Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim kızım 14 temmuzda oldu karma aşıyı.bebekten bebege degisiyor vücudun tepkisi.endiselenmeyin ve moral bozucu yorumlara kulaklarınızı tıkayın.Bebeklerimize sağlıklı ömür diliyorum.

Canim her cocukta ayni olmuyor benim 1.kizim o gunun aksamina kadar huysuzlandi 2.kizim 1_2 saat falan surdu 9 gun sonra a 3.kizimin var 2 gun duymadim.hic
inşallah huysuzluğa hazırım da ateşten korkuyorum. saat 9,5 ta yaptırdık biraz ağladı uyuyor şu an bakalım.

sürekli derken saat başı mı ? bu sabah yaptırdım aşıyı gece de kalkıp kontrol etmem gerekir değil mi ?

Bende sabah yaptırdım huysuz değil çok şükür.simdilik ateş falan da yok banada sağlık ocağı ateş olursa bir cay kaşığı ateş düşürücü verebilirsin 6 saatte bir dedi

sürekli derken saat başı mı ? bu sabah yaptırdım aşıyı gece de kalkıp kontrol etmem gerekir değil mi ?
Mümkünse et canım biz gece 11 gibi 12 gibi 37.5 u geçmişti yarım fitil verdik rahat uyudu ertesin gün 36 civarıydı insan ilk bebekte çok endişeleniyor herkes bir şey olmaz rahat ol diyor ama elinde olmuyor ins sıkıntısız gecer

Arkadaslar az once bebegi severken tesadufen farkettim.bebisin memesinden sut geliyor nedemek bu?

çok teşekkürler saat 6 gibi 37,5 u gördü calpol verdim şimdi 37,3 ölçtüm en son. Gece de kalkayım o zaman..sağolasın

Bende sabah yaptırdım huysuz değil çok şükür.simdilik ateş falan da yok banada sağlık ocağı ateş olursa bir cay kaşığı ateş düşürücü verebilirsin 6 saatte bir dedi
Daha 1 kez calpol verdim geçmezse gece de vereceğim. çok sağol cevabın için. sizin ateş düşürücü hangi ilaç ??

Aşi olan kuzular nasil oldular

Bizim kız geceleri uyanmıyor.sabah 7.30-8 de emziriyorum.gecede 11:30-12 yi buluyor uyuması.onceden 4 de falan kalkıyordu emmeye bir haftadır o da uyuyor bende namaza kalkıp yatıyorum.kilosu da 5.500 lerde gündüz çok emziriyorum 2 saatte bir yada saatte bir gece kaldirsam memelerde yara oldu yeniden ucundan tutuyor zilli.ne yapsam acaba.bezi de günde 6-7 kaka yapıyor.sabah 3 tane aldım mesela

Canım ne yaptın 2.gebeliğin de çıktı mı kolestaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…