Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
3390 doğdu canm ,her bebiş ayrı canm ben anne sütünden başka bisey vermiyorum doktorum gerk yok dedi seninde gerek yok diyorsa az çok fark etmiyor sağlıklı olsunda bizde boy var biraz 62 cm o yüzden pek tontis durmuyor cimcime

Hani gunduz 1 saat uyusa evin isini yapicam camasir bulasik heryer heryerde supurge pas pas falan nerdeee
Gündüz benimkide uyumuor ama şu oyun halısıyla baya ilgili bazen şarkı dinliyor tv son ses açıyoruz öyle öyle oyaliyorum o 10 dk uyuyunca seferber oluyorum

maşallah cimcimeye boy konusunda pek beklentim yok, ablasi da yaşıtlarından biraz kısa:) 4700 gr / 56 cm şuan..
2700 / 49 cm doğmuştu minnakım.. dogum kilo ve boyuna göre suan gelisim normal dedi doktoru, sütüm mü yaramıyor diye düşündüm her anne gibi, yaramayan süt yoktur klişe cevabını aldım..
o yüzden süte devam Allah sağlık versin cümlesine

Aa sizinki de mi oyle bende gecrn gun muzigi son ses actim uyumus enteresan
ben bebek uyutucu diye bir uygulama indirdim ordan açıyorum saç kurutma makinesini öyle sakinleşip uyuyor ama tabi o ses de ben uyuyamıyorum bu sefer gündüz uyku hiç yok anca sağa sola gülem cıvıyam modunda tam uyuttum sanıyorum bi gidiyorum pişkin pişkin gülen bir surat ne yaptığından haberi varmış gibi

Cok guzel kilo almis canim. Diğerlerinin dogum kilosu seninkinden fazla oldugundan sana az gelir. Bizimki de 2700 dogdu, 2500e dustu. 2 aylik olunca 4400 gr olucak bu hizla. Doktor normal diyor

Arkadaslar az once bebegi severken tesadufen farkettim.bebisin memesinden sut geliyor nedemek bu?

Normal canim. İlk kizimda da bunda da, doktorlar memeler siser ellemeyin demislerdi. Sikarsaniz da sut gelebilir sikmayin demislerdi. Zamanla geçiyormuş. Annenin hormonlari geçiyormuş bebege. O yuzdenmis

Hanımlar merhaba doktor TENDAVİT damla verdi hem vitamin hem gaz sancısı göndericisi dedi eczanede 60 lira gibi bir fiyat aldık ama kullanmakta tereddütte kaldım kullanananız var mı herhangi bir şikayet oldumu ben kullandıktan sonra bebeğim kaka artık seyrek yapıyor ve emerken sanki bir yeri ağrıyor meme ememiyor bu durumları yaşayanlarınız var mı

Gazi olunca ememiyorlar ama.memede istiyorlar bacaklarini karnina cekip birakiyorsa gazdir anason verin keskn cozum biz oyle kurtulduk hatta tamamen kurtulduk artik bitti 52 gunluguz

Gazi olunca ememiyorlar ama.memede istiyorlar bacaklarini karnina cekip birakiyorsa gazdir anason verin keskn cozum biz oyle kurtulduk hatta tamamen kurtulduk artik bitti 52 gunluguz
Canım merhaba benim bebeğimde 24 günlük gazı çok var ayağını çekiyor hep kendine ememiyor bile acaba nasıl veriyosun tarifini verebilir misin

Evet kullanıyorum. Dediğiniz gibi benim oğlum da emziği uyuyacağı zaman alıyor ve dalınca atiyirdu ağzından. Ama son sıralar emziği de istemiyor. 12. haftadaydık atak haftasıymis geçer umarım bu durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…