Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım doktora danışmadan bırakmakta tsh çok önemli çocuk gelişiminde ben de haşimato hastasıym levatrıon 100 mg kullanıyorum her ay takip etmek gerekiyor dahiliye yada endokroloji bölümüne bir baktır doktoruna danışıp benim de 40lara çıkmıştı ilaçla düştü korkma ilacını doktor ayarlar yükselir

Ben daha once hic dahiliyeye gitmedim canim tsh icin. Bu ilaci bana tsh degerim 2.80ken kadin dogum doktorum yazdi ama yarin dahiliyeye gidicem bence gerek yok tabii sormadan birakmam ama ayda bir takip edilerek gitsem daha mantıklı olacak gibi cunku suan zaten oldukca düşük değerde

Rabbim nasip etseydi biz de bugün kalp atışını duymaya gitmiştik ama nasip değilmiş düşük yapmışım. Kese artık görünmüyor. Kanamayla düşürmüşüm. Rabbim bize nasip etmedi ama sizinkiler sağlıcakla gelsin hayırlı evlat olsunlar. İnşallah bize de tedaviye gerek kalmadan bi mucize gelir.

üzülme canım Allah yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip edecektir sana. Ben hep derim bir insanın nefes alacağı gün saat değişmez muhakkak gelecektir vakti.

Gercekten çok üzüldüm.. bu aciyi tatmis biri olarak sadece seni cok iyi anliyorum diyebilirim... Mutlaka ama mutlaka vardir bir hayir deyip umudunu kaybetmeden istemeye devam et lütfen Rabbim acini hafifletsin ve size yakin zamanda hayirli saglikli cocuklar nasip etsin

Heh. Akşam 9da uyuyanların sonu o maalesef. O saatlerde uyanıp da napacağını bilememenin dayanılmaz hafifliği
ahh sorma yemek yapsam yapılmaz, süpürsem olmaz ütüyü içeri taşısam eşim uyanır bu akşam ütü masasını salona kurcam uyanırsam doğru ütüye belki busefer ütüdense uykum gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…