- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
Slm kizlar bebislerinizi artik sirt ustu yatiriyor musunuz kusmuk tehlikesi gecmis midir 3.5 aylik????
Bizde 3 ay 20 gunluguz ben coktandr yatiriorum bi sorun yasamadik cok sukur fazla kusuyorsa saddce geceleri yan yatir gunduzleri gozetim altinda sirt üstü yatr canım
İlk kırk gün dikkat etmiştim ama şimdi sen söyleyince farkettim artık hiç dikkat etmemişim.benimki de 1.ayi bittinden beri sırt üstü yatiyor.
kizlar bu arada ben her yatirmamda kafasinin sekli bozulmasin diye dikkat ediyodum.bir saga bir sola yatiriyodum.
gelin görün ki fıstığım hep sola alistirmis kendini, geceleri sağa yatirip destek koymama rağmen sinsice sola çeviriyo kafasini..
sol taraf basık olmus hemen bozulmuş şekli..
Düz Kafa yastığı aldim kullanip sekli duzelen oldu mu?
Senin hemşire bir alem. Tabii ki 3 ay bitti, 4üncü aydan gün alıyor. Yani 3 aylık. Aynı şeyi söylemiş kendisi.Kizlar birsey sorucam bebisi 3 ay kontrolüne götürdüm hemsire sordu be kadarlık oldu diye 3 ay bittj dedim hayir bitmedi daha yeni 3 aylik oldu dedi e ozaman ilk 1 ay cöp olmus oluyor 3 bitip 4.aydan gun almiyorlar mmi?
İlk kırk gün dikkat etmiştim ama şimdi sen söyleyince farkettim artık hiç dikkat etmemişim.
Kafası düzgün şimdilik bizimkinin... bahsettiğin yastığı hiç duymadım.
Bende öyle söylüyorum eylülde 4 bitmiş olmayacak mıKizlar birsey sorucam bebisi 3 ay kontrolüne götürdüm hemsire sordu be kadarlık oldu diye 3 ay bittj dedim hayir bitmedi daha yeni 3 aylik oldu dedi e ozaman ilk 1 ay cöp olmus oluyor 3 bitip 4.aydan gun almiyorlar mmi?
Biz 1 hafta sonra 4 aylık olucaz ama ben doktor kontrolünde 7.ayda ek gıdaya geçicemHanımlar benim bebeklerim grubun en minikleri 30 mayıs doğumlularsizlere sorum ek gıdaya ne zaman ve nasıl geçmeyi düşünüyorsunuz? Öğün olarak nasıl yapacaksınız hangi ayda kahvaltı da dahil ediliyordu? Aslında tecrübeli anneyim ama unutmuşum hep
Dün doktor dereotunu dene dedi. Kendi eşi denemiş iyi gelmiş. bende aldım bakalımEyluldw 4 ay dolunca ufak ufak ek gidaya gecicem ben sutum yetmiyor bu aralar yine azaldi
Benimkide yüz üstü dönüyor elleyincede ağlıyor sebekBayağıdır sırtüstü yatırıyorum.Yüzüstüne döner diye korkuyordum yan yatırınca.
Bikaç gündür destekli oturtuyorum. Zamanı gelmiş rahat oluyor. Bebeğe iyi geldi, hep sırtüstü yatmaktan kurtuldu.
Ben de aldım o yastıktan gündüz kesinlikle uyumuyor gece iyice dalarsa bir kaç uyuyor. Sağa sola dönemediği için pek sevmiyor. Benim oğlumun da kafasının arkası sivri biraz da olsa işe yaradıe bebekten aldım,keske doğumdan itibaren kullansaydim.tek taraf duz, diger taraf normal..
