geçecek gibi bişi diilmiş kuzum yaa keşke öyle olsa doğumdan sonra hayırlısıyla olurum napayım artık allah çaresiz dert vermesinAa aĺlah sifa versin cnm keske gecsede gerek kalmasa
geçecek gibi bişi diilmiş kuzum yaa keşke öyle olsa doğumdan sonra hayırlısıyla olurum napayım artık allah çaresiz dert vermesin
Sizinki kanala girmiş mi oyüzden inmiyolar sanırım benimki geçen hafta girmemişti hala daha girmeye niyeti yok galibaBen de 24 nisan gibi dogum olur diye hep icime doguyordu ama bisey olmadi o gunve hala karnim yukarda benim de.. nasil asagi inecek ki bu cocuklar?
Doguma kadar inmeyen karinlar varBen de 24 nisan gibi dogum olur diye hep icime doguyordu ama bisey olmadi o gunve hala karnim yukarda benim de.. nasil asagi inecek ki bu cocuklar?
Evet bende vardi idrar yolu enfeksiyonu cikti ama dr ilac vermediÖzel bir soru soracam bilen varsa cevap verebilir mi ? Sizin akıntınız kokuyor mu ? Benim hamileliğimin ilk gününden beri afedersiniz sirke gibi kokuyor ve ve sarı akıntı . Şimdilerde de bazen beyazda geliyor . Bir kez doktora soyledim bi fitil verdi o fitilde pembe sulu kan yaptı biraktım simdi korkuyorum doktora soylemeye . Esimde o fitilden rahatsiz olmustu bebege bir sey olur diye . Suan korkuyorum ne yapayim sizce . Idrar testi istesem doktordan yaparlarmi fitil istemiyorum korkutuyor beni
Son kontrolumde 36+4 te dönmüştü ama doktor kanalla ilgili bisey demedi sadece 39 gibi dogsa cok guzel olur dedi neden dedi bilmiyorum sanirim fazla kilolu olmasin diyeSizinki kanala girmiş mi oyüzden inmiyolar sanırım benimki geçen hafta girmemişti hala daha girmeye niyeti yok galiba
Hadi ya o sekilde mi dogum basliyormus yani? Benim ilk oldugundan hic bilmiyorum ama agrim falan da olmuyo sadece cok nadir adet sancisi gibi karnimin altinda biseyler oluyor ama belim falan gayet iyi durumdaDoguma kadar inmeyen karinlar var
Özel bir soru soracam bilen varsa cevap verebilir mi ? Sizin akıntınız kokuyor mu ? Benim hamileliğimin ilk gününden beri afedersiniz sirke gibi kokuyor ve ve sarı akıntı . Şimdilerde de bazen beyazda geliyor . Bir kez doktora soyledim bi fitil verdi o fitilde pembe sulu kan yaptı biraktım simdi korkuyorum doktora soylemeye . Esimde o fitilden rahatsiz olmustu bebege bir sey olur diye . Suan korkuyorum ne yapayim sizce . Idrar testi istesem doktordan yaparlarmi fitil istemiyorum korkutuyor beni
Ben istanbuldayım sinoptan geliceklerInsallah cnm gelirler benimde burda kimsem yoktu iyi oluyor gelmeleri artik agirlastim yani sen hangi sehirdesin nerden gelcekler
Ilk dogumumda karnim.inmemisti benimHadi ya o sekilde mi dogum basliyormus yani? Benim ilk oldugundan hic bilmiyorum ama agrim falan da olmuyo sadece cok nadir adet sancisi gibi karnimin altinda biseyler oluyor ama belim falan gayet iyi durumda
Normalde gebelikte akinti olur ama kokmaz. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Fitilin bir zarari olmaz kiÖzel bir soru soracam bilen varsa cevap verebilir mi ? Sizin akıntınız kokuyor mu ? Benim hamileliğimin ilk gününden beri afedersiniz sirke gibi kokuyor ve ve sarı akıntı . Şimdilerde de bazen beyazda geliyor . Bir kez doktora soyledim bi fitil verdi o fitilde pembe sulu kan yaptı biraktım simdi korkuyorum doktora soylemeye . Esimde o fitilden rahatsiz olmustu bebege bir sey olur diye . Suan korkuyorum ne yapayim sizce . Idrar testi istesem doktordan yaparlarmi fitil istemiyorum korkutuyor beni
