Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Uyumadan yanıma atistirmalik alıyorum ben de. Ama dogumdan beri cok kilo aldim bu yuzden..o yuzden cok acikmadiktan sonra hem sut yapan hem de hafif şeyler yemeye çalışacağım. Dereotu mesela. Aksamdan yıkayıp koyuyorum odama. Bi gecede yarım demet yiyorum. Tahin helvası da kucuk bir lokma aliyorum

Merhaba. Soruların cevabını en iyi doktorunuz verir tabi ki, ben kullandığımı yazayım.
Doğumdan sonra kanım düştüğü için demire devam ettim, 40 gün kadar. Sonra kabızlıktan bunalınca bıraktım ama kan verdim zaten değerim düzelmiş (13) doktor da onayladı bırakmamı. Gebelikten kalan osteocare’i bitirdim yeni bitti 2 ay oldu. Başka da bir şey kullanmadım.
Yeni doğan bebeklere sadece D vitamini veriliyor, bunun için de Wellcare kullanıyoruz.

İzmirdeyim hava sıcak ama çok şükür olmadı. Her değiştirmede sudocrem sürüyorum. Günde iki defa altını beş dakika açıp havalandırıyorum. Her gün yıkıyorum.
Bem her bez degistirmede kullanmiyorum gece yarisi bez degistirmedigimden yatmadan once bepanthol pisik onleyici krem suruyorum cok memnunum daha hic pisik olmadi
Gece kaka yaptığında bezini değiştiriyorum sadece, krem sürmüyorum uykusu açılmasın diye ama yine uyanıyor. Maalesef her gece 3 gibi kaka yapıyor bu da oğlumu uyandırıyor. Uykusu bayağı açılıyor.

Pişik oldu mu bebisler? Pişik kremi kullanıyor musunuz ? Herseferinde krem sürüyor musunuz?
Kantoron yağı kullanan var mı ?
Ben de kantaron yagli el yapimi dogal bir krem suruyorum hic pisik olmadi. Her alt actigimda birkac dk havalandiriyorum o sirada konusuyoruz onun da hosuna gidiyor :)

Pişik oldu mu bebisler? Pişik kremi kullanıyor musunuz ? Herseferinde krem sürüyor musunuz?
Kantoron yağı kullanan var mı ?
Benimki de olmustu feci sekilde.tatliyi kestim ni vea pisik ktemi bize sifa oldu.cogu kremi denedim banamisin demedi

Merhaba, ben avent kullandım biberon setinde vardı. Hemen kabul etti bebeğim. Şimdi de aventten devam ediyorum. Sitesinde kabul oranı çok yüksek yazıyordu. Umarım alışır rahat oluyor emme refleksi fazla olan bebeklerde
Yaa ben de emzige alistirmak istiyorum fakat benim kız tutmadı bi türlü. En azından uykuya gecisi kolay olur ama yok almıyor. Bunu tutturmanin yolu var mı ya da memnun kaldığınız markalar

Kızlar hangi gaz damlasini kullanıyorsunuz nurse harveys kullandık bitmek üzere. Dr bio gaia önermişti. Acaba onu mu alsam kararsız kaldım.

Bizimki de 5 buçuk gibi yapıyor yapmasa dert yapsa dert kendimle savaşıyorum değiştirsem uyanicak ama öbür türlü uyanicak ana olarak uyanmasını göze alıyorum
Benimki de olmustu feci sekilde.tatliyi kestim ni vea pisik ktemi bize sifa oldu.cogu kremi denedim banamisin demedi
Feci değilde hafif kızarıklık oluyor geçiyor acaba birşeyleri yanlış mı yapıyorum diyorum.
Bende hergun havalandiriyorum iki haftadir krem kullanıyoruz hergun yıkıyoruz
Arada düzeliyor sonra kızarıyor sonra düzeliyor başka yeri kızarıyor
Ben de kantaron yagli el yapimi dogal bir krem suruyorum hic pisik olmadi. Her alt actigimda birkac dk havalandiriyorum o sirada konusuyoruz onun da hosuna gidiyor :)
Yanlış hatırlamıyorsam sen dogalciydin şampuan ve detarjan olarak ne kullanıyorsun ?
Kızlar hangi gaz damlasini kullanıyorsunuz nurse harveys kullandık bitmek üzere. Dr bio gaia önermişti. Acaba onu mu alsam kararsız kaldım.
3 haftasindq bir hafta nurse Harvey kullandık bizde çok etki etmedi biogai kullanıyoruz 2 sisedeyiz bağırsak düzenleyici probiyotik gaz damlası değil biz faydasini gördük hergun 1 kere 5 damla ins sizede şifa olur