duzelir inşallah
Yataginda yastik dahil hicbir şey olmamasi gerek. Yatasin first dream diye bir yatağını aldım onu büyük karyolasina koyup uyutuyorum. Yatak anne karni formunda onda maşallah deliksiz 6 saat uyuyor.Egimli mi yapiyorsun yastigini
4 ay erken değil mi canım, benim de sutum yetmiyor mama veriyorum 5.ayda tattirmaya başlarım diye düşünüyorumEyluldw 4 ay dolunca ufak ufak ek gidaya gecicem ben sutum yetmiyor bu aralar yine azaldi
Merhabalar. Pişik kremi hangi marka kullanıyorsunuz? Sebamed kullanıyordum ama yetmiyor malesef ne önerirsiniz?
cnm bana dr pisikte demisti tatliyi kes oda bebekte pisik yapar.benim kizda beyaz tenli hasaslar malesefEvet havalar çok sicak ama bez prima premium care 3 numara kullaniyorum. Kucuk gelmiyor aslinda. Ama teni cok hassas. Kizimda hic sorun yasmamıştık boyle. Oglum daha sarı o yuzden cildi daha hassas heralde
benimki hic yan yatmadi yastikta koysam kendini hep duzlestiriyorSlm kizlar bebislerinizi artik sirt ustu yatiriyor musunuz kusmuk tehlikesi gecmis midir 3.5 aylik????
Emzik meselesi ZOR almayan bebek almiyor malesef .ama ne guzel bulmussun istedigi bir emzik benimkide sade nuk damakli kullaniyorBenim bebis emzige yenj alisti sanirim 1500 tane emzik denedik son olarak bebedor damaksiz kiraz uclu emzik aldim ona asik oldu simdi emiyor sukurrrr
Cnm ciksa aglar onun acisina .ama sen genede gotur benimde cocukluktan beri yuruken ayaklarim citlar cit cit ses gelir.Ya arkadaşlar benim bebeğimin 3.ay kalça ultrosonunu cektirdim sıkıntı yok dedi ilk 1.ay da çekilmişti ordada sıkıntı yoktu ama sonrasında sürekli sağ bacaginda kalça tarafında tık tık ses geliyor özellikle yukarı kaldırdığında sonradan çıkma olabilir mi söyledim doktora tekrar çekmedi röntgen ortopedi görsün oraya yönlendiriyoruz dedi çok korkuyorum çok üzülüyorum diyorum giydirirken zarar mı verdim hızlı çekmiş olabilir miyim bacağını diye çünkü emzirirken bile ayagini çoğunlukla havaya kaldırıp indirdiginde ses geliyor korkuyorum iyice
Diger 2 kizimda da 4 ay ortalarinda basladim ben ama ufak ufak 2 kasik yogurt 2 kasik pure gibi alistirmalik4 ay erken değil mi canım, benim de sutum yetmiyor mama veriyorum 5.ayda tattirmaya başlarım diye düşünüyorum
Bebekler gercekten ne istedigini bilen secici minyatur insanlarcnm bana dr pisikte demisti tatliyi kes oda bebekte pisik yapar.benim kizda beyaz tenli hasaslar malesef
benimki hic yan yatmadi yastikta koysam kendini hep duzlestiriyor
Emzik meselesi ZOR almayan bebek almiyor malesef .ama ne guzel bulmussun istedigi bir emzik benimkide sade nuk damakli kullaniyor
Bebekler gercekten ne istedigini bilen secici minyatur insanlarcnm bana dr pisikte demisti tatliyi kes oda bebekte pisik yapar.benim kizda beyaz tenli hasaslar malesef
Emzik meselesi ZOR almayan bebek almiyor malesef .ama ne guzel bulmussun istedigi bir emzik benimkide sade nuk damakli kullaniyor
Her turlu ot yesil yaprakli sebze bakliyat meyve icecek denedim daha fazlasi olmuyor bir ara oldu hemen azaldi yine mamayida reddetmeye basladi mecbur gecicem ek gidaya 1.5 ay sonraDün doktor dereotunu dene dedi. Kendi eşi denemiş iyi gelmiş. bende aldım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?