Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Peki kuzum eğer duruyosa valilik izin belgelerine bakabilirmiyim aileme göndersem onlarda yarın ona dayanarak alsalar
canım babamın arabasındadır babamlar birde kendi araçlarıyla geldiler.izin yazısıda babam sadece 32 hafta raporuyla gitmiş onlarda izin nedeni doğum için yazmışlar ekstre birşey yazmamışlar seyahat izin belgesi diyecekler.oda standart zaten.raporu da ben whatsuptan yollamıştım onlara o kadar önemli olan iyi bir memura denk gelirler inşallah.

Aaay inşallaaj kuzumm ben şimdi bir arkadaşımdan aldım valilik iznine onada ağıs hasta diye izin çıkarmışlar hastaneden belge alıcaktım sen öyle diyince vazgeçtim

Yanımda kimse yok eşimden başka inşallaah hayırlısıyla gelir
Insallah cnm gelirler benimde burda kimsem yoktu iyi oluyor gelmeleri artik agirlastim yani sen hangi sehirdesin nerden gelcekler

Kızlar bir uyandım ki ellerim şişmiş ekmek gibi olmuş.
Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
elde ayakta ödem olabilirmiş ama pat diye mi oluyor böyle
Bende de son günlerde ellerde ayaklarda ayak bileklerinde şişlik var.Hatta cildimde aşırı kuruluk var krem fayda etmiyor.
İyi geceler hanımlar. Bu gece karnımda kasılma olurken aynı zamanda alt tarafta değişik bir ağrı oluyor. Böyle hem vajinada hem de makata doğru bir sizi gibi. Nedir bu acaba doğum sancısı nasıl başlar ?
Bende de sık sık oluyor.Gercek doğum sancısı belden giriyor kasıklara yayılıyor ne yaparsan yap geçmiyor düzenli geliyor diyorlar.
Kizlar gunaydin ruyada gorulen ismin koyulmasi gerekir mi sizce
Güzel anlamlı içine sinen bir isimse neden olmasın
Kızlar merhaba doğum yaptım. Minik hanım yanımda yatıyor. Emdi biraz. 3070 gr doğdu. Boyunu sormak aklıma gelmemiş
ayaklarımı yavaş yavaş hissetmeye başladım.
Allah analı babalı büyütsün maşallah gözünüz aydın

Dün gece sabahladım üstüme fenalık bastı kendimi nereye atacağımı şaşırdım.Son günler bari güzel uyku çekeyim derken tersi oluyor Benim cadı 3 gündür pek kıpırdayamıyor yer kalmadı heralde

Evet hareketler azaldi ayaklarim sis derin uyku yok.artik bize uyku yok malesef cnm

Olabilir cnm kiz yüķü tuz yükü derlermis eskiler.erkek bebeklere gore daha zormus diyorlar gebeligi .ben onlarin yalancisiyim

Kizlar ben travel almicam kesin kararliyim
su 2si arasinda kaldim.
Amacim yenidogandan itibarenden kullanim, hafif olmasi ve cift yön.
Bunlar yenidogandan itibaren ve 6kg civari ve cift yön

Hic fikri olan var mi

n11.com'dan Wellgro Çift Yönlü Bebek Arabası Autoban seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

digeri

sizce

Kızlar merhaba doğum yaptım. Minik hanım yanımda yatıyor. Emdi biraz. 3070 gr doğdu. Boyunu sormak aklıma gelmemiş
ayaklarımı yavaş yavaş hissetmeye başladım.
Gözünüz Aydın ❤ sana da geçmiş olsun canim. Darısı bizlere artik. Masallah küçük kuzucuga

Kizlar dr sadi konuk eah de dogum yapmis yakininiz var mi ya da hastane ne durumda bilgisi olan var mi birde bir arkadasim duymus özel hastanelere acil kadin dogum girisi yapinca dogum ucretsiz oluyor dedi varmi.oyle birsey

Olabilir cnm kiz yüķü tuz yükü derlermis eskiler.erkek bebeklere gore daha zormus diyorlar gebeligi .ben onlarin yalancisiyim
Aman yok öyle bişey. Kizima kurban olayım beni hiç yormamıştı. Elimi kolumu sallayarak gittim doğuma. Ama şimdi oyl e mi oğlan beni çok yordu kaç aydır. Hem çok hareketli hem de baskı yapıp duruyo. Beni de sürekli sicak basıp duruyo hayatımda hiç bir zaman bu kadar terlemedim. Neyse canları sağolsun da azcik daha sikicaz disimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…