Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
herkese selamlar
halen kanaması devam eden varmı ?? benim çok düzensiz 2 çocuğumdada böyle olmadı normal doğumdu sezeryan oldu 3 ne kanama bitti ne derdi
Benim kanamam olmadı 2 hafta damla damla geldi sadece kansızlıktan ama adet oldum 45. Günümde 3 gün geldi

Oğlumda sezeryandı 36 gün sürdü bu seferki sezeryanda azar azar da olsa 60 günü buldu nerseyse
aynen cnm tekrar gidecegim dr a
benim 45.gun tamamen bitti, kontrole gittim doktorum adeti sut verdiğin sürece olmaman normaldir endişe etme dedi.Seninki adet degil, doğum sonrası kanama mi halen? bence muayeneye git yoğun bir kanama ise canim
ben digerlerinde.1 yil.olmadim bundada hep kanama
aynen benimde öyle cok sacma oluyor adet desem adet gibi degil lohusa kanamsi desem lohusalik kalmadinyani enteresan
Dikişleri sızlayan varmı hala benim aniden bir ağrı giriyor sanki birşey batırıyorlar gibi normalmi acaba
sizliyor.bazen cnm sogukluk var zaten ora cok hissiz
Kızlar kısır bulgur pilavı yiyor musunuz ? Gaz yapıyor mu?
artik.yiyorum ben bir ara gaz yapiyordu sundonem azaldi sanki .birde o.tarz sey yiy ince gaz damlasi veriyorum ben.

Merhaba hanımlar. Sütüm gün geçtikçe azalıyor şanki. Çok uyuyamıyorum. Rezene anason çayı stiill tea içiyorum çok etkilemiyor suyu 3 litre filan için günü zor tamamlıyorum. Size sorum aç bebek uyur mu. Çok mis miz davranmıyor aslında ama dolmuyor göğüslerim

Canım benim de göğüslerim eskisi kadar dolup sertleşmiyor. Bebeğimi 3 saatte bir emziriyorum bu zamana kadar kilo alımı gayet iyiyidi. 2 ayın bitmesiyle emme süresi baya kısaldı ve hiç açlıktan ağlamıyor ama benimde aklımda bu soru var acaba doyuyor mu diye

ju
Nerden aldın kremi? Herseferinde duruyorsun anladığım
Liff sabun diye bir markadan aldim canim pisik kremi diye geciyor bebek bakim yagini ve sampuanini da aynı markadan aldim inatagram üzerinden kesfettim ama cok memnunum sadece dogal yaglar kullanarak yapılıyor kendim de kullaniyorum yagini falan.
Sampuan Liff Sabun markasi limonotlu sivi sabun, deterjan Moms Green kir çiçekleri kullaniyorum
Kızlar kısır bulgur pilavı yiyor musunuz ? Gaz yapıyor mu?
Ben yiyorum zaten yedigimiz hersey gaz yapiyor saldim artik ama hergun rezene anason cayini da iciyorum mutlaka

Benim de gece uyuyunca göğüslerim dertleşiriz artık o da yok bilmiyorum günde en az iki kez kakasını yapıyor. Altıda veya daha fazla da bezini ıslatıyor böyle olunca doyarmis. Emin olamıyorum. Bazen hiç gelmiyor süt

Ac olsa aglar cnm surekli bebek emiyorsa sana bos gibi gwlir ama o cektikce gelir 2.3 saat emmezsw nasil oluyor goguslerin doluluk oluyormu.

Emme suresi kisaldi cunku ceneleri guclendi daha cabuk cekiyor doyuyor .az kaldi ek gida donemi de yaklasiyor ama memeler terb iye oldu artik bebegin istegine gore uretiliyor sut.benimde ilk baslarda hepmastit oldu kiz bitirmiyo sutu diye simdi olmuyor.kilo alimi kaka cis iyiyse yetiyordur..

Kızlar 2 ay aşılarının hepsi aynı gün mu oluyor ?
2 ayda doktor kontrolü nede gitmek gerekiyor mu ?

Herkese merhaba, bebeklerinizin gündüz uyku düzeni var mı varsa nasıl acaba? Uyanık kalma süreleri kaç dakika oluyor?

Herkese merhaba, bebeklerinizin gündüz uyku düzeni var mı varsa nasıl acaba? Uyanık kalma süreleri kaç dakika oluyor?
Benim oğlum sabah 7.30 da kalkar. Altını değiştiririm emziririm biraz da sohbet ederiz oynarız en geç 9 da uyur. Bazen 2 saat kesintisiz uyur bazen yarım saatte bir uyanır 14e kadar böyle gidiyor. 14 ile 25 arası uyuduğunda 18 e kadar sadece emmek için uyanır. Çok şükür geceleri de uykusu iyi. Geceleri de 3 saatte bir emer uyur.

Kalça ultrasyonuna biz 45 günlükken çektirdik bir daha gerekiyor mu?
Hem göz muayenesi hem de kalça ultrasonu 1 aylık ve 4 aylıkken yapılıyormuş. Göz için gitmedim ben. Haftaya aile hekimim bakacak bir sıkıntı görürse göz doktoruna yönlendirecek. Ama 4 aylık olduğunda göz doktoruna gitcem.

Selam arkadaşlar bebişlerimiz büyüyor dün 2 aylık aşkımızı olduk. Şükür bir sıkıntı yaşamadık sadece huzursuzluk oldu biraz kızımda. 5 kg 59 cm olmuşuz. Biraz minnoş olacak galiba sağlıklı olsun da yeter.

Biz de bugün olduk 2 aylık aşımızı. Oğluşum 5100 gr olmuş 59cm. Ebe çok iyi dedi. Bebişlerimizin gelişimi aynı. Boyu ve kilosu üst sınırda önde gidiyor dedi. Minnoş değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…