Aynen öyle oluyor bizde de sonra da kusma oluyor çok süt içtiği için mi yoksa reflü mu var bilmiyorum bazen süt kusuyor bazen de kesik kesik kusuyor hıçkırık iyi diye biliyorum midesi büyüyor diyorlar ama bizimki kavga ediyor ağlıyor hıçkırık tutunca
Yine ateşi biraz yükseldi 37,8 de calpol verdim en son 37.2 ölçtüm uyuyor şu an. Ama maşallah huysuzluk yapmadı hiç. Keyfi yerindeydiBugün nasıl sıkıntı yoktur ins
Neden o kadar çok emziriyorsunuz? Muhtemelen uyku huysuzluğu yaptığında emziriyorsunuz az emip uyursa sadece ilk sütü alır ve daha fazla gaz yaptığı için uyuyamazBizim kız geceleri uyanmıyor.sabah 7.30-8 de emziriyorum.gecede 11:30-12 yi buluyor uyuması.onceden 4 de falan kalkıyordu emmeye bir haftadır o da uyuyor bende namaza kalkıp yatıyorum.kilosu da 5.500 lerde gündüz çok emziriyorum 2 saatte bir yada saatte bir gece kaldirsam memelerde yara oldu yeniden ucundan tutuyor zilli.ne yapsam acaba.bezi de günde 6-7 kaka yapıyor.sabah 3 tane aldım mesela
Oy masallah benimki.max 2 defa kaka yapiyor aksam saat 11 12 gibi uyuyor sabah 5 gbi kalkip emiyor sonra 10 a kadar uyuyor sonra tum gun uyumuyorBizim kız geceleri uyanmıyor.sabah 7.30-8 de emziriyorum.gecede 11:30-12 yi buluyor uyuması.onceden 4 de falan kalkıyordu emmeye bir haftadır o da uyuyor bende namaza kalkıp yatıyorum.kilosu da 5.500 lerde gündüz çok emziriyorum 2 saatte bir yada saatte bir gece kaldirsam memelerde yara oldu yeniden ucundan tutuyor zilli.ne yapsam acaba.bezi de günde 6-7 kaka yapıyor.sabah 3 tane aldım mesela
Birde bu aralar cabuk uyluya daldigindan on sutu alip uyuyor haliyle doymadan uyudugu icin 10 dknya uyaniyor bende gunde 2 defa sutu sagiyorum biberonla veriyorum daha az on sut almis oluyorBizim kız geceleri uyanmıyor.sabah 7.30-8 de emziriyorum.gecede 11:30-12 yi buluyor uyuması.onceden 4 de falan kalkıyordu emmeye bir haftadır o da uyuyor bende namaza kalkıp yatıyorum.kilosu da 5.500 lerde gündüz çok emziriyorum 2 saatte bir yada saatte bir gece kaldirsam memelerde yara oldu yeniden ucundan tutuyor zilli.ne yapsam acaba.bezi de günde 6-7 kaka yapıyor.sabah 3 tane aldım mesela
Gece benimki lninde nezaman uyuduğu belli değil ama uyuyorsa bende artık dokunmuyorum kendi uyanana kadar ( bizimki direk kendi uyanmiyorda gaz sıkıştırıp uyanıyor ) öle olunca emziriyorum.Bizim kız geceleri uyanmıyor.sabah 7.30-8 de emziriyorum.gecede 11:30-12 yi buluyor uyuması.onceden 4 de falan kalkıyordu emmeye bir haftadır o da uyuyor bende namaza kalkıp yatıyorum.kilosu da 5.500 lerde gündüz çok emziriyorum 2 saatte bir yada saatte bir gece kaldirsam memelerde yara oldu yeniden ucundan tutuyor zilli.ne yapsam acaba.bezi de günde 6-7 kaka yapıyor.sabah 3 tane aldım mesela
Bunu bende çok merak ediyorumMerhabalaaarBebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz yazabilir misiniz? Ben kucağımda pışpışlaysrak uyutuyorum eğer memede uyumazsa. Ama yatağına koyarken gündüz hep uyaniyor gündüz uykumuz yok gibi bir sey oldu 1 haftadır. Sizin bebişler nasıl?
Gündüz kısa uyuyor ellerini emiyor bende sutum azalır endişesiyle gündüz çok emziriyorum.gece uyanmadigindan.kilo almazsa diyede tedirgin oluyorumNeden o kadar çok emziriyorsunuz? Muhtemelen uyku huysuzluğu yaptığında emziriyorsunuz az emip uyursa sadece ilk sütü alır ve daha fazla gaz yaptığı için uyuyamaz
Emzik kullanıyor musun bilmiyorum ama çok yardımcı.emerken dalıyor yerine koyunca sersem oluyor emzik verince dalıyor.zatwn çenesi yorulunca atıyor emziğiMerhabalaaarBebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz yazabilir misiniz? Ben kucağımda pışpışlaysrak uyutuyorum eğer memede uyumazsa. Ama yatağına koyarken gündüz hep uyaniyor gündüz uykumuz yok gibi bir sey oldu 1 haftadır. Sizin bebişler nasıl?
Gunduz uyumuyorkiMerhabalaaarBebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz yazabilir misiniz? Ben kucağımda pışpışlaysrak uyutuyorum eğer memede uyumazsa. Ama yatağına koyarken gündüz hep uyaniyor gündüz uykumuz yok gibi bir sey oldu 1 haftadır. Sizin bebişler nasıl?
