Uyumadan yanıma atistirmalik alıyorum ben de. Ama dogumdan beri cok kilo aldim bu yuzden..o yuzden cok acikmadiktan sonra hem sut yapan hem de hafif şeyler yemeye çalışacağım. Dereotu mesela. Aksamdan yıkayıp koyuyorum odama. Bi gecede yarım demet yiyorum. Tahin helvası da kucuk bir lokma aliyorumKızlar sütünüzu arttırmak için neler yapıyorsunuz. Benim göğüslerim çok zor doluyor. Mutla bi şey yiyip içmem gerekiyorgece bile kalkıp humana rezene falan demliyorum. Hurma yiyorum. Szi neler yapıyorsunuz yazarsanız çok sevinirim. Bi de oglusum göğsüm dolu olmazsa emmek istemiyor. Napacagim gelemedim.
Merhaba. Soruların cevabını en iyi doktorunuz verir tabi ki, ben kullandığımı yazayım.Herkese merhaba, sizler yakın zamanda anne oldunuz, ben de inşallah 1ay sonra olacagım :)
tecrübeli oldugunuz için sizlere sormak istedim.
hamilelik boyunca şu ilaçları alıyorum. Doğumdan sonra bunlardan hangilerine devam edecegim, hangilerini bırakacam ? Herkese göre değişebilir ama genel bir manada sormak istedim. Sizler nasıl yaptınız ?
kullandığım ilaçlar :
Vinalac vitamin ilacı
Osteocare - kalsiyum ve magnezyum için
Devit-3 - d vitamini için
Euthyrox - troit degerlerim için
(Ayrıca demir ilavı hiç almadım ve sezeryan olacağım)
Birde yeni doğan bebeklere rutinde ne ilaçları veriliyor ? Sizin bebeklere ne ilaçları verdiler doğumdan hemen sonra ?
İzmirdeyim hava sıcak ama çok şükür olmadı. Her değiştirmede sudocrem sürüyorum. Günde iki defa altını beş dakika açıp havalandırıyorum. Her gün yıkıyorum.
Gece kaka yaptığında bezini değiştiriyorum sadece, krem sürmüyorum uykusu açılmasın diye ama yine uyanıyor. Maalesef her gece 3 gibi kaka yapıyor bu da oğlumu uyandırıyor. Uykusu bayağı açılıyor.Bem her bez degistirmede kullanmiyorum gece yarisi bez degistirmedigimden yatmadan once bepanthol pisik onleyici krem suruyorum cok memnunum daha hic pisik olmadi
Ben de kantaron yagli el yapimi dogal bir krem suruyorum hic pisik olmadi. Her alt actigimda birkac dk havalandiriyorum o sirada konusuyoruz onun da hosuna gidiyor :)Pişik oldu mu bebisler? Pişik kremi kullanıyor musunuz ? Herseferinde krem sürüyor musunuz?
Kantoron yağı kullanan var mı ?
Benimki de olmustu feci sekilde.tatliyi kestim ni vea pisik ktemi bize sifa oldu.cogu kremi denedim banamisin demediPişik oldu mu bebisler? Pişik kremi kullanıyor musunuz ? Herseferinde krem sürüyor musunuz?
Kantoron yağı kullanan var mı ?
Yaa ben de emzige alistirmak istiyorum fakat benim kız tutmadı bi türlü. En azından uykuya gecisi kolay olur ama yok almıyor. Bunu tutturmanin yolu var mı ya da memnun kaldığınız markalar
Nerden aldın kremi? Herseferinde duruyorsun anladığımBen de kantaron yagli el yapimi dogal bir krem suruyorum hic pisik olmadi. Her alt actigimda birkac dk havalandiriyorum o sirada konusuyoruz onun da hosuna gidiyor :)
Bizimki de 5 buçuk gibi yapıyorGece kaka yaptığında bezini değiştiriyorum sadece, krem sürmüyorum uykusu açılmasın diye ama yine uyanıyor. Maalesef her gece 3 gibi kaka yapıyor bu da oğlumu uyandırıyor. Uykusu bayağı açılıyor.
Feci değilde hafif kızarıklık oluyor geçiyor acaba birşeyleri yanlış mı yapıyorum diyorum.Benimki de olmustu feci sekilde.tatliyi kestim ni vea pisik ktemi bize sifa oldu.cogu kremi denedim banamisin demedi
Yanlış hatırlamıyorsam sen dogalciydin şampuan ve detarjan olarak ne kullanıyorsun ?Ben de kantaron yagli el yapimi dogal bir krem suruyorum hic pisik olmadi. Her alt actigimda birkac dk havalandiriyorum o sirada konusuyoruz onun da hosuna gidiyor :)
3 haftasindq bir hafta nurse Harvey kullandık bizde çok etki etmedi biogai kullanıyoruz 2 sisedeyiz bağırsak düzenleyici probiyotik gaz damlası değil biz faydasini gördük hergun 1 kere 5 damla ins sizede şifa olurKızlar hangi gaz damlasini kullanıyorsunuz nurse harveys kullandık bitmek üzere. Dr bio gaia önermişti. Acaba onu mu alsam kararsız kaldım.
Yok canım atıştırmalık alışkanlık la ilgili ben diğer ikisinde ne çorbalar ne peynirler ne ev bisküvisi çok uğraştım hazır gıda olmasın diye istahsizlardi hala ittirere kaktira yediriyorum.anne sütünü ilk 6 ay çok iyi verdim.ek besini sevmedikler hala da açız demezler ben sormasamBilemiyorum bazen uykusu varken de yalanlıyor o zaman emzik veriyorum. 3 saati geçmesin neden demiş anlamadım çünkü maşallah kilosu iyi. Çocuğu gereksiz beslersen ilerde de atıştırmalığa alışıp fazla kilolu olur diyorlar. Ben 3 saatte bir beslediğim için geri kalan vakti kendime ayırıyorum bazen ("tabi bebeği meşgul tutacak biri varsa). Kafam rahat oluyor çünkü geri kalan saatlerde aç değil başka bir sıkıntısı olduğunu biliyorum
Ben philips aventin 0-6 M modelini almıstım memnunun gece parlayanindanYaa ben de emzige alistirmak istiyorum fakat benim kız tutmadı bi türlü. En azından uykuya gecisi kolay olur ama yok almıyor. Bunu tutturmanin yolu var mı ya da memnun kaldığınız markalar
Sab simplex kullandim cnmKızlar hangi gaz damlasini kullanıyorsunuz nurse harveys kullandık bitmek üzere. Dr bio gaia önermişti. Acaba onu mu alsam kararsız kaldım.
Benimde biri 9 digeri 7 bucuk 3.kizimda sutum az geldi ama napip ne edip cogaltmaya calisiyorum evet benimde ilk 2 cocugum istahsiz onceden onuda yesin bunuda yesin derken kendimi harap ettim hicte hasta olmazlar tuhaf yani olsalarda ben ates 40 olmadikca dr a goturmem cunku hemennn antibiyotik veriyorlar ben her hastaliklarini tavuksuyu corba zencefil ihlamur bal karisimi cayla iyilestiririm senede 1 bile almazlar belki antibiyotikYok canım atıştırmalık alışkanlık la ilgili ben diğer ikisinde ne çorbalar ne peynirler ne ev bisküvisi çok uğraştım hazır gıda olmasın diye istahsizlardi hala ittirere kaktira yediriyorum.anne sütünü ilk 6 ay çok iyi verdim.ek besini sevmedikler hala da açız demezler ben sormasam.en dikkat ettiğim şey çocuklar yemeyi sevmiyor artık saldım.onceden peşlerinde dolanirdim öylede böylede büyüyorlarmis hastalık olmasin gerisi teferruat miş.her zaman derim ama bir annenin çocuğuna vereceği en önemli besin anne sütü.cok şükür kolay kolay hasta olmazlar.antibiyotik karsitiyim.biri 8.5 yaşında diğeri 7.bu yaşa kadar oğlum bir yada iki kere kullanmıştır.kizim 4 yada 5 tır.oksuruk ve burun akıntısı na doğal çözümler buldum.oyle geçiriyor lar kışi da.
Oğlumda sezeryandı 36 gün sürdü bu seferki sezeryanda azar azar da olsa 60 günü buldu nerseyseherkese selamlar
halen kanaması devam eden varmı ?? benim çok düzensiz 2 çocuğumdada böyle olmadı normal doğumdu sezeryan oldu 3 ne kanama bitti ne derdi
herkese selamlar
halen kanaması devam eden varmı ?? benim çok düzensiz 2 çocuğumdada böyle olmadı normal doğumdu sezeryan oldu 3 ne kanama bitti ne derdi
Benim ilk 2 dogumumda kanamam 54 gun surdu sonra 10 gunde bir regl oldum bu boyle 5 yil surdu dogumkontrol haplari bile duzeltmedi sonra kendiliginden gecti bu 3.de 32 gun kanama surdj ardindan 15 gun daha bi oldu bi bitti sacma sapan arada bazen kahverengi akinto geliyorherkese selamlar
Aynen canım dayiyorlar antibiyotik.oksuruge cevizin içindeki yaprak var ya akciğer şeklinde onu kaynatıp ılınınca bal ekliyorum.iki üç gün de öksürük kesiliyor eğer yeni başlıyorsa hemen kestiği de oluyor.Benimde biri 9 digeri 7 bucuk 3.kizimda sutum az geldi ama napip ne edip cogaltmaya calisiyorum evet benimde ilk 2 cocugum istahsiz onceden onuda yesin bunuda yesin derken kendimi harap ettim hicte hasta olmazlar tuhaf yani olsalarda ben ates 40 olmadikca dr a goturmem cunku hemennn antibiyotik veriyorlar ben her hastaliklarini tavuksuyu corba zencefil ihlamur bal karisimi cayla iyilestiririm senede 1 bile almazlar belki antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?