Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sagol cnm sende sag salim kucagina al insallah kuzunu.hayirli olsun

O bendede basladi iki gundur her an yaniyor sanki cimde bir ejderha var. daha önce yasamadim boyle mide.yanmasi.
Dunu yemek yemeddn geçirdim gunduz uyumayi denedim bos mide bile yandi deliricektim

Gunaydin kizlar butun gece uyuyamadim su icsem midem kayniyor hatta artik tamamen ac olsamda midem yaniyor deliricem.bugun eczaneden bir rennie alicam
Lansor kesmisti benim o mide faciami.
Doktor vermisti dua etmistim

Günaydın.
Bu sahurda hazirlayip yedirmek nasip oldu bende aksi gibi alarmi zor duyuyorum resmen seytan isi.
Hep uyuyamayan ben zor bela kalkiyorum sahura.
Gozumden uyku akiyo.

Oruc tutmuyorum ama az yiyorum gün icinde.
portakal suyu, yogurt, kasar, muz falan atistiriyorum.
Aksam esimle oglumla yiyorum sahurda da yine illa yiyorum az bisi.

ishalim daha iyi sukur hala devam ama dr. dedigi 2-3 defa normal sozunden evham yapmiyorum.

Portakal suyu da ishal yapıyor olabilir, birkaç gün içmeden deneyin isterseniz belki sebebi o dur

bende reflü hamilelikten öncede vardı nexium diye bir ilaç alıyordum hamileyken de kesmedi doktor o ilacı ama ilerleyen zamanlarda sizin bahsettiğiniz gibi o ilaca rağmen daha bi yanmaya başladım şimdi gaviscon un pembe şişelisi var double action ondan içiyorum hemen kesiyor...

ha bir de buralarda çığırıyordum sağ böbreğim ağrıyor sağ tarafım ağrıyor midem bulanıyor idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba diye o da safra kesesiymiş kaçak kat çıkmışsın betonarme dedi doktorum velhasıl hamileliği sorunsuz geçirirsem doğumdan 2 ay sonra ameliyat olmak zorundaymışım sağında ağrı olan safra kesesine baktırsın mutlaka hamilelikte daha da coşuyormuş

Rennie olmasa nasıl yaşardım bilmem niye bunca zaman almadınız resmen hayat kurtarıyor yoksa her gece yangın çok zor
Ilac icmeyeyim dedim.bu donemde mumkun oldukca direndim sut va ama gece yatarken ictigim 1 lt sut bile zerre kadar etki etmemeye basladi

Aa aĺlah sifa versin cnm keske gecsede gerek kalmasa

Aldim rennie surubunu yemekten sonra belli eder bakalim.oncedende reflum vardida boyle degildi yani ilac gibisi yok ohh misss

Bisi midemde durmuyo vitamin olsun diye güya iciyorum ama bilemedim ki o da yapar mi
Ben de çok seviyorum ama yakar bence lelli, en azından gündüz vakti tüketmekte fayda var. Geçen gece bir tanecik çeri domates yedim gece, midemden yutağıma kulaklarıma kadar yaktı beni sağolsun.
Domates portakal asidik şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…