Ben ilk 2 cocugumda 3 4 aylik olmadan alistiramamistim asla almadilar emzigi bu 3.cocugum yine almiyor emzik alsa nasil rahatlicam emzik yerine beni kullaniyor surekli memedeEmzik kullanıyor musun bilmiyorum ama çok yardımcı.emerken dalıyor yerine koyunca sersem oluyor emzik verince dalıyor.zatwn çenesi yorulunca atıyor emziği
Ben ilk oğlumda vermedim yaşına kadar uyumadı.cok uğraştım. İkinci kızımda mecbur verdim.aralari 17.5 ay o da öyle kontrollü bir çocuk oldu ki sadece uykuya geçişte veriyordum biraz büyüyünce emziği alıp ayağıma yatardı.birakmasida kolay oldu.simdi 3. De inşallah aynı gider onada uykuya geçiş de veriyorum.zaten huysuzsa almıyor atıyor
memede hamakta sallayarak kucakta pispislayarak her sekil var bizde cnm gunduz uykusu 30 dk enfazla 1 saat sık kalkiyor bu arâMerhabalaaarBebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz yazabilir misiniz? Ben kucağımda pışpışlaysrak uyutuyorum eğer memede uyumazsa. Ama yatağına koyarken gündüz hep uyaniyor gündüz uykumuz yok gibi bir sey oldu 1 haftadır. Sizin bebişler nasıl?
allah kolaylik versn.iyi tatiller cnm2 aylık olduk ,hala sağarak besleme rutinim devam ediyor.. Rabb'im nasip ettigi yere kadar vereceğim inşallah.. Tahmin edersiniz ki hayatım epey zor..o uyurken sağ, sakla, ısıt,yedir,temizle..
yani o uyurken sen uyu olayı bana uymuyor..
bu da beni epey yıpratıyor kendimi yemeye vuruyorum çünkü hep uyanığım.
akşam tatile gidiyoruz zor bir yolculuk beni bekliyor..2 ay aşısını orada olacagiz en yakin hastane 2 saat, tek duam sıkıntısız atlatmak..
eşim İstanbul'da olacak çünkü..
ilk cocuktaki panigim yok, olsaydi kaldiramazdi bünyem..
bu arada sut toplayici aldım ihtiyaç duyan varsa tavsiye ederim.(mochi degil lansinoh aldım ikiside ayni amaca hizmet ediyor,ben e bebekte lansinoh var diye aldim)
sagarak besledigim icin her turlu ekipman ve her yolu deniyorum..
emzirme surecim bittiginde muhtemelen göğüslerim köpek memesine dönecektir ama olsun değer..
Benim bebek 2 günde 1 kaka yapıor 11 12 gibi uyuyor dediginiz gibi 4 buçuk 5 gibi emme ye uyanıyor hemde babayi işe yolluor gule oynaya sonra yine uyku 10a kadarOy masallah benimki.max 2 defa kaka yapiyor aksam saat 11 12 gibi uyuyor sabah 5 gbi kalkip emiyor sonra 10 a kadar uyuyor sonra tum gun uyumuyorbenimkide 5300 ama bolca cis aliyorum altindan o da vucuduna yeterince sut girdiğini gosteriyor zaten sadece bagirsagi duzensiz mesela gecen gun 4 kere kaka yapti dun hic yapmadi bu sabah gazla beraber minnacik kacirmis kaka bile denmez daha yapmadi
Bende degistrmiyorum uykusu dağılınca eziyet ediyor çokGece benimki lninde nezaman uyuduğu belli değil ama uyuyorsa bende artık dokunmuyorum kendi uyanana kadar ( bizimki direk kendi uyanmiyorda gaz sıkıştırıp uyanıyor ) öle olunca emziriyorum.
Gecede eğer kaka yapmamissa bezini değiştirmiyorum kötü mü yapiyorum bilmiyorumbknz.zalimana
Benim bebek 2 günde 1 kaka yapıor 11 12 gibi uyuyor dediginiz gibi 4 buçuk 5 gibi emme ye uyanıyor hemde babayi işe yolluor gule oynaya sonra yine uyku 10a kadarkilosu 6000 bolca ciss yapıoruz bizde
Hani gunduz 1 saat uyusa evin isini yapicam camasir bulasik heryer heryerde supurge pas pas falan nerdeeeBenim bebek 2 günde 1 kaka yapıor 11 12 gibi uyuyor dediginiz gibi 4 buçuk 5 gibi emme ye uyanıyor hemde babayi işe yolluor gule oynaya sonra yine uyku 10a kadarkilosu 6000 bolca ciss yapıoruz bizde
Bizimki 3910dogdu o yuzden 5300 bebegin dogum kilosuna gore farklilik.gosteriyor hepsi haftada 200gr ayda 500 gr ila 1 kg arasi normal 55 gunluk suanbenim kızım 4700
canım kac kilo doğdu bebisin masallah kilosuna, benim kiz tam 2 aylik , 4700 henüz.doktorlar normal diyor ama tontisleri duyunca acaba diyorum benimki az mi kilo aliyor..2700 ile hastaneden ciktik her ay 1 kilo aldı..
Benim bebiş hep ağlayarak uyanıyor gülerek nasıl uyanıyor bir bebiş hayal edemiyorumBenim bebek 2 günde 1 kaka yapıor 11 12 gibi uyuyor dediginiz gibi 4 buçuk 5 gibi emme ye uyanıyor hemde babayi işe yolluor gule oynaya sonra yine uyku 10a kadarkilosu 6000 bolca ciss yapıoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?