Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ben de sizleri görünce özenesim geliyor ne güzel sağlıkla bir tane doğurmuşlar ikinciye hamileler rahat rahat takmadan diye
Ah cnm kendime vakit ayırmak için çocuğun uyuması lazım ve ben onu uyuturken uyuyakalıyorum çok şükür çok güzel bir sevgi ana yorgunum

Canım çok haklısın kızmakta ben ilk gebeliğimde 7 haftalıkken kalp atışı için gittim doktorum öyle istedi ama bunda plansız ve düzensiz regl nedeniyle doktor vajinal bakmak istedi. Şart mı dedim hayır istemezsen bakmayız ama dış gebelik vs şeyleri elemek açısından en güvenli yol olumsuz bir şey olmasını ağrı çekmenizi istemeyiz dedi karından baktı göremedi. Ben de vajinal bakmasını kabul ettim hiç ağrı olmadı ama kibar anlayışlıydı. Dış gebelik mol gebelik boş gebelik bunları eledik şimdi dedi. Doktorun üslubu çok önemli sen üzülme

Yarın beni de Etiketler misin ilk kez duyuyorum bunu

Ankara'dak8 arkadaşlar özele mı gidiyorsunuz
Benimki tüp bebek olduğu için başkente devam ettim ama etimesguttan gidip gelmek zor oluyor diye lokman hekime geçmeyi düşünüyorum, Pakize Eylem hanım varmış arkadaşım tavsiye etti. Perşembeye randevu aldım inşallah hamileliğim sonlanmazsa ve doktorla da anlaşırsam orada devam etmeyi düşünüyorum. Ama devlette de ara ara muayene olucam ne olur olmaz orada da girişim olsun yoksa takipli hasta olmadığı için acil bi durumda kabul etmiyolarmış

Canım ben iki kayıp yaşadım bu 3. Gebeliğim ve bir riskli gebelik uzmanının takibindeyim. İlk gittiğimde 5+2 gibi bişeydi ve karından bakıp kese ve yolk kesesini gördü. İkinci gidişimde 6+1 dim ama karından göremeyip vajinal baktı. Yani aynı doktor aynı cihaz ve daha da büyümüş bir bebeğe rağmen vajinal bakıp daha net görmem istedi. Korkunu anlayabiliyorum ama belki de doğuma kadar yavaş yavaş alışmaya çalışırsan senin için daha iyi olur bir anda korktuğun şeylere maruz kalmak yerine kademe kademe aşmayı dene bence

Kızlar yaa ben dün gece çok güzel bir rüya gördüm hala etkisi altındayım çooookkkk güzel bemmmbeyaz tenli masmavi gözlü hokka burunlu bir kız çocuğu doğurmuşum ama hiç ağrım falan yok. Alıp kucağıma emziriyordum. Eşimle hayran hayran izliyorduk... nasıl güzel uyandım bu sabah var mı cinsiyeti rüyasında gören?

Ben Haccettepe üni hast doğum yaptım,takipli olmadan bakmıyorlar,özel paket alayım diyorum da fiyatta anlaşırsam tabi,şimdilik netleşene kadar dev.hast git cem ama bilemedim

Kızlar hcg 1.5 gün önce 10 çıkmıştı. Biraz koyulasmıs di mi sanki

Eklentiler

• 57C2EDF7-F2DD-42E4-BEC5-D10D605EB75F.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 53
Aaay ben de kızım olmuş gördüm 2 kere hemde pespembe yanaklı şişko yanak açık pembe giydirmişim kucağımda seviyordum

Beeeen hamile kaldigim hafta gormusum hatta. Hamileydim acisiz agrisiz dogurdum isim koyduk kiz cocuguydu ve emzirdim göğsümün uçları cıkmış ve resmen ağzını dudaklarını hissetmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…