Benim ilk dogum 38+6 da olmustu. Yakindir sizin deSelamlar anneler ve anne adayları38+6 yım ben de dört gözle sancıların başlamasını bekliyorum. Aslında birkaç gündür geceleri baskıları ve sızıları hissediyorum ama henüz doğum sancısı değil galiba bunlar :) İlk hamileliğim olduğu için bi yandan da korkuyorum anlayamam, geç kalırım diye. Artık çok ağırlaştım ve gece uykularım sürekli bölünür oldu, hem tuvalete gitmekten hem de bacaklarımda ve kasıklarımdaki ağrılardan Artık gelse diyorum.Kaburgalarımda da baskı gibi bi şey hissediyorum arada. Yakındır inşallah Bi yandan korkuyorum bi yandan da bi an önce doğum başlasın istiyorum. Bu arada epiduralli normal doğum yapıcam eğer son anda başka bir durum çıkmazsa inşallah..
muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur. bol bol su içip gün içinde sıkça iç çamaşırı değiştirin. Aslında fitil yerine başka bir ilaç verse iyiymiş ben antibiyotik kullanmıştım doktor tavsiyesiyle tabi ki...Özel bir soru soracam bilen varsa cevap verebilir mi ? Sizin akıntınız kokuyor mu ? Benim hamileliğimin ilk gününden beri afedersiniz sirke gibi kokuyor ve ve sarı akıntı . Şimdilerde de bazen beyazda geliyor . Bir kez doktora soyledim bi fitil verdi o fitilde pembe sulu kan yaptı biraktım simdi korkuyorum doktora soylemeye . Esimde o fitilden rahatsiz olmustu bebege bir sey olur diye . Suan korkuyorum ne yapayim sizce . Idrar testi istesem doktordan yaparlarmi fitil istemiyorum korkutuyor beni
Nasıldı senin ki ? Renk koku kaşıntı vs varmıydıEvet bende vardi idrar yolu enfeksiyonu cikti ama dr ilac vermedi
Hamilelik öncesi enfeksiyon yasamıstım kaşıntıdan yerimde duramıyordumbenim hamileliğimin başından beri var sürekli geliyor geçmiyor bazen çok ıslak bile olduğu oluyor doktora söyledim aslında normal hamilelikte dedi yine de iki kez fitil verdi onlar da çok kaşıntı yaptı rahatsız etti ben de hep kontrole gidiyorum bebekle ilgili bir sıkıntıya yol açmadığı sürece normal olması gereken sanırım diye üstelemiyorum internete falan da baktım akıntı artışı ya da kokusu normal diye eğer yanma kaşıntı gibi sende bir rahatsızlık yapmıyorsa normaldir enfeksiyon mantar seni de çok rahatsız eder anlarsın zaten
Işte boyle demistim fitil verdi pembe kulu akinti geldi doktor hemen yanina cagirdi biraktirdi fitili . Ilacı varmıdır kiNormalde gebelikte akinti olur ama kokmaz. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Fitilin bir zarari olmaz ki
Fitil beni korkutuyor ama enfeksiyon erken dogumada sebep oluyormuş. Off ya kaşıntı yanma vs bunlar yok. Sadece koku ve renk beni endişelendiriyor . Allah'ım korusun . Su içiyorum bol bol. Ic camasırımıda degisiyorum . Önceden alaturka wc kullanıyordum şimdi alafranga ondan kaynaklı olabilir mi ?muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur. bol bol su içip gün içinde sıkça iç çamaşırı değiştirin. Aslında fitil yerine başka bir ilaç verse iyiymiş ben antibiyotik kullanmıştım doktor tavsiyesiyle tabi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?