Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gözünüz aydın... İnşallah bir an önce toparlanıp sağlıkla evinize dönersiniz

Mrblar Allah nasip ederse aralik annesi olacagim. Dualarım sizlerler insallah bir avazda kurtulursunuz bebisleriniz ve siz saglikli olursunuz. Hepinize kolay doğumlar diliyorum Rabbimden
Allah razı olsun canım insallah hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza

Ya evet ordaki videolarda cok basit druyor yapimi feln kolay sanki eve bir iki aksesuar yapsam yeter ama sevgili kocam dyorki yapicanda nolucak iki cocukla zorlama kendini bilemedim o yuzden
eşler hep öyle der zaten ama hobiler yorulma sebebi değil dinlenme sebebi

Gunaydin kizlar butun gece uyuyamadim su icsem midem kayniyor hatta artik tamamen ac olsamda midem yaniyor deliricem.bugun eczaneden bir rennie alicam

Mrblar Allah nasip ederse aralik annesi olacagim. Dualarım sizlerler insallah bir avazda kurtulursunuz bebisleriniz ve siz saglikli olursunuz. Hepinize kolay doğumlar diliyorum Rabbimden
sagol cnm sende sag salim kucagina al insallah kuzunu.hayirli olsun
Gunaydin kizlar butun gece uyuyamadim su icsem midem kayniyor hatta artik tamamen ac olsamda midem yaniyor deliricem.bugun eczaneden bir rennie alicam
O bendede basladi iki gundur her an yaniyor sanki cimde bir ejderha var. daha önce yasamadim boyle mide.yanmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…