenince siz düşünün gerisini..
direk bebege yarayacak kilo yapacak ne yemek lazım ?
korkma canim sen.rahat ol sen ne kadar rahat olursan dogum o kadar rahat gecer.ben 3.yapicam gene normal olsun istiyorum.kucagina alinca hersey geciyor.