- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 53
- 31
Benim kanamam olmadı 2 hafta damla damla geldi sadece kansızlıktan ama adet oldum 45. Günümde 3 gün geldiherkese selamlar
halen kanaması devam eden varmı ?? benim çok düzensiz 2 çocuğumdada böyle olmadı normal doğumdu sezeryan oldu 3 ne kanama bitti ne derdi
aynen cnm tekrar gidecegim dr aOğlumda sezeryandı 36 gün sürdü bu seferki sezeryanda azar azar da olsa 60 günü buldu nerseyse
ben digerlerinde.1 yil.olmadim bundada hep kanamabenim 45.gun tamamen bitti, kontrole gittim doktorum adeti sut verdiğin sürece olmaman normaldir endişe etme dedi.Seninki adet degil, doğum sonrası kanama mi halen? bence muayeneye git yoğun bir kanama ise canim
aynen benimde öyle cok sacma oluyor adet desem adet gibi degil lohusa kanamsi desem lohusalik kalmadinyani enteresanBenim ilk 2 dogumumda kanamam 54 gun surdu sonra 10 gunde bir regl oldum bu boyle 5 yil surdu dogumkontrol haplari bile duzeltmedi sonra kendiliginden gecti bu 3.de 32 gun kanama surdj ardindan 15 gun daha bi oldu bi bitti sacma sapan arada bazen kahverengi akinto geliyor
sizliyor.bazen cnm sogukluk var zaten ora cok hissizDikişleri sızlayan varmı hala benim aniden bir ağrı giriyor sanki birşey batırıyorlar gibi normalmi acaba
artik.yiyorum ben bir ara gaz yapiyordu sundonem azaldi sanki .birde o.tarz sey yiy ince gaz damlasi veriyorum ben.Kızlar kısır bulgur pilavı yiyor musunuz ? Gaz yapıyor mu?
Canım benim de göğüslerim eskisi kadar dolup sertleşmiyor. Bebeğimi 3 saatte bir emziriyorum bu zamana kadar kilo alımı gayet iyiyidi. 2 ayın bitmesiyle emme süresi baya kısaldı ve hiç açlıktan ağlamıyor ama benimde aklımda bu soru var acaba doyuyor mu diyeMerhaba hanımlar. Sütüm gün geçtikçe azalıyor şanki. Çok uyuyamıyorum. Rezene anason çayı stiill tea içiyorum çok etkilemiyor suyu 3 litre filan için günü zor tamamlıyorum. Size sorum aç bebek uyur mu. Çok mis miz davranmıyor aslında ama dolmuyor göğüslerim
Liff sabun diye bir markadan aldim canim pisik kremi diye geciyor bebek bakim yagini ve sampuanini da aynı markadan aldim inatagram üzerinden kesfettim ama cok memnunum sadece dogal yaglar kullanarak yapılıyor kendim de kullaniyorum yagini falan.ju
Nerden aldın kremi? Herseferinde duruyorsun anladığım
Sampuan Liff Sabun markasi limonotlu sivi sabun, deterjan Moms Green kir çiçekleri kullaniyorumBizimki de 5 buçuk gibi yapıyoryapmasa dert yapsa dert kendimle savaşıyorum değiştirsem uyanicak ama öbür türlü uyanicak ana olarak uyanmasını göze alıyorum
Feci değilde hafif kızarıklık oluyor geçiyor acaba birşeyleri yanlış mı yapıyorum diyorum.
Bende hergun havalandiriyorum iki haftadir krem kullanıyoruz hergun yıkıyoruz
Arada düzeliyor sonra kızarıyor sonra düzeliyor başka yeri kızarıyor
Yanlış hatırlamıyorsam sen dogalciydin şampuan ve detarjan olarak ne kullanıyorsun ?
3 haftasindq bir hafta nurse Harvey kullandık bizde çok etki etmedi biogai kullanıyoruz 2 sisedeyiz bağırsak düzenleyici probiyotik gaz damlası değil biz faydasini gördük hergun 1 kere 5 damla ins sizede şifa olur
Ben yiyorum zaten yedigimiz hersey gaz yapiyor saldim artik ama hergun rezene anason cayini da iciyorum mutlakaKızlar kısır bulgur pilavı yiyor musunuz ? Gaz yapıyor mu?
Benim de gece uyuyunca göğüslerim dertleşiriz artık o da yok bilmiyorum günde en az iki kez kakasını yapıyor. Altıda veya daha fazla da bezini ıslatıyor böyle olunca doyarmis. Emin olamıyorum. Bazen hiç gelmiyor sütCanım benim de göğüslerim eskisi kadar dolup sertleşmiyor. Bebeğimi 3 saatte bir emziriyorum bu zamana kadar kilo alımı gayet iyiyidi. 2 ayın bitmesiyle emme süresi baya kısaldı ve hiç açlıktan ağlamıyor ama benimde aklımda bu soru var acaba doyuyor mu diye
Ac olsa aglar cnm surekli bebek emiyorsa sana bos gibi gwlir ama o cektikce gelir 2.3 saat emmezsw nasil oluyor goguslerin doluluk oluyormu.Merhaba hanımlar. Sütüm gün geçtikçe azalıyor şanki. Çok uyuyamıyorum. Rezene anason çayı stiill tea içiyorum çok etkilemiyor suyu 3 litre filan için günü zor tamamlıyorum. Size sorum aç bebek uyur mu. Çok mis miz davranmıyor aslında ama dolmuyor göğüslerim
Emme suresi kisaldi cunku ceneleri guclendi daha cabuk cekiyor doyuyor .az kaldi ek gida donemi de yaklasiyor ama memeler terb iye oldu artik bebegin istegine gore uretiliyor sut.benimde ilk baslarda hepmastit oldu kiz bitirmiyo sutu diye simdi olmuyor.kilo alimi kaka cis iyiyse yetiyordur..Canım benim de göğüslerim eskisi kadar dolup sertleşmiyor. Bebeğimi 3 saatte bir emziriyorum bu zamana kadar kilo alımı gayet iyiyidi. 2 ayın bitmesiyle emme süresi baya kısaldı ve hiç açlıktan ağlamıyor ama benimde aklımda bu soru var acaba doyuyor mu diye
Evet aynı oluyor ben gittim 2.ay kontrolune doktor gelişimini söylüyor sütünün yetip yetmediğini felanKızlar 2 ay aşılarının hepsi aynı gün mu oluyor ?
2 ayda doktor kontrolü nede gitmek gerekiyor mu ?
Kızlar 2 ay aşılarının hepsi aynı gün mu oluyor ?
Evet aynı günde oluyor ben bugün yaptırdım. Sağlık ocağı ebemiz boy kilo baş çevresi hepsine bakıyor. 49 günlükken doktora gitmiştik o zaman sormuştum kontrole bir daha ne zaman geleyim diye. Bir sorun olmazsa 4.ayda kalça ultrasonunda gel dedi.
Benim oğlum sabah 7.30 da kalkar. Altını değiştiririm emziririm biraz da sohbet ederiz oynarız en geç 9 da uyur. Bazen 2 saat kesintisiz uyur bazen yarım saatte bir uyanır 14e kadar böyle gidiyor. 14 ile 25 arası uyuduğunda 18 e kadar sadece emmek için uyanır. Çok şükür geceleri de uykusu iyi. Geceleri de 3 saatte bir emer uyur.Herkese merhaba, bebeklerinizin gündüz uyku düzeni var mı varsa nasıl acaba? Uyanık kalma süreleri kaç dakika oluyor?
Hem göz muayenesi hem de kalça ultrasonu 1 aylık ve 4 aylıkken yapılıyormuş. Göz için gitmedim ben. Haftaya aile hekimim bakacak bir sıkıntı görürse göz doktoruna yönlendirecek. Ama 4 aylık olduğunda göz doktoruna gitcem.Kalça ultrasyonuna biz 45 günlükken çektirdik bir daha gerekiyor mu?
Biraz oluyor gibi ama tam sertlesmiyorAc olsa aglar cnm surekli bebek emiyorsa sana bos gibi gwlir ama o cektikce gelir 2.3 saat emmezsw nasil oluyor goguslerin doluluk oluyormu.
Bir memeyi emdir 15 20 dk sonra 2 Saat geçsin diğer memeyi 2 saat geçince diğeri gem 4 saat geçmiş oluyor bir memeden sonra benim kız böyle büyüyor 2 buçuk aylık dün asi için gitmistik 6 buçuk kilo olmuşBiraz oluyor gibi ama tam sertlesmiyor
Biz de bugün olduk 2 aylık aşımızı. Oğluşum 5100 gr olmuş 59cm. Ebe çok iyi dedi. Bebişlerimizin gelişimi aynı. Boyu ve kilosu üst sınırda önde gidiyor dedi. Minnoş değil bence.Selam arkadaşlar bebişlerimiz büyüyor dün 2 aylık aşkımızı olduk. Şükür bir sıkıntı yaşamadık sadece huzursuzluk oldu biraz kızımda. 5 kg 59 cm olmuşuz. Biraz minnoş olacak galiba sağlıklı olsun da yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?