Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gazı vardır o yüzden stresten yalıyordur. Emzik alıyorsa emzik verin daha rahat uykuya dalar. Hatta ben ince bir mendille gözlerini kapatarak uyutuyorum ben

Gazı vardır o yüzden stresten yalıyordur. Emzik alıyorsa emzik verin daha rahat uykuya dalar. Hatta ben ince bir mendille gözlerini kapatarak uyutuyorum ben
Ben emzik için aventin değişik modellerini denedim tutamıyor Emsede bir süre sonra büyük diye bırakıyor . tavsiye edeceğiniz farklı bi emzik var mı ?

Ben tavrımı net koydum zaten artık bana bir şey diyemiyorlar ama küvezden yeni çıkmış bebeği yumurta süt ve tuza yatıracaklar. İçim parçalandı şimdiden. Anne de izin verecekmiş. Hastaneyi arayıp doktoru bilgilendirmek geçiyor içimden. Kayıtsız kalamıyorum.

Èllerinintaniyor cnm ilerleyen donemde ayaklarinda tadina bakiyorlar

Gercek anlamda tuza yatirma var onda bebek ölumu bile olabiliyormus cnm.tuzlama genelde teri kokmasin ilerde diye yapiyorlar.ben ilk banyo suyuna atmistim 2 .3 kasik. Tuz .onla yikadim 3 cocugada yaptim ilk oglum hic kokmaz ikinci kokar kiz zaten misss yani yapi ile alakali

Bulunduğumuz şehirde en düşük hava sıcaklığı 36 son günlerde 44 e kadar çıkıyor. Bunlar çocuğu tuza beleyip kundak yapıp uyutuyorlar bebek ne zaman uyanırsam o zaman yıkıyorlar. Keşke suyuna az bir şey atsalar bildiğin turşu kurar gibi yapıyorlar. Bu sıcakta o yavrucak nasıl dayanacak bilmiyorum. Sağlıklı bir bebek de değil küvezden yeni çıkmış olacak. Sizin yaptığınız gibi yapsalar amenna.

Ay valla okurken içim parçalandı lütfen yapmasınlar yz Bi şekilde engel olun

Kızlar benim bebekte hafif bir öksürük hali var ben ilkten aşırı salyası çoğaldı elini felan emio o yüzden boğazına kaçıyor felan demiştim ama bilemedim
Aynı şeyi yaşamışiz canım. Bugün kontrolde doktor hafif Beyazlık var dedi ilaç verdi. İnşallah sizinki normal öksürüktur

Tammn tuzama.yatirma yapmasinlar bwnce yakiyor o gozenekler aciliyor esim.hamamda bir kere tuz masaji yaptirmisti yakiyor dedi .bide duracak ustunde yani.yazik cocuga

Tammn tuzama.yatirma yapmasinlar bwnce yakiyor o gozenekler aciliyor esim.hamamda bir kere tuz masaji yaptirmisti yakiyor dedi .bide duracak ustunde yani.yazik cocuga
Hangi hastanede yattığını biliyorum. Şimdi aradım doktorunu bilgi verdim. Biz uyarırız dediler. Elimden bu geldi bunu yaptım. Ben konuşsam hayatta dinlemezler. İnşallah annesi babası doktoru dinler.

Hangi hastanede yattığını biliyorum. Şimdi aradım doktorunu bilgi verdim. Biz uyarırız dediler. Elimden bu geldi bunu yaptım. Ben konuşsam hayatta dinlemezler. İnşallah annesi babası doktoru dinler.
Cok iyi yaptin❤dr dinlerler insallah

Karisma bosver sen zora girersin herkesinkendj hayatıbendr uzuluyorum ama bu da onun annesinin karari

Karisma bosver sen zora girersin herkesinkendj hayatıbendr uzuluyorum ama bu da onun annesinin karari
Kendi kendime çok boş ver karışma dedim ama kayıtsız kalamadım. Bebeğe bir şey olursa kendimi onların hatasına ortak sayardım. Şimdi vicdanım rahat. Hep kendi oğlumu hayal ettim.

Kızlar benim memelerim çok ağrıyor ve surekli sızlıyor sertte degiller hele bebiş ilk agzina alınca sanırsın kopuyor meme ucum sizce ne olmuştur :/

Kızlar benim memelerim çok ağrıyor ve surekli sızlıyor sertte degiller hele bebiş ilk agzina alınca sanırsın kopuyor meme ucum sizce ne olmuştur :/
Meme ucunda catlak falan varmi.oda acir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…