Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evde nereleri duzenlesem dolaniyorum hazir esimde evdeyken dolap yuksek raflari duzeltiyoruz.
Pikeleri cikariyorum artik battaniyeler yorganlar yikanip kalkiyor.
Baza altlarina gidiyor fazlaliklar..

Kizin kiyafetlerine bakiyorum
uzun kollu 6 tane falan takimi var.
4 tanede tulum.
citcitli zibin baya var uzun,kisa,askili.
Ama ev simdiden cok sicak neredeyse 1 aydir petekler kapali.
Pek uzun kollu giyemiycez gibi.
Sifir kol falanda bisi almadim
Tulum tarzi penyelerden alsam mi acaba citcitli kisa kol bilemedim.

Sen hangi sehirdeydin cnm biz daha battaniye kullaniyoz

istanbuldayim canim evin konumundan sanirim cok sicak oluyor tum kis oglanin odasinin petegini acmadik bile actirmadi guzel gunes goruyor
Bende mersindeyim. Doğumumuz aynı zamanda. Bi tane Müslin takım aldım terletmez diye, askılı felan çıtçıtlılar almıştım. Birkaç tane de 3 aylık elbise tarzı çıtçıtlı badiler aldım

bende bu tarz alayim diyorum
3-6 alirim temmuz agustos giyer.
Hic o aylar icin bisi almadim

Evet bende bu tarz şeyler aldım bide bunların etekli gibi olanları var onlardan felan. Çocuklar pişer sıcakta ferah ferah giyerler inşallah

istanbuldayim canim evin konumundan sanirim cok sicak oluyor tum kis oglanin odasinin petegini acmadik bile actirmadi guzel gunes goruyor
anladım cnm :)) ben tekirdağdayım haziranda ancak sıcak oluyor ama benim evim serin oluyor klima falan açmıyoruz yani temmuz ağustosta bile. o yüzden ince uzun kol badi ve kısa kol badi falan giyer. gerekirse alırız artık ne yapalım zaten avmler 9 mayıstan sonra belli saatlerde açacaklarmış maske eldiven takıp gidilir heralde yada netten alırız inşallah herşey yolunagirer.

Selam kızlarr size bir şey danışacağımm hastaneden belge alıpta uzakta olan ailesine kavuşan varmıııı valilik izniyleeee

EKLEDİM İLK SAYFADA LİSTE ORDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ .

bir arkadaş vardı nicki aklımda değil oda doğum yapmıştı piglet miydi tam adı hatırlayan varmı??listede yok zaten son zaman katılmıştı aramıza

Selam kızlarr size bir şey danışacağımm hastaneden belge alıpta uzakta olan ailesine kavuşan varmıııı valilik izniyleeee
benim annemler geldi cnm izmirden tekirdağa geldiler.babam kaymakamlığa gitmiş oraya 32 hafta raporumu vermiş ertesi gün izin çıktı ama internetten yapmanı tavsiye etmem bizzat gidip başvursunlar. çalışmıyorsan hastane yazıda veriyormuş oda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…