Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gündüz kısa uyuyor ellerini emiyor bende sutum azalır endişesiyle gündüz çok emziriyorum.gece uyanmadigindan.kilo almazsa diyede tedirgin oluyorum
Saat başı emzirmek ancak prematüre bir bebeğin ihtiyacıdır. Emzirdikten sonra biraz aktivite yaptır şu an artık büyüdüler evin içinde gezdir ana kucağına oturt zeka kartları var siyah beyaz göster. Gazı varsa omuzda gezdir benimki epeydir 3 saatte bir besleniyor arada elini emince emzik veriyorum. 3 saatlik beslenme arasının yarısını ancak uyuyor. Bazen uyuyamadığı zaman da mızlanıp huysuzluk yapıyor. Şimdi uykusu varken emzirirsen ilerde sen olmadan nasıl uyuyacak? Emerek uyumak için güdülüyorsun çocuğu. Ayrıca gece uykusunu doktora sor çünkü gece en az bir kez beslenmesi gerektiğini düşünüyor benim doktorum

Yo ben ilk 2 cocugumu 5 aylikken bindirdim ama tumgun degil islerim.bitene kadar 1 2 saat falan
Ben de küçükken yürütece binip 8 aylıkken yürümüşüm. Yürüteç zor bir konu azcık bebekliğini yaşayalım hemen de yürümesinler

Ben de küçükken yürütece binip 8 aylıkken yürümüşüm. Yürüteç zor bir konu azcık bebekliğini yaşayalım hemen de yürümesinler
Yo benim yurumesi iicn degil buthn gun kucagimdan 1 dk olsjn inmiyor ev les gibi heryer karmakariskk birakin yemegi pisirmeyi yemege vakit olmuyor en azindan gjnde 1 2 saat oyalanmasi icin o arada bende yemek pisiririm falan geride 2 cocugum daha var cunku

Canım merhaba benim bebeğimde 24 günlük gazı çok var ayağını çekiyor hep kendine ememiyor bile acaba nasıl veriyosun tarifini verebilir misin
1 bardak sicak suya 1 tepeleme 1 cay kasigi anason tohumu.koyup 10 dk bekletiyorum.rengi yesilimtrak oluyor zaten sabah 1 aksam 1 yemek kasigi veriyorum kalanini ben iciyorum sutumdende geciyor bebege bizim gazimiz bitti

1 bardak sicak suya 1 tepeleme 1 cay kasigi anason tohumu.koyup 10 dk bekletiyorum.rengi yesilimtrak oluyor zaten sabah 1 aksam 1 yemek kasigi veriyorum kalanini ben iciyorum sutumdende geciyor bebege bizim gazimiz bitti
Aktarcıdan alıyorsun dimi canım direk tohum şeklinde

Canım ama işte yürütece koyduğun çocuk daha çabuk yürümeyi öğrenir diyorlar. Ben ondan endişeliyim. Bu arada seninkinde hiç düzelme olmadı mı Bi ana kucağı alsan koysan içine? Mesela benimki oyun halısında bakınırken yemek yiyip mutfağı topluyorum. Dönence kurdum onu da çok sevdi ona bakınırken koşa koşa başka iş yapıyorum. Sen de böyle güvenli yerlere bırak çocuğu oyalansın bakınsın.

elektrikli sallanan ana kucakları var kullananlar çok memnun senin bebişide koyarsın ona işini gücünü yaparsın inşallah GRACO LOVİN HUG sallanan ana kucağı diye geçiyor you tobe bak istersen. tatmin edici olur senin için bana dua edersin @6erym

Ana kucagi hali salincak herseyi aldim hicbiribde durmuyor hatta babada bile durmuyor morarana kadar agliyor almazsam

Bizim doktorda tendavit verdi. Bı gün vitamin bı gün d vitamini veriyorum. Benimki de emerken de bazen hırsla emiyor. Bırakıp tekrar alıyor. Gazdan dolayı öyle yapıyor. Bide nurse harveys damlası da kullanıyoruz. O da iyi geldi. Vitaminin herhangi bi yan etkisini görmedim. Zaten gazlı bir bebekti. kakasını çok sık yapıyor nerdeyse her bezinde oluyor

Birusur sey denedim 5 dk dan fazla durmuyor kucagimda olmazsa krizlere giriyor gecen gun ayagina kadar morardi aglarken

Ben 50 günlükken doktora gitmiştim. 2890gr doğmuştu 50 günlükken 4600gr olmuştu. Sadece anne sütü alıyor. Geceleri 2 saatte bir emziriyorum 3 saatte bir olsun ama 3 saati kesinlikle geçmesin dedi. Gündüz de ne zaman isterse emzir dedi. Bazen 2 saatte bir bazen saatte bir emiyor ama 2 saati geçmiyor. Doktorlar neye göre yönlendiriyorlar çözemedim.

Bilemiyorum bazen uykusu varken de yalanlıyor o zaman emzik veriyorum. 3 saati geçmesin neden demiş anlamadım çünkü maşallah kilosu iyi. Çocuğu gereksiz beslersen ilerde de atıştırmalığa alışıp fazla kilolu olur diyorlar. Ben 3 saatte bir beslediğim için geri kalan vakti kendime ayırıyorum bazen ("tabi bebeği meşgul tutacak biri varsa). Kafam rahat oluyor çünkü geri kalan saatlerde aç değil başka bir sıkıntısı olduğunu biliyorum

Anne sütü alan bebeklerde kilo problemi olmuyormuş. Kan şekeri düşebilir 3 saati geçerse dedi. Benimki de hiç acıktığı için ağlamadı. Hep ben uyandırdım gece de gündüz de. Allahtan uykulu emip hemen uyuyor. Çok şükür kendime ayıracak vaktim oluyor kitap bile okuyabiliyorum. Ama beslenmesi fazla gelmiş olsa kusardı diye düşünüyorum hiç kusmuyor çok şükür.

kaş ve baş konaklariniz ne durumda? Hindistan cevizi yağı ve Zeytinyağı işe yaramadı, bebe yağı sürdüm şuan , onu deniyorum...Halbuki z.yagi ilk kizimda çok işe yaramıştı..
Canım zeytinyagına karbonat da ekle banyosundan 1 saat once sür banyo sirasında tara yavasca bisey kalmaz muhtemelen. Bir de mustelanın konak onleyici sampuani vardi onu kullanmistim ben oglumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…