Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sağol canım teşekkür ederim
Ay tatlım benim de ellerim şişiyo bide sabahları özellikle parmaklarım o kadar ağrıyor ve uyuşuyor ki karıncalanma oluyo çok rahatsız oluyorum gerçekten ayaklarım ellerim evet şiş ama öyle aşırı değil yüzüm de dudaklarım ve burun ucum şişiyo ilk uyandığımda ama bu parmak ağrısı nasıl geçer bilmiyorum bazen uçları yok gibi oluyo

Sizindi değil mi emin olamadım kimdi

Çok güzel uygulama

Aaaa o rapor bendede var kuzum yolda peki
Bir daha o raporu göstermiişlermi

Kizlar gunaydin ruyada gorulen ismin koyulmasi gerekir mi sizce
Ben ilk hamileliğimde görmüştüm rüyamda son zamanlardı isim belirlemiştik değiştirmek istemedik 2 isim birden koyduk .. herkesin kendi inancı kendi isteği ben vardır bi hayır diye düşündüğüm için koymuştum

Kizlar gunaydin ruyada gorulen ismin koyulmasi gerekir mi sizce
merhaba cnm isim güzelmiydi cnm ??
evet canim cami acip önune oturuyorum.
Esime diyorum sen terlemiyomusun yoo diyo.
Bize basiyo demek sadece
ooyy yanlız değilmişim özellikle yemek yerken acayip ateş basıyor tansiyon falan normal zaten kansızlık var ama bilemedim yangınım var
Kızlar merhaba doğum yaptım. Minik hanım yanımda yatıyor. Emdi biraz. 3070 gr doğdu. Boyunu sormak aklıma gelmemiş
ayaklarımı yavaş yavaş hissetmeye başladım.
oo maşallah size hoşgelmiş prenses. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bahtı güzel olsun önemli değil boy sağlıklı geldi ya şükürler olsun doğum belgesini verirler zaten onda yazar cnm.
Aaaa o rapor bendede var kuzum yolda peki
Bir daha o raporu göstermiişlermi
o yeterli olur yok sormazlar izin kağıdında yazıyor zaten doğum için izin diye annemleri 4-5 polis durdurmuş valilikten alınan o belgeyi göstermişler

Peki kuzum eğer duruyosa valilik izin belgelerine bakabilirmiyim aileme göndersem onlarda yarın ona dayanarak alsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…