Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Asilarin otizmyaptigina dair tezleri var dr larin
Lutfen boyle seylere itibar etmeyin. Bu teze ait makaleyi yayinlayan derginin makaleyi geri cektigini ve o kisinin de meslekten men edildigini biliyor musunuz... Asi bulasici hastaliklara karsi yillardir devam eden en guclu silah. Lütfen hem kendi çocuğunuzun hem de baska cocuklarin hayatini tehlikeye atmayin... Saglik bakanliginin su aciklamasini da okumanizi oneririm..

Daha 3 haftalıkken hem gaz sancısı hemde yeşilli kakalari görünce çok fena oldum :/ mantıklı olan tek tek gitmek ama ben sanki herseye alerjisi varmış gibi hissettim sanırım okadar geniş alerjisi yok ama daha tespit etmiş değiliz cilt testleri bukadar küçük bebeklerde doğru sonuç vermez dedi doktor egzaması olsa belki ama kaka tepkilerde çok zor dedi

Ben direk şuna etkili diye birşey okumadım ama aşıdan sonra çocukların hayatları değişen insanların hikayelerini okudum okudukça insan çok kuruyor benimde tavsiyem okumayın eşim asi tabi olcak diyen insandı ona okudum o bile teredut etti :/ Allah çocuklarımızı korusun

Ben kanitlanmis verilere guvenme taraftariyim. Allah korusun aşı olmasa ve bir hastalik kapsa o zaman napicaz. Bir de sosyal medyada surda burda herkes bir seyler yaziyo ciziyo. Cok takilmamak lazim orala dediginiz gibi

Merhaba güzel anneler. Tam atak haftasını atlattık biraz düzeliyor derken oğlum iki gündür normalde 8 olan gece uykusuna 10 a doğru yatmaya başladı. İşin kötüsü inanılmaz uykusu olup uyumadigi için çok huzursuz oluyor ve memeyi asla kabul etmiyor ve inanilmaz çok ağlıyor. İki gecedir de biberonla süt veriyorum sonra rahatlayıp uyuyor. Bu dönem de geçecek elbet ama memeyi bırakacak diye çok korkuyorum. Bundan sonra biberonla süt vermeyip uyutucam zaten acıkınca uyanır ve emer diye düşünüyorum. Fikirlere açığım önerileriniz varsa seve seve dinlerim

Kızlar benim bebekte hafif bir öksürük hali var ben ilkten aşırı salyası çoğaldı elini felan emio o yüzden boğazına kaçıyor felan demiştim ama bilemedim

Cnm ilk basta tazikli geliyodur sutun once sag sonra emźir sonra sagdigin sutu ver .tazikli gelince sevmiyorlar memeyi unutmasin

Kızlar benim bebekte hafif bir öksürük hali var ben ilkten aşırı salyası çoğaldı elini felan emio o yüzden boğazına kaçıyor felan demiştim ama bilemedim
Bizde de oluyor arada oksuruk elini cok sokuyo ondan diye dusunuyorum

Canim bizimki 2700 gr dogdu, 1 aylikken 3650 gr oldu. Ama simdi son kontrolden itibaren 15 gun geçmiş. Evde tarttim. Cok hassas degil tabi tarti ama 250 gr almis..boyle giderse 500 gr alacak bir ayda yani. Ben ekstra mama ya da biberonla sut vermiyorum ama zaten benimki de bir seferde tek memeyle doyuyor. Digerini teklif edince asla agzini acmiyor..hatta az once sagip vermeyi denedim. Biberona bile agzini acmadi. Benimki anne karninda da formunu koruyordu simdi de koruyor. İnce uzun olacak galiba

Yapabilecegimiz bir sey yok yani. Bebek doyunca birakiyor emmeyi

Ben itibar etmiyorum ki dr larin gorusunden bahsettim

Nasil bir tarti kullandiniz?

Aytica 3 cocuguma da tum asilarini yaptirdim

Canım benimkinde de arada yeşil kaka oluyor. Yeşil olunca alerji mi demekmis.

aranizda aşıyı henüz yaptirmayan bir ben kaldım sanırım annemlerin yazliktayim buraya en yakın köydeki saglik ocağında yaptiricam.cekiniyorum,cekindigim için her gün yarin gideriz diye öteliyorum..
3.ayina kdr vakit var ,yapilabilir dediler heralde onun rahatlığı var bende.. darısı benim de başıma inşallah ateşsiz

Ama verem aşısını haftanın belli günlerinde açıyorlar. Gittiğinizde direkt yapamayabilirler. Gitmeden arayıp sorun bence

Arada değil ama benimki ne bileyim öksürüyor bildiğin ateş yok burun akıntısı da var huzursuz değil emiyor istahida güzel sizinde böylemi
Keyfinyerindeyse hasta degildir .benimkide sabaha dogru burnu tikaniyor oksuruyor bazen cekiyorum kati degil sulu sumuk geliyor .yani disa kendi akmiyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…