- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 103
- 34
Ben dün sabah 9.30 da yaptırdım 10 da bir çay kaşığı calpol verdim. Hemşire ver demişti. Gün boyu uyudu 16dan sonra ateşi yükselmeye başladı. En yüksek 37.5i gördü. Akşam 22 de bir çay kaşığı daha verdim bugün 15 e kadar 37.3-37.2 şeklinde gitti şimdi 36.8e düşmüş. Artık atlattık diye umuyorum. Çok huzursuz değildi oğlum sürekli uyuma isteği var ve emme süresi azaldı. İnşallah bir sorun yaşamadan atlatırsınız. Bu arada koltuk altından ölçtüğümde bu değerleri gördü alından ölçtüğümde 37.8 falandı.Bizde aşılarımizi bugün oldun yıktı ortalığı benim kızım smdide ateşi çıkar mı diye sürekli basindayim ateş çıkarsa nekadar zaman içinde çıkar ? Ateş huzursuzluğu nekadar sürer ?
Bizim sağlık ocağı öğleden sonra yaptı aşıları keşke sabahtan yapsalardi :/Ben dün sabah 9.30 da yaptırdım 10 da bir çay kaşığı calpol verdim. Hemşire ver demişti. Gün boyu uyudu 16dan sonra ateşi yükselmeye başladı. En yüksek 37.5i gördü. Akşam 22 de bir çay kaşığı daha verdim bugün 15 e kadar 37.3-37.2 şeklinde gitti şimdi 36.8e düşmüş. Artık atlattık diye umuyorum. Çok huzursuz değildi oğlum sürekli uyuma isteği var ve emme süresi azaldı. İnşallah bir sorun yaşamadan atlatırsınız. Bu arada koltuk altından ölçtüğümde bu değerleri gördü alından ölçtüğümde 37.8 falandı.
Tartida sıkinti olmasin cnm evde tarti varsa once sen cik sonra kizi tart cikar .100 gramda kiyafet dus asagi yukari anlarsin.ama 750.gram gene iyi benimki 20 gunde 500 gram almis anca 600.700.gram.almos olcak 3.ay tek anne sutuGunaydin bugun 2 aylik olduk cıslar vardı az once yaptirdik.boyu 61 cm olmus kilosu 5550 gecen aydan bu yana 750 gr almis bana az geldi ustelik mama takviyeli gidiyorum daha fazla almasi lazimdi hemsire normal diyor 500 gr ve uzerine ama normali ayda 1 kilo meme +takviye mama alan bebegin daha fazla kilo almasi gerekmez mi? 3910 dogan bir bebek icin?
Bebek cekerkendemi gelmiyor bebek hep makineden fazla ceker cnm.gelmiyosa uzulme aldigi kadar alir mamada kötu bisey degil sagligi yerinde olsunbenimle ayni durumda olan var mı kızlar?
doğumdan bu yana sol gogusumde hep cok cok az süt oldu..digerine göre minnacik görünüş olarakta, hic sertlesmedi, düzenli sagdim hic pes etmedim, sıcak kompres masaj bebe yağı vs..
ama yok kurudu 15 gündür, damla gelmemesine ragmen hala sagiyorum bir umut.. zaten sağarak besliyordum kızımı şimdi tek memeye kaldim, köşeye sıkıştım adeta..boyle giderse geceleri mamaya dönmek zorunda kalicam sanırım..
başına daha önce gelen var mi?
500 gr alan bebege iyi diyoruz dedi hemsire tarti dogruTartida sıkinti olmasin cnm evde tarti varsa once sen cik sonra kizi tart cikar .100 gramda kiyafet dus asagi yukari anlarsin.ama 750.gram gene iyi benimki 20 gunde 500 gram almis anca 600.700.gram.almos olcak 3.ay tek anne sutu
Off keske atesi ciksaydi ciknadi oyle bir huysuzlugu varki 5 cocuk biraraya gelse bukadar olmaz yikiyo ortaligi sabahtan beri bu gece boyle artikBizde aşılarımizi bugün oldun yıktı ortalığı benim kızım smdide ateşi çıkar mı diye sürekli basindayim ateş çıkarsa nekadar zaman içinde çıkar ? Ateş huzursuzluğu nekadar sürer ?
Canim benimki sag gogsu reddediyor cok az o yuzdeb hep soldan emiyor bu seferde doymuyor yinede sagdanda emzirmeye calisiyorum gunde 3 defa mama veriyorum hemsirede tersledi beni gunun yarisi.mamayla doyuyor diyebenimle ayni durumda olan var mı kızlar?
doğumdan bu yana sol gogusumde hep cok cok az süt oldu..digerine göre minnacik görünüş olarakta, hic sertlesmedi, düzenli sagdim hic pes etmedim, sıcak kompres masaj bebe yağı vs..
ama yok kurudu 15 gündür, damla gelmemesine ragmen hala sagiyorum bir umut.. zaten sağarak besliyordum kızımı şimdi tek memeye kaldim, köşeye sıkıştım adeta..boyle giderse geceleri mamaya dönmek zorunda kalicam sanırım..
başına daha önce gelen var mi?
Bizde ates olmadi ama cok huysuzdu durduk yere agliyirdu cnm.1 cay kasigi calpol vermisti mBizim sağlık ocağı öğleden sonra yaptı aşıları keşke sabahtan yapsalardi :/
İlaç daha vermedim ama sürekli olcuyorum askılı badi giydirdim çoraplarınıda ince giydirdim öle bekliyorum çıkarsa bende ilaç vericem :/ ama ilactanda korkuyorum yan etki yapar diye
İns sıkıntısız geçer
Nekadar sürdü huysuzlugu normal de huysuz bir bebek zaten bakalım bu gece bizi neler bekliyorBizde ates olmadi ama cok huysuzdu durduk yere agliyirdu cnm.1 cay kasigi calpol vermisti m
Bebek cekerkendemi gelmiyor bebek hep makineden fazla ceker cnm.gelmiyosa uzulme aldigi kadar alir mamada kötu bisey degil sagligi yerinde olsun
Canim benimki sag gogsu reddediyor cok az o yuzdeb hep soldan emiyor bu seferde doymuyor yinede sagdanda emzirmeye calisiyorum gunde 3 defa mama veriyorum hemsirede tersledi beni gunun yarisi.mamayla doyuyor diye
Bende aynen oyle dedim zaten nerden biliyorsun sutunun yetmedigini diye artistlendi 3.cocugum ya orsan biliyorum dedim sustu kaldihemşireleri umursamiyorum hiç,sen de umursama..ben hic mama vermedim dogdugundan beri sağarak verdim hep,emzirmeye musait meme ucum olmadığından.ona bile laf etmeye kalktı, bende tersledim annesi benim nasıl besleyecegime ben karar veririm diye,sustu.
simdi her aradiginda kibarliktan kırılıp dökülüyor telefonda.gecen saglik bakanligi aradi puanlar misiniz diye ondan cekindiler sanırım..ben 2. topuk kanina goturmedim bile vermiyorum gelin de alın dedim.. hastane 2 kez zaten aldi elimde evraklarim var..bi de biz alsaydik diyo, kevgire cevircekler yavrumun topuğunu..onlarin havasi gayreti hep puan , performans yüzünden.lafini esirgeme
bebek senin bebeğin 3. bebegin ya
analık mi öğretiyorlar
Ben kısa kol bady giydirdim çorap hiç giydirmedim. Bulunduğum şehir zaten çok sıcak ateşi yükselir diye giydirmedim. İlaçtan neden korkuyorsun ki calpol bebeklerin olmazsa olmazlarından. Bana hemşire 37.7nin üzerine çıkarsa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi.Bizim sağlık ocağı öğleden sonra yaptı aşıları keşke sabahtan yapsalardi :/
İlaç daha vermedim ama sürekli olcuyorum askılı badi giydirdim çoraplarınıda ince giydirdim öle bekliyorum çıkarsa bende ilaç vericem :/ ama ilactanda korkuyorum yan etki yapar diye
İns sıkıntısız geçer
Bebisimin doğduğundan beri kakası mukuslu alerjik bir bebek neye alerjisi var nasıl tepki vericek bilmiyorum ilaçta aromalı oyuzden tedirgin oluyorumBen kısa kol bady giydirdim çorap hiç giydirmedim. Bulunduğum şehir zaten çok sıcak ateşi yükselir diye giydirmedim. İlaçtan neden korkuyorsun ki calpol bebeklerin olmazsa olmazlarından. Bana hemşire 37.7nin üzerine çıkarsa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi.
Bende bugun yaptirdim sabah 10 da ates yapmadi ama inanilmaz derecede huysuz avaz avaz bagiriyor bady le gezdirdim huysuzlugu gecsin diye 1 cay kasigi calpol verdim biraz rahatladiBen kısa kol bady giydirdim çorap hiç giydirmedim. Bulunduğum şehir zaten çok sıcak ateşi yükselir diye giydirmedim. İlaçtan neden korkuyorsun ki calpol bebeklerin olmazsa olmazlarından. Bana hemşire 37.7nin üzerine çıkarsa 6 saatte bir çay kaşığı ver dedi.
Asilarin otizmyaptigina dair tezleri var dr larinBebisimin doğduğundan beri kakası mukuslu alerjik bir bebek neye alerjisi var nasıl tepki vericek bilmiyorum ilaçta aromalı oyuzden tedirgin oluyorum
Geçenlerde asinin ilaçların çocukları etkisi olan intagram sayfalarına denk geldik bir kaç doktor okudum daha bir tedirgin oldum
Analık beni paronayak yapıyor git gide ...
Benim oğlumun da alerjisi var ayaklarında yaralar çıktı. 3 haftadır inek sütüne dair hiçbir şey yemiyorum kek, bisküvi, tatlı gibi şeyler de dahil. Hemşire aşı yaparken doktora sordu bir şey olmaz dedi. Aynı zamanda kakası arada yeşil ve mukuslu. Bugün de öyleydi inşallah bir şey olmaz.Bebisimin doğduğundan beri kakası mukuslu alerjik bir bebek neye alerjisi var nasıl tepki vericek bilmiyorum ilaçta aromalı oyuzden tedirgin oluyorum
Geçenlerde asinin ilaçların çocukları etkisi olan intagram sayfalarına denk geldik bir kaç doktor okudum daha bir tedirgin oldum
Analık beni paronayak yapıyor git gide ...
İnşallah bir an önce atlatırız bu süreçleri. En korktuğum şey ateştir benm.Bende bugun yaptirdim sabah 10 da ates yapmadi ama inanilmaz derecede huysuz avaz avaz bagiriyor bady le gezdirdim huysuzlugu gecsin diye 1 cay kasigi calpol verdim biraz rahatladi
Ayy ben 5 haftadır diyetteyim :/hatta psikolojim okadar bozulduki sanki herşey çocuğa dokunuyor gibi hissediyorum doğru düzgün yediğim birşey yoktu bu hafta biraz yemeye başladımBenim oğlumun da alerjisi var ayaklarında yaralar çıktı. 3 haftadır inek sütüne dair hiçbir şey yemiyorum kek, bisküvi, tatlı gibi şeyler de dahil. Hemşire aşı yaparken doktora sordu bir şey olmaz dedi. Aynı zamanda kakası arada yeşil ve mukuslu. Bugün de öyleydi inşallah bir şey olmaz.
Senin çocuğun neye alerjisi var. Önceonu tespit etmeye çalış ona göre diyet yap bence. Doktor bana adım adım gidelim dedi. İnek sütüne dair her şeyi kes 3 hafta diyet yap geçmezse cildiyeye git demişti. Bir de bebeklerin çoğunun inek sütüne alerjisi oluyormuş o yüzden ondan başladık ve yaralar geçti yenisi de çıkmadı. Benimki de sabahları çok ıkınıyor yapamıyor. Gündüz gayet iyi gaz problemi de yok. Sabahları neden öyle anlamadım an az 1, 2 saat ıkınıyorAyy ben 5 haftadır diyetteyim :/hatta psikolojim okadar bozulduki sanki herşey çocuğa dokunuyor gibi hissediyorum doğru düzgün yediğim birşey yoktu bu hafta biraz yemeye başladım
Benim bebistede bitmeyen gaz varyapamıyor dert yapıyor bitmiyor dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?