Yok canım atıştırmalık alışkanlık la ilgili ben diğer ikisinde ne çorbalar ne peynirler ne ev bisküvisi çok uğraştım hazır gıda olmasın diye istahsizlardi hala ittirere kaktira yediriyorum.anne sütünü ilk 6 ay çok iyi verdim.ek besini sevmedikler hala da açız demezler ben sormasam .en dikkat ettiğim şey çocuklar yemeyi sevmiyor artık saldım.onceden peşlerinde dolanirdim öylede böylede büyüyorlarmis hastalık olmasin gerisi teferruat miş.her zaman derim ama bir annenin çocuğuna vereceği en önemli besin anne sütü.cok şükür kolay kolay hasta olmazlar.antibiyotik karsitiyim.biri 8.5 yaşında diğeri 7.bu yaşa kadar oğlum bir yada iki kere kullanmıştır.kizim 4 yada 5 tır.oksuruk ve burun akıntısı na doğal çözümler buldum.oyle geçiriyor lar kışi da.

Benimde biri 9 digeri 7 bucuk 3.kizimda sutum az geldi ama napip ne edip cogaltmaya calisiyorum evet benimde ilk 2 cocugum istahsiz onceden onuda yesin bunuda yesin derken kendimi harap ettim hicte hasta olmazlar tuhaf yani olsalarda ben ates 40 olmadikca dr a goturmem cunku hemennn antibiyotik veriyorlar ben her hastaliklarini tavuksuyu corba zencefil ihlamur bal karisimi cayla iyilestiririm senede 1 bile almazlar belki antibiyotik

herkese selamlar
halen kanaması devam eden varmı ?? benim çok düzensiz 2 çocuğumdada böyle olmadı normal doğumdu sezeryan oldu 3 ne kanama bitti ne derdi

herkese selamlar
halen kanaması devam eden varmı ?? benim çok düzensiz 2 çocuğumdada böyle olmadı normal doğumdu sezeryan oldu 3 ne kanama bitti ne derdi
Oğlumda sezeryandı 36 gün sürdü bu seferki sezeryanda azar azar da olsa 60 günü buldu nerseyse

herkese selamlar

benim 45.gun tamamen bitti, kontrole gittim doktorum adeti sut verdiğin sürece olmaman normaldir endişe etme dedi.Seninki adet degil, doğum sonrası kanama mi halen? bence muayeneye git yoğun bir kanama ise canim

herkese selamlar
Benim ilk 2 dogumumda kanamam 54 gun surdu sonra 10 gunde bir regl oldum bu boyle 5 yil surdu dogumkontrol haplari bile duzeltmedi sonra kendiliginden gecti bu 3.de 32 gun kanama surdj ardindan 15 gun daha bi oldu bi bitti sacma sapan arada bazen kahverengi akinto geliyor

Aynen canım dayiyorlar antibiyotik.oksuruge cevizin içindeki yaprak var ya akciğer şeklinde onu kaynatıp ılınınca bal ekliyorum.iki üç gün de öksürük kesiliyor eğer yeni başlıyorsa hemen kestiği de oluyor.
Burun akıntısına soğan sarımsak dogruyorum üstüne bal ve zencefil bir gece beklesin sabah öğle akşam yemekten sonra veriyorum ertesi gün burun akıntısı geçiyor.zaten tadını sevdiklerinden anne ballı şurup diye gelirler

Dikişleri sızlayan varmı hala benim aniden bir ağrı giriyor sanki birşey batırıyorlar gibi normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…