Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

hem hıçkırık hemde kusmanın sebebi emerken olan hava yutması. hava midesinde yer kapliyor ya onu cikarirken kusuyorlar yada hıçkırık yapıyor

Merhabalaaar Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz yazabilir misiniz? Ben kucağımda pışpışlaysrak uyutuyorum eğer memede uyumazsa. Ama yatağına koyarken gündüz hep uyaniyor gündüz uykumuz yok gibi bir sey oldu 1 haftadır. Sizin bebişler nasıl?

Neden o kadar çok emziriyorsunuz? Muhtemelen uyku huysuzluğu yaptığında emziriyorsunuz az emip uyursa sadece ilk sütü alır ve daha fazla gaz yaptığı için uyuyamaz

Oy masallah benimki.max 2 defa kaka yapiyor aksam saat 11 12 gibi uyuyor sabah 5 gbi kalkip emiyor sonra 10 a kadar uyuyor sonra tum gun uyumuyor benimkide 5300 ama bolca cis aliyorum altindan o da vucuduna yeterince sut girdiğini gosteriyor zaten sadece bagirsagi duzensiz mesela gecen gun 4 kere kaka yapti dun hic yapmadi bu sabah gazla beraber minnacik kacirmis kaka bile denmez daha yapmadi

Birde bu aralar cabuk uyluya daldigindan on sutu alip uyuyor haliyle doymadan uyudugu icin 10 dknya uyaniyor bende gunde 2 defa sutu sagiyorum biberonla veriyorum daha az on sut almis oluyor

2 aylık olduk ,hala sağarak besleme rutinim devam ediyor.. Rabb'im nasip ettigi yere kadar vereceğim inşallah.. Tahmin edersiniz ki hayatım epey zor..o uyurken sağ, sakla, ısıt,yedir,temizle..
yani o uyurken sen uyu olayı bana uymuyor..
bu da beni epey yıpratıyor kendimi yemeye vuruyorum çünkü hep uyanığım.
akşam tatile gidiyoruz zor bir yolculuk beni bekliyor..2 ay aşısını orada olacagiz en yakin hastane 2 saat, tek duam sıkıntısız atlatmak..
eşim İstanbul'da olacak çünkü..
ilk cocuktaki panigim yok, olsaydi kaldiramazdi bünyem..
bu arada sut toplayici aldım ihtiyaç duyan varsa tavsiye ederim.(mochi degil lansinoh aldım ikiside ayni amaca hizmet ediyor,ben e bebekte lansinoh var diye aldim)
sagarak besledigim icin her turlu ekipman ve her yolu deniyorum..
emzirme surecim bittiginde muhtemelen göğüslerim köpek memesine dönecektir ama olsun değer..

Gece benimki lninde nezaman uyuduğu belli değil ama uyuyorsa bende artık dokunmuyorum kendi uyanana kadar ( bizimki direk kendi uyanmiyorda gaz sıkıştırıp uyanıyor ) öle olunca emziriyorum.
Gecede eğer kaka yapmamissa bezini değiştirmiyorum kötü mü yapiyorum bilmiyorum bknz.zalimana

Bunu bende çok merak ediyorum
Ben iki kere aynı şekilde uyuyamıyorum benim kızım tam bir ikizler

Neden o kadar çok emziriyorsunuz? Muhtemelen uyku huysuzluğu yaptığında emziriyorsunuz az emip uyursa sadece ilk sütü alır ve daha fazla gaz yaptığı için uyuyamaz
Gündüz kısa uyuyor ellerini emiyor bende sutum azalır endişesiyle gündüz çok emziriyorum.gece uyanmadigindan.kilo almazsa diyede tedirgin oluyorum

Emzik kullanıyor musun bilmiyorum ama çok yardımcı.emerken dalıyor yerine koyunca sersem oluyor emzik verince dalıyor.zatwn çenesi yorulunca atıyor emziği
Ben ilk oğlumda vermedim yaşına kadar uyumadı.cok uğraştım. İkinci kızımda mecbur verdim.aralari 17.5 ay o da öyle kontrollü bir çocuk oldu ki sadece uykuya geçişte veriyordum biraz büyüyünce emziği alıp ayağıma yatardı.birakmasida kolay oldu.simdi 3. De inşallah aynı gider onada uykuya geçiş de veriyorum.zaten huysuzsa almıyor atıyor

Gunduz uyumuyorki ama illa uyutacaksam 2. bir bebek arabam var eski onu aciyorum evde gezdirerek uyutuyorum ama en fazla 20 dk uyuyor birdaha a uyumuyor gece e emiyor direkt gece uykusu 1 kere emmeye uyaniyor sabaha karsi okadar sanirim o yuzden gunduz uymuyor

Ben ilk 2 cocugumda 3 4 aylik olmadan alistiramamistim asla almadilar emzigi bu 3.cocugum yine almiyor emzik alsa nasil rahatlicam emzik yerine beni kullaniyor surekli memede

memede hamakta sallayarak kucakta pispislayarak her sekil var bizde cnm gunduz uykusu 30 dk enfazla 1 saat sık kalkiyor bu arâ
allah kolaylik versn.iyi tatiller cnm

Benim bebek 2 günde 1 kaka yapıor 11 12 gibi uyuyor dediginiz gibi 4 buçuk 5 gibi emme ye uyanıyor hemde babayi işe yolluor gule oynaya sonra yine uyku 10a kadar kilosu 6000 bolca ciss yapıoruz bizde

Bende degistrmiyorum uykusu dağılınca eziyet ediyor çok

benim kızım 4700
Benim bebek 2 günde 1 kaka yapıor 11 12 gibi uyuyor dediginiz gibi 4 buçuk 5 gibi emme ye uyanıyor hemde babayi işe yolluor gule oynaya sonra yine uyku 10a kadar kilosu 6000 bolca ciss yapıoruz bizde

canım kac kilo doğdu bebisin masallah kilosuna, benim kiz tam 2 aylik , 4700 henüz.doktorlar normal diyor ama tontisleri duyunca acaba diyorum benimki az mi kilo aliyor..2700 ile hastaneden ciktik her ay 1 kilo aldı..

Hani gunduz 1 saat uyusa evin isini yapicam camasir bulasik heryer heryerde supurge pas pas falan nerdeee

Bizimki 3910dogdu o yuzden 5300 bebegin dogum kilosuna gore farklilik.gosteriyor hepsi haftada 200gr ayda 500 gr ila 1 kg arasi normal 55 gunluk suan

Benim bebiş hep ağlayarak uyanıyor gülerek nasıl uyanıyor bir bebiş hayal edemiyorum